Αξεσουάρ που θα απογειώσουν το στυλ σας στις διακοπές

Ετοιμάζετε βαλίτσες; Μη φύγετε χωρίς αυτά τα πέντε αξεσουάρ, που εγγυώνται στιλάτες διακοπές χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτείτε.
Αξεσουάρ που θα απογειώσουν το στυλ σας στις διακοπές
Η βαλίτσα των διακοπών δεν χρειάζεται πολλά. Αφενός γιατί όσο πιο βαριά είναι τόσο δυσκολότερα ανεβοκατεβαίνει πλοία και πετρόχτιστα σοκάκια, αφετέρου γιατί όσο καλύτερα περνάς τόσο λιγότερο σε νοιάζει τι φοράς. Ακολουθούμε, λοιπόν, και φέτος το παλιό καλό κόλπο που λέει ότι απλώνουμε στο κρεβάτι όσα ρούχα νομίζουμε πως θα χρειαστούμε, ξαναβάζουμε τα μισά από αυτά στη ντουλάπα, πακετάρουμε και προσθέτουμε πέντε αξεσουάρ-πασπαρτού, που εγγυώνται άψογο στυλ χωρίς περιττά κιλά στη βαλίτσα. Έτοιμες!

Σαγιονάρες Ipanema
Τιμή: 18€



Είναι σούπερ στιλάτες, συνδυάζονται τέλεια με τα πάντα και σας συνοδεύουν από το πρωί στην παραλία μέχρι τον απογευματινό καφέ και τις βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Αγοράστε τις online από εδώ.

Παρεό Pestemal
Τιμή: 15,99€



Ένα αξεσουάρ, άπειρες χρήσεις: Το παρεό γίνεται φόρεμα, φούστα, φουλάρι, μαντήλι για τα μαλλιά, τσάντα παραλίας, σάλι τα βράδια που φυσούν τα μελτέμια, και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας. Αγοράστε το online από εδώ.

Ψάθινο καπέλο Αχιλλέας Accessories
Τιμή: 8,33€



Για να τραγουδάτε κι εσείς «τον χειμώνα δεν τον θέλω/ θέλω ψάθινο καπέλο» και να προστατεύεστε από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου με στυλ. Αγοράστε το online από εδώ.

Μακρύ εμπριμέ καφτάνι
Τιμή: 32,90€



Σικάτο και αέρινο, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ ακόμα και στις πιο glamorous Κυκλάδες. Αγοράστε το online από εδώ.

Μεγάλο κολιέ με πέτρες
Τιμή: 11,40€



Φοριέται πάνω από τα πιο καλοκαιρινά φορέματα και tops –κατά προτίμηση μονόχρωμα– τα οποία αναλαμβάνει να απογειώσει. Αγοράστε το online από εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v