Πού θα βρω φθηνά ρούχα;

Θέλετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας όμως το κόστος είναι απαγορευτικό; Οικονομικές και φθηνές διευθύνσεις για shopping.
Πού θα βρω φθηνά ρούχα;
Η ντουλάπα σας θέλει ανακαίνιση με νέα ρούχα. Τι γίνεται όμως με το κόστος; Η περίοδος των εκπτώσεων βοηθά, όμως εσείς θέλετε το… κάτι παραπάνω.

Αυτό το «κάτι» που θέλετε, υπάρχει και θα το βρείτε…

Σε στοκατζίδικα

Μαγαζιά σε εμπορικά κέντρα ή αυτόνομα τα οποία πωλούν «σπασμένα» νούμερα ή κομμάτια από παλαιότερες κολεξιόν. Ενδεικτικά μερικά από τα αγαπημένα μας για φθηνές αγορές:

Factory Outlet: Διαθέτει Δύο κτίρια, ένα στην Λεωφόρο Πειραιώς και ένα στο Αεροδρόμιο. Σε αυτά θα βρείτε μερικές από τις δημοφιλέστερες φίρμες ιδιαίτερα του casual και αθλητικού ντυσίματος (Juicy, Funky Budha, Levis, Nike, O’neill, CK, Alouette), με τιμές σε έκπτωση έως και 80%. Διαθέτει και online κατάστημα με ακόμα περισσότερες προσφορές. 

Empoli Outlet: Τα δύο στοκ καταστήματα Empoli συγκεντρώνουν ενδύματα από δεκάδες εταιρίες σε προσφορές ως και 50%. Εδώ θα βρείτε για παράδειγμα προϊόντα Alcott, Celestino, Timberland, Grant, Converse, Triumph, Levi's, Admiral, Ugg, Diesel, New Balance, Nike, Attrattivo κ.α.

Mothercare: Στο outlet της αλυσίδας καταστημάτων στον Ταύρο, θα βρείτε βρεφικά και παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, καροτσάκια, έπιπλα αλλά και ποιοτικά παιχνίδια του Early Learning Center από προηγούμενες σεζόν σε έκπτωση μέχρι και 50%.

Balloon Stock (δείτε όλα τα καταστήματα εδώ): Τα πάντα γύρω από τη γυναικεία ένδυση σε πολύ χαμηλές τιμές (ρούχα με έκπτωση μέχρι 80%, αμπιγιέ από 30€, νυφικά από 150€) σε τέσσερα στοκ καταστήματα στην Αττική που διαθέτουν φίρμες όπως οι Christa Probst, Gianni Rodini, Amelie, Lila κ.α.. Διαθέτει και online κατάστημα, με αντικαταβολή ή δωρεάν αποστολή στον χώρο σας για παραγγελίες άνω των 50€ (εντός Αττικής) και 100€ (εκτός Αττικής).

Eponymo Designers Outlet (Λαμίας 3, Αργυρούπολη, τηλ: 210 9937959 και Λεωφόρος Στρατάρχη Παπάγου Αλέξανδρου 30Α, Ζωγράφου, τηλ: 2107470181): Στο κατάστημα της Αργυρούπολης θα βρείτε ρούχα και αξεσουάρ από τις φίρμες Against My Killer, Bikkembergs, Byblos Blu, C`N`C, DKNY, Ermanno Scervino, Gianfranco Ferre, Ice Β iceberg, Just Cavali, R.E.D. Valentino, Versace Jeans Couture, ενώ στο κατάστημα του Ζωγράφου θα βρείτε φίρμες όπως D&G, DKNY, Gianfranco Ferr, Just Cavalli, Moschino, R.E.D. Valentino, Versace Jeans Couture, με εκπτώσεις μέχρι 50%.

Σε online στοκατζίδικα

Αγορές αποκλειστικά online σε τιμές στοκ. Και σοκ.

* Buldoza.gr: Διαθέτει ανδρικά και γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από επώνυμες μάρκες όπως οι Gant, Desigual, Vans, Nike, Quicksilver, Tokyo Laundry και Calvin Klein σε εκπτώσεις της τάξης του -50%.

* Melina May: Εκπτώσεις που αγγίζουν το -90% σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα και παπούτσια όπως Adidas, Bvlgari, Campus, Calvin Klein, Converse, Pepe Jeans, Reebok, Puma, Pierre Cardin και Ralph Lauren.

* Z-Mall.gr: Θα βρείτε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, αλλά και σχολικά είδη, αξεσουάρ, καλλυντικά, αθλητικά, είδη camping και ταξιδιού, δώρα, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Οι εκπτώσεις φτάνουν στο -70%, ενώ έξοδα αποστολής για ρούχα και παπούτσια δεν υπάρχουν.

* Sportistas: Χρηστικότατο online outlet με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Εδώ θα βρείτε αθλητικά παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ από τις εταιρίες Asics, Mikasa, Ellesse, Rip Culr, Umbro, Speedo, Onitsuka Tiger, O'Neill κ.α. σε εκπτώσεις που ξεκινούν από το 30% και στην κατηγορία "Clearance" φτάνουν το 70%. 

Σε ρούχα με το… κιλό!

Vintage και επώνυμα ρούχα που πωλούνται με το κιλό, με όλο και περισσότερα τέτοιου είδους μαγαζιά να εμφανίζονται μέσα στην πόλη. Το Kilo Shop στο Χαλάνδρι και το Shop Buy per Kilo είναι μερικά εξ’ αυτών, στα οποία μπορείτε να βρείτε ρούχα σε τιμές που ξεκινούν ακόμα και από 2 ευρώ. Δείτε την πλήρη λίστα εδώ

Σε μαγαζιά από «δεύτερο χέρι»

Η πεποίθηση ότι το μεταχειρισμένο είναι και κατώτερο ποιοτικά έχει παρέλθει προ πολλού και οι second hand διευθύνσεις στην Αθήνα φαντάζουν ως ιδανική εναλλακτική για οικονομικές και στιλάτες αγορές. Ρούχα από δεύτερο χέρι σε χαμηλές τιμές θα βρείτε στην Αμερικάνικη Αγορά στην Αθηνάς 30, στο Yesterday’s Bread στην Καλλιδρομίου και το Relove it στο Σύνταγμα (Βουλής 35).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v