Φτηνές και στιλάτες αγορές για πιτσιρίκια

Παιδικά παπούτσια και ρούχα με στιλ σε τιμές που δεν… καίνε; Τα βρήκαμε σε προσφορές και online διευθύνσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Φτηνές και στιλάτες αγορές για πιτσιρίκια
Τα παιδικά ρούχα κοστίζουν. Και κοστίζουν αρκετά. Τι γίνεται λοιπόν αν θέλουμε να εξοπλίσουμε τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα του μικρού ή της μικρής με στιλ, χωρίς να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη;

Οικονομικές φίρμες και παγκόσμια stock houses δίνουν λύσεις εν όψει της νέας σεζόν. 

Zara
Το παιδικό τμήμα των οικονομικών και τρέντι καταστημάτων διαθέτει δεκάδες σχέδια και χρώματα για πιτσιρίκια, αγόρια και κορίτσια, από 3 μηνών μέχρι 14 χρονών. Μας αρέσει ιδιαίτερα η φρέσκια Back to School κολεξιόν με πουκάμισα από 17€, μοντέρνα παλτό από 50€ και τζιν από 15€. 

H&M
Με ολοκαίνουργια συλλογή για παιδιά, το δίκτυο καταστημάτων Η&M γεμίζει τα ράφια του με στιλάτες επιλογές ένδυσης οι οποίες δε θα σας κάνουν να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στη νέα του συλλογή βρίσκουμε μπλούζες από 20€, biker jacket με 39€, παντελόνι joggers με 24€, κοντομάνικες με 10€ και δερμάτινα παπούτσια με 49€. 

Forever 21
Νεανικά ρούχα για κορίτσια από denim jacket και φούστες μέχρι πουλόβερ, κοντομάνικες σε δεκάδες σχέδια και χρώματα, βερμούδες, πουκάμισα, ακόμα και σακάκια σε τιμές που ξεκινούν από 2€, βρίσκουμε στο e-shop της βρετανικής φίρμας. Αυτήν την περίοδο έχει 10% έκπτωση σε όλες τις αγορές σας. Στέλνει και Ελλάδα, με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 75€.
Crazy8
Μέχρι και 40% έκπτωση σε όλα τα κομμάτια του προσφέρει αυτήν την περίοδο το online κατάστημα Crazy8 και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 75 δολαρίων. Εδώ βρίσκουμε τις φίρμες Gymboree και Janie and Jack σε τιμές από 23 δολάρια για ένα βαμβακερό τζάκετ, από 13 δολάρια για ένα φορεματάκι για κορίτσια και από 5 δολάρια για μακρυμάνικες μπλούζες για αγόρια. 

Overstock 
Σούπερ στιλάτες αγορές από φίρμες όπως Calvin Klein, Sweet Jojo και AnnLoren από παλαιότερες σεζόν σε άκρως οικονομικές τιμές. Στο Overstock θα βρείτε μακρυμάνικες μπλούζες Calvin Klein από 12€, φορέματα για κοριτσάκια Sweetie Pie από 30€, σετάκι μπλούζα – παντελόνι για κορίτσια Ann Loren με 26€ και ένα σωρό ακόμα… καλούδια σε τιμές στοκ.

JCPenney
Έκπτωση 10 δολάρια για αγορές που ξεπερνούν τα 25 δολάρια και 20% για αγορές άνω των 100 δολαρίων προσφέρει το εν λόγω online κατάστημα με παιδικά ρούχα (βρεφικά και νεανικά), στις ήδη χαμηλές τιμές του. Εδώ θα βρείτε φίρμες όπως Nike, Levi’s και Arizona σε τιμές που ξεκινούν από 20€ για μια μπλούζα Levi’s και 27€ για ένα τζιν.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v