Δώρα για άνδρες: Υπέροχες και οικονομικές ιδέες

Δέκα ωραίες και οικονομικές ιδέες για να επιλέξετε στιλάτα δώρα τεχνολογίας για εκείνον χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.
Δώρα για άνδρες: Υπέροχες και οικονομικές ιδέες
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι άντρες της ζωής μας αξίζουν και με το παραπάνω ένα δώρο που θα τους δείξει ότι τους σκεφτόμαστε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι γνωρίζουμε πολύ καλά την αδυναμία που τρέφουν προς καθετί τεχνολογικό. Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε 10 ωραίες, gadget-ικές ιδέες για δώρα γένους αρσενικού από τα καταστήματα Public, όπου εντοπίσαμε έναν παράδεισο χρήσιμων, στιλάτων και, κυρίως, οικονομικών δώρων για να τους δώσετε χαρά χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Ιδού:

Bluetooth στα 29,90€
Το Bluetooth SBS NFC Headset TTEARSETBT4K σε διαχρονικό και στιλάτο μαύρο χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για όσους ταξιδεύουν συχνά ή εργάζονται σε γρήγορους ρυθμούς. Η ποιότητα ήχου, η δυνατότητα γρήγορης απάντησης σε κλήσεις με το ειδικό κουμπί ή η άμεση πρόσβαση στην αγαπημένη του μουσική θα το κάνει το νέο αγαπημένο του καθημερινό gadget. Το σύστημα stop-ear που διαθέτει, εγγυάται τέλεια εφαρμογή στο αυτί.

Android GPS από την MLS με 119€
Το νέο GPS με Android Λογισμικό και κάμερα MLS Destinator Android Ultra, το έξυπνο GPS που προσφέρει τις υπηρεσίες MLS Talk&Drive θα ενθουσιάσει κάθε οδηγό που πάντα ονειρευόταν να έχει ένα… έξυπνο αυτοκίνητο. Η LCD οθόνη 5’’ είναι υψηλής ακρίβειας και ευκρίνειας και προσφέρει ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις για κάμερες ταχύτητας, ενώ η συσκευή διαθέτει τους χάρτες Ελλάδας και Κύπρου, με γρήγορη και εύκολη αναζήτηση 146.000 σημείων ενδιαφέροντος. Διαθέτει επίσης κάμερα 2MP για να τραβά φωτογραφίες και βίντεο στα ταξίδια του και λειτουργικό Android και κεραία wifi για συνδεσιμότητα, ώστε να μετατρέπεται σε tablet ή κινητό τηλέφωνο.

PC… που χωρά σε ένα στικάκι στα 149€

Το Quest nano PC - Desktop PC ανατρέπει όσα ξέρατε για τους προσωπικούς υπολογιστές: Πλέον τα πάντα χωρούν σε διαστάσεις τσέπης, χάρη σε ένα στικάκι που συνδέεται στην τηλεόραση και μετατρέπεται σε δυνατό υπολογιστή με σούπερ οθόνη. Διαθέτει τετραπύρηνο Atom, 2GB μνήμης και δίσκο 32GB, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel και υποστηρίζει Wifi και Bluetooth. Με μόλις 149€ λοιπόν χαρίζετε στον άντρα της ζωής σας τον νέο του υπολογιστή… που μπορεί να τον έχει ανά πάσα στιγμή… στο τσεπάκι του.

Powerbank στα 24,99€

Ο φορητός φορτιστής SBS Portable Battery Backup ExtraSlim είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής οπουδήποτε βρίσκονται. Συσσωρεύει ενέργεια μέσω φόρτισης με θύρα MicroUSB και θύρα USB για την φόρτιση των συσκευών μας. Είναι βολικότατου μεγέθους (μόλις 6 χιλιοστά) και η χωρητικότητα των 2200 mAh εγγυάται πλήρη φόρτιση των περισσότερων smartphone και tablet της αγοράς.

