Σχολικά είδη: Οικονομικές αγορές και προσφορές

Σχολικές τσάντες, σχολικά βιβλία και είδη σε άκρως ελκυστικές τιμές από τα Jumbo, τη Unicef και άλλα καταστήματα σε μια λίστα για κεφάλια… μέσα.
Σχολικά είδη: Οικονομικές αγορές και προσφορές
Μια ακόμα σχολική χρονιά ξεκινά, για μια ακόμα χρονιά οι γονείς θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να εξοπλιστούν τα πιτσιρίκια με όσα χρειάζονται για το σχολείο. Τσάντες, βιβλία, στιλό, μολύβια, τετράδια και ένα σωρό ακόμα… αξεσουάρ μπαίνουν στη λίστα αγοράς και «φορτώνουν» το μηνιαίