Τα καλύτερα στοκατζίδικα της Αττικής

Δέκα διευθύνσεις για στοκ αγορές οικονομικών ρούχων, παπουτσιών και ειδών για το παιδί στην Αθήνα ή – ακόμα βολικότερα – στο internet.
Τα καλύτερα στοκατζίδικα της Αττικής
Δεν χρειάζεται να περιμένουμε τις εκπτώσεις για να ψωνίσουμε φθηνά. Στα παρακάτω stock outlets, βρίσκουμε σε φυσικά πολυκαταστήματα στην Αττική ή σε εύχρηστα e-shops, χιλιάδες επώνυμα προϊόντα σε τιμές ως και 75% χαμηλότερες της αρχικής. Έχουμε δε να διαλέξουμε ανάμεσα σε προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες όλων μας, από ρούχα και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια μέχρι αθλητικά είδη και τεχνολογικά gadgets. Ιδού οι αγαπημένες μας στοκ διευθύνσεις…

Για όλα τα γούστα: Factory Outlet και Empoli Outlet
Σε πολλές διευθύνσεις, που βολεύουν σε όποια περιοχή κι αν μένετε, τα outlet πολυκαταστήματα διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε φίρμες casual, αθλητικού και επίσημου ενδύματος για άνδρες, γυναίκες, νέους και παιδιά κάθε ηλικίας. Δείτε τις προσφορές που τρέχουν (π.χ. αυτή την περίοδο θα βρείτε προϊόντα στη μισή τιμή και ζευγάρια παπουτσιών 1+1 δώρο) και τις διευθύνσεις στα σχετικά links.

Για γυναικεία ρούχα: Balloon Stock
Με τέσσερα διαφορετικά στοκ καταστήματα στη Δάφνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο (δείτε εδώ τις διευθύνσεις) http://www.balloonstockclothes.gr/Balloon-Stock-Clothes.html , τα στοκ καταστήματα Balloon ειδικεύονται στο γυναικείο ρούχο και προσφέρουν μπλούζες, φορέματα, φόρμες, τουνίκ, σακάκια, ζακέτες, φούστες, τσάντες, πλεκτά, κολάν, παντλεόνια, αξεσουάρ, παλτά και μπουφάν, ακόμη και σε XXL μεγέθη. Τα προϊόντα είναι γαλλικής και ιταλικής κατασκευής, ενώ πραγματοποιείται και δωρεάν αποστολή στο σπίτι σας για αγορές άνω των 50€.

Για επώνυμες online αγορές: Buldoza
Το μεγαλύτερο ίσως online στοκ πολυκατάστημα είναι η Buldoza, που διαθέτει ήδη για τον άνδρα, τη γυναίκα και το σπίτι, με τις πιο διάσημες φίρμες σε έκπτωση έως και 60%. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται δωρεάν για ρούχα και παπούτσια, ενώ οι αποστολές στο σπίτι είναι επίσης δωρεάν για αγορές άνω των 59€ και κάτω των 8 κιλών.

Για αθλητικά είδη: Sportistas
Άλλη μια εξαιρετικά συμφέρουσα ηλεκτρονική διεύθυνση, το Sportistas.com αποτελεί ένα online stock market με προσφορές ως και 70% σε παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ αθλητικού ενδιαφέροντος για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Περιλαμβάνονται επώνυμα είδη για τρέξιμο, βόλεϊ, τένις, κολύμβηση και casual sport ένδυση, ενώ με την εγγραφή στο newsletter λαμβάνετε και κουπόνι των 10€. Η αποστολή είναι δωρεάν.

Για όλη την οικογένεια: Melina May
Νέες συλλογές και προσφορές σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί θα βρείτε στο online outlet του Melina May, καθώς και είδη σπιτιού σε πολύ χαμηλές τιμές, πάντα με την σφραγίδα δεκάδων επώνυμων brands. Αυτή την περίοδο «τρέχει» προσφορά με έκπτωση έως 75% και άμεση παράδοση δεκάδων προϊόντων. Η αποστολή εντός Ελλάδας στοιχίζει περί τα 3€.

Για παπούτσια: All About Shoes
Στο Νέο Φάληρο (Πειραιώς 76, τηλ: 2103356411) βρίσκεται το outlet κατάστημα του All About Shoes, που ωστόσο διαθέτει και χρηστικό e-shop. Εδώ συγκεντρώνονται οι συλλογές από προηγούμενες σεζόν των καταστημάτων Καλογήρου, Haralas, Nine West, Dolce & Gabbana, Geox, Hogan, Salvatore Ferragamo, Stuart Weitzman, Tod’s αλλά και των accessories’ corner DKNY και Michael Michael Kors. Υπάρχουν κάθε είδους και εποχής γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια, αλλά θα βρείτε και τσάντες και αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου ή οράσεως, είδη γραφείου, ζώνες, καπέλα και κοσμήματα.

Για παιδικά ρούχα: Alouette
Ρούχα που λατρεύουν τα παιδιά κάθε ηλικίας, με αγαπημένους ήρωες (χάρη στη συνεργασία της εταιρίας με την Disney και την Warner Bros) αλλά και άνετα ρούχα για το σχολείο χάρη στις σειρές street wear «Famous stars», θα βρείτε στο outlet της Alouette – αυτή την εποχή μάλιστα «τρέχουν» χειμερινές προσφορές για αγόρια και κορίτσια, καθώς και πολύ καλές εκπτώσεις σε μπλούζες, μπουφάν, φορέματα, παντελόνια και κολάν.

Για τεχνολογία: Πλαίσιο StockHouse  
Τάμπλετ από 40€, smartphones από 30€, ηχεία από 17€, λάπτοπ από 199€, media players και άλλα ψηφιακά αξεσουάρ θα βρείτε στο stockhouse του Πλαισίου, στο κατάστημα της Μεταμόρφωσης (Φαβιέρου 4, τηλ: 2102892000). Τα προϊόντα είναι πλήρως λειτουργικά, αλλά σε χαμηλότερη τιμή καθώς είτε υπήρξαν εκθεσιακά προϊόντα, είτε διατίθενται μετά από επισκευή ελαττώματος, χωρίς πλήρη παρελκόμενα ή με αλλοιωμένη συσκευασία (πάντα με 6 μήνες εγγύηση).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v