8 online διευθύνσεις για να βρείτε πολύτιμα βότανα

Πολύτιμα βότανα, μείγματα υγείας, αρωματικό τσάι και βιολογικά προϊόντα ευεξίας έρχονται στην πόρτα σας, χάρη σε 8 ελληνικά e-shops που μυρίζουν… φύση.
8 online διευθύνσεις για να βρείτε πολύτιμα βότανα
Αρωματικό τσαγάκι τα κρύα απογεύματα στην πολυθρόνα σας. Αφεψήματα με «θησαυρούς» της ελληνικής φύσης όταν θέλετε να χαλαρώσετε, να νικήσετε το κρύωμα ή ένα πρόβλημα υγείας. Μείγματα βοτάνων, μπαχαρικών και ελαίων για τις μαγειρικές σας ή τις περιποιήσεις του σώματός σας. Τα προϊόντα της φύσης μπορούν να σας βοηθήσουν κάθε στιγμή της ημέρας, και εμείς συγκεντρώνουμε οκτώ ελληνικά e-shops που θα γεμίσουν γεύση, άρωμα και υγεία την καθημερινότητά σας.

Το Τσάι
Διαθέτει μια κομψότατη τσαγερί και ένα τεϊοπωλείο στο Κολωνάκι, αλλά το Τσάι μας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλουμε τους αρωματικούς «θησαυρούς» του και online. Εξαιρετικά είναι για αυτή την περίοδο τα χειμωνιάτικα αρώματα, ένας συνδυασμός γεύσεων από ινδικό τσάι με κομμάτια μήλου, γαρύφαλλου και πορτοκαλιού, ενώ μας αρέσει και το ιδιαίτερα χαλαρωτικό τσάι «Όνειρα Γλυκά» που βοηθά στην ποιότητα ύπνου. Τα είδη τσαγιού στο e-shop χωρίζονται σε μαύρο, αρωματικό, oolong, πράσινο, λευκό, υγείας, βοτάνων, rooibos και φακελάκια, ενώ πωλούνται επίσης και αξεσουάρ όπως τσαγιέρες και κούπες, καθώς και βιολογικά βότανα. Βρήκαμε για παράδειγμα honeybush κατά της νευρικότητας, αρωματική αγκινάρα για το στομάχι, αγριάδα για να ξεφορτωθείτε τις τοξίνες και αμαμελίδα που βοηθά στην αντιμετώπιση μολύνσεων – όλα σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 4-6€. Για αγορές άνω των 49€ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.

Μπαχαροπωλείο
Το ενημερωμένο μπαχαροπωλείο με το χρηστικότατο e-shop διαθέτει βότανα, μπαχαρικά, superfoods, βιολογικά προϊόντα, τσάι, είδη ζαχαροπλαστικής, έλαια και είδη αθλητικής διατροφής. Στον τομέα των βοτάνων, οι τιμές είναι ελκυστικότατες (από 1 έως 3€ για τα βότανα και τα μείγματα βοτάνων, στα 7-10€ τα βάμματα, από 5€ για σπάνιους σπόρους, φύλλα και ρίζες από 0,50€, καθώς και έτοιμα υγρά διαλύματα σε συσκευασίες των 500ml από 32,50€. Τα βότανα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων που χρήζουν αντιμετώπισης ή καταπραϋντικής δράσης, από άγχος και ανοσολογικά θέματα ως αθλητική απόδοση, αλλεργίες, πόνους, λοιμώξεις και αφροδισιακή δράση. Στην ιστοσελίδα του e-shop θα βρείτε επίσης ωραίες συνταγές και tips υγείας. Για παραγγελίες άνω των 55€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Bioshop  
Τεράστια γκάμα προϊόντων της φύσης εντοπίσαμε στο Bioshop: Superfoods, μπαχαρικά, σπάνια βότανα, ροφήματα, ελιξήρια, αιθέρια, φυτικά και αρωματικά έλαια, ανθόνερα, είδη μαγειρικής, άλατα μπάνιου, καθώς και είδη/συσκευές για αρωματοθεραπείες, αλατοθεραπείες και περιποίηση με καλλυντικά. Θα βρείτε επίσης φυσικά προϊόντα από κάνναβη, βιολογικά είδη και fair trade έλαια. Εντός Αθήνας, για αγορές από 20€ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής (για την υπόλοιπη Ελλάδα, για αγορές από 50€ και πάνω).

