Σχολικά είδη: 10 στιλάτες αγορές για τη νέα χρονιά

Δώστε στιλ και παραμυθένιο αέρα στις αγορές σχολικών ειδών μέσα από δέκα απαραίτητα αξεσουάρ για τη νέα χρονιά που θα ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια. 
Σχολικά είδη: 10 στιλάτες αγορές για τη νέα χρονιά
Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά τα κεφάλια μπαίνουν μέσα και τα πορτοφόλια μας βγαίνουν… έξω για να αγοράσουμε σχολικά είδη για τα πιτσιρίκια. Δεν αρκούμαστε όμως στις συμβατικές τσάντες, κασετίνες και είδη γραφικής ύλης. Θέλουμε κάτι παραπάνω με περισσότερο στιλ και τσαχπινιά. 

Ιδού λοιπόν δέκα τέτοιες στιλάτες αγορές που σίγουρα θα τα ενθουσιάσουν. 

Chewbacca Backpack
Τιμή: 19€ από εδώ. 

Ιδανική για τις σχολικές αλλά και τις διαγαλαξιακές περιπέτειες των πιτσιρικιών. Διαθέτει και κουκούλα για τις κρύες ημέρες που οι μαθησιακές μάχες γίνονται με χαμηλές θερμοκρασίες. 

Frozen Highlighter Pen Set
Τιμή: 9€ 

Τα πιτσιρίκια υπογραμμίζουν σημαντικές φράσεις και λέξεις με λίγη από τη μαγεία του Frozen. 

Jurassic World Lunch Bag
Τιμή: 22€ 

Οι θρυλικοί δεινόσαυροι επιστρέφουν σε μορφή τσάντας για κολατσό και φιλοξενούν σε άνετο χώρο με μόνωση για να διατηρείται η θερμοκρασία τους λαχταριστά σνακ και φρούτα.

Crayola Third Through Fifth Grade Supply Pack
Τιμή: 25€ 

Θέλετε να ξεμπερδέψετε μια και καλή με όλον τον σχολικό εξοπλισμό; Τα συγκεκριμένα κιτ της Crayloa περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για κάθε τάξη: από τετράδια και χρωματιστά μολύβια, μέχρι μαρκαδόρους, κάρτες, στυλό, μολύβια ξύστρες, μπλοκ και μαρκαδοράκια. Σε κάποια από αυτά τα κιτ, υπάρχει ακόμα και απολυμαντικό χεριών για να μην αρρωστήσουν τα παιδιά. 

Hello Kitty 11 Piece Stationary School Supply Set
Τιμή: 12€ 

Ακόμα ένα σετ όλα-σε-ένα αυτή τη φορά από την Hello Kitty. Είναι «σούπερ γλυκούλι» και περιλαμβάνει χάρακα, μολύβια, χαρτί, μίνι κασετίνα για μολύβια και πολλά ακόμα.

Frog Tape Dispenser
Τιμή: 13€

Βαρεθήκατε τους συμβατικούς κόφτες σελοτέιπ; Αυτός σε σχήμα βατράχου είναι σίγουρο ότι θα τα ενθουσιάσει. Μας αρέσει που τα «δοντάκια» για το κόψιμο βρίσκονται στη γλώσσα του αμφίβιου. 

Crocodile Staple Remover
Τιμή: 8€ 

Στο ίδιο fun μοτίβο με το βατραχάκι, αυτό το μηχάνημα αφαίρεσης συρραπτικών έχει την μορφή… κροκοδείλου, ο οποίος θα κάνει μια χαψιά οποιοδήποτε συρματάκι έχει «σπάσει» και χρειάζεται αφαίρεση.

Trousse club-sandwich
Τιμή: 46€ 

Μια… λαχταριστή από κάθε άποψη κασετίνα σε σχήμα club sandwich, χειροποίητη και χωρισμένη σε δύο κομμάτια. 

Παγούρι με καλαμάκι Skip Hop 'Μέλισσα'
Τιμή: 8.95€ 

Στιλάτο και οικολογικό παγούρι, χωρίς PVC και φθαλικές ενώσεις, χωρητικότητας 350ml. Έχει ειδικό καπάκι στην κορυφή που ανοιγοκλείνει εύκολα, κρατάει το καλαμάκι καθαρό και εμποδίζει το νερό να χυθεί. Χάρη στο λουράκι με velcro μπορείτε να το δέσετε σε τσάντα, καροτσάκι ή ποδήλατο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v