Φορητά ηχεία στα 29,99€

Ποτέ ξανά σε ταξίδι χωρίς μουσική! Τα ηχεία της TDK, Trek Mini A08 διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα για να διαλέξετε το αγαπημένο του και… πάνε παντού. Είναι ασύρματα, ανθεκτικά στο νερό και αναπαράγουν ασύρματα την αγαπημένη μουσική του κατόχου τους μέχρι και για 6 ώρες μέσω Bluetooth, αλλά και με καλώδιο 3,5 χιλιοστών.

Tablet από την Lenovo με 199€  

Το Lenovo Tab 2 A7-30 είναι ένα οικονομικό, super φορητό, multimedia tablet 7 ιντσών που θα έχει πάντα μαζί του ο άντρας για τον οποίο το προορίζετε: Για διάβασμα, σερφάρισμα και διασύνδεση με τους φίλους του, όπου κι αν είναι, χάρη στην υποστήριξη 3G και τη λειτουργία τηλεφωνικών κλήσεων. Το ευέλικτο και προσιτό tablet της Lenovo, του επιτρέπει να έχει πάντα μαζί του τα αγαπημένα του αρχεία μουσικής και βίντεο. Ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή για άμεση απόκριση εφαρμογών, τεχνολογία Dolby για εξαιρετική ποιότητα ήχου και οθόνη IPS που κάνει τα βίντεο και τις εικόνες να ζωντανεύουν.

Activity tracker στα 129€
Για τους πιο αθλητικούς τύπους, επιλέξτε το activity tracker Withings Pulse O2, ένα μικροσκοπικό, διακριτικό gadget που μοιάζει με απλό ρολόι, αλλά καταγράφει τις σημαντικές στιγμές του κατόχου του και του επιτρέπει να παρακολουθεί με μια ματιά την επικοινωνία, την ψυχαγωγία, τους χτύπους της καρδιάς του, ολόκληρη τη ζωή του. Είναι συμβατό με λειτουργικό σύστημα Android 4.0+ και iOS 7+, διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί δύο εβδομάδες και διατίθεται σε μαύρο αλλά και σε μπλε χρώμα

Ψηφιακή Polaroid Snap στα 129,99€
Αν ο φίλος σας, ο κολλητός σας, ο μπαμπάς σας είναι φίλος της φωτογραφίας, χαρίστε του μια υπέροχη Polaroid που θα ζωντανέψει την μαγεία της κλασικής στιγμιαίας φωτογραφικής μηχανής, με την άνεση μιας μοντέρνας ψηφιακής συσκευής. Η Polaroid Snap διατίθεται σε μαύρο, μπλε και λευκό χρώμα και θα του επιτρέψει να έχει με ένα ντιζαϊνάτο, μικρό gadget, στιγμιαία εκτύπωση φωτογραφιών με μια κίνηση.

Πικάπ στα 99€  
Νοσταλγοί του rock’n’roll και όχι μόνο, θα κάνουν… κυριολεκτικά πάρτι με αυτό το δώρο. Το Lenco TT 33 πικάπ θα ξαναφέρει την παλιά γοητεία της καλής μουσικής στο σαλόνι τους, με υψηλή ποιότητα ήχου, ρετρό design και όλα αυτά σε συσκευασία βαλίτσας για εξτρά δόσεις νοσταλγίας. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία και συνδέσεις 3.5mm για ακουστικά.

Χριστουγεννιάτικες συλλογές μουσικής στα 9,99€
Οικονομικά, συμβολικά και στο εορταστικό κλίμα της εποχής, τα CD είναι η καλύτερη λύση για όσους έχουν να διαθέσουν λίγα χρήματα, και παράλληλα χαρίζουν στον παραλήπτη του δώρου το κατάλληλο soundtrack για τις ημέρες που έρχονται. Η συλλογή Santa’s Secret Dance – Α Jazz Tale for Christmas, για παράδειγμα, αποτελεί ένα μαγικό ταξίδι στα χριστουγεννιάτικα μονοπάτια της τζαζ μουσικής του Δημήτρη Καλαντζή, σε συνεργασία με ιδιαίτερα ονόματα και φωνές της εγχώριας σκηνής, όπως οι Sugahspank, Μαρίζα Ρίζου και Λουκία Παλαιολόγου. Το album κυκλοφορεί από την Cobalt.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v