Ο δρόμος του τσαγιού
Περισσότερα βότανα και αρωματικό τσάι μας προκαλεί να βάλουμε στο φλιτζάνι μας ο «Δρόμος του Τσαγιού», μέσα από το e-shop του που διαθέτει τσάγια υγείας και δίαιτας, βότανα, αποξηραμένα φρούτα και Roibos tea. Τα βότανα πωλούνται και σε ωραιότατα μίγματα , όπως το μείγμα υγείας με ιβίσκο, μήλο και εσπεριδοειδή για αναζωογόνηση, ο «Κήπος της Εδέμ» με μάραθο, χαμομήλι, μέντα, λεβάντα, φράουλα και πορτοκάλι, ο «Πρίαπος» με τσουκνίδα, κανέλα, πιπερόριζα, μαύρο πιπέρι, γαρύφαλλο και κάρδαμο για εκρηκτική τόνωση του οραγνισμού ή το τσάι κρυολογήματος για να αποχωρήσουν τα συμπτώματα ή να προφυλαχθούμε από επικείμενες ιώσεις. Τα μείγματα στοιχίζουν περί τα 4,50-5,50€ ανά 100 γραμμάρια.

Το Μπαχαράδικο
Στο online μπαχαράδικο που γεμίζει… αρώματα και γεύσεις την οθόνη μας (και με λίγα κλικ και την κουζίνα μας), βρίσκουμε μπαχαρικά, τσάγια, είδη ζαχαροπλαστικής, τρόφιμα, είδη οικιακής χρήσης και ομορφιάς, αλλά κυρίως βότανα. Λυκίσκος, κυνόροδο, τζίνγκο μπιλόμπα, καρποί λυγαριάς, χαμομήλι, φασκόμηλο, ύσσωπος, τσουκνίδα, φλαμούρι, σπαθόχορτο, πασιφλώρα, μελισσόχορτο, μαντζουράνα, λουίζα, λιναρόσπορος, καλέντουλα, ιβίσκος, ζαμπούκο, εχινάκεια και ευκάλυπτος είναι μερικές από τις επιλογές μας, για αφεψήματα που χαρίζουν υγεία, ευεξία, χαλάρωση και τόνωση του οργανισμού. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα 1-2€ ανά 50 γραμμάρια.

Fotsi.gr
Ένα από τα πιο ενημερωμένα μπαχαράδικα της Ευριπίδου, διαθέτει και online shop για να διευκολύνει τις αρωματικές αγορές μας. Εδώ βρίσκουμε από εκχύλισμα αγάρ-αγάρ και τονωτική, επουλωτική «αγγελική», μέχρι αγριμόνιο για τον λαιμό, αλθαία για το στομάχι και αμάρανθο για ενέργεια, αντοχή και αποτοξίνωση. Οι τιμές κυμαίνονται στα 2-4€ ανά 100 γραμμάρια. Φυσικά, εδώ βρίσκουμε και μίγματα μπαχαρικών, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Για παραγγελίες άνω των 30€ δεν χρεώνονται έξοδα μεταφοράς.

Tsaina.gr  
Εκατοντάδες είδη τσαγιού, μείγματα με φυτά, φρούτα και μπαχαρικά, βιολογικά προϊόντα και στιλάτα αξεσουάρ για να απολαύσετε όλα τα παραπάνω θα βρείτε στο Tsaina, που φέρνει στο σπίτι μας γεύσεις από το παριζιάνικο Palais des Thes. Θα επιλέξετε ανάμεσα σε λευκά, πράσινα, oolong μερικής οξείδωσης, μαύρα, Pu Erh, καπνιστά, Rooibos και Mate τσάγια και βότανα από την Ιαπωνία, την Ινδία, την Κίνα, τη Λατινική Αμερική, τη Νότια Αφρική, τη Σρι Λάνκα, την Ταϊβάν και την Ταϊλάνδη. Οι τιμές, ανάλογα το είδος και τη σπανιότητα του τσαγιού ή του βοτάνου, κυμαίνονται μεταξύ 6 και 20€ ανά 100 γραμμάρια.

Βότανα Ολύμπου
Ο φυτικός πλούτος του βουνού των βουνών της Ελλάδας, έρχεται στην πόρτα μας χάρη στο βοτανοπωλείο Όλυμπος, με «φρέσκες» αποστάξεις από τις πλαγιές της Πιερίας και της Λάρισας: Αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, κρέμες, σαπούνια, τσάγια, θεραπευτικά μίγματα, βάμματα και βότανα βρίσκονται στις διαδικτυακές «βιτρίνες». Τα βότανα του Ολύμπου (αγγελική, αγριάδα, αγριμόνιοι, αγριοτριαντάφυλλο, αδίαντο, άκορος κάλαμος, αλχημίλλη, αμαμελίδα, απήγανος, άρκευθος, κορίανδρος, λάβδανος, ξανθόξυλο και δεκάδες άλλα) βοηθούν σε αναπνευστικά, αρθριτικά, γυναικολικά, ουρικά, νεφρικά, αρτηριακά προβλήματα, ενώ μπορούν να κάνουν τη διαφορά και με την αφροδισιακή ή αδυνατιστική τους δράση. Η βάση του καταστήματος είναι στην Θεσσαλονίκη, αλλά πραγματοποιούνται αποστολές σε όλη την Ελλάδα με επιβάρυνση 4,50€ (ή δωρεάν για αγορές άνω των 50€).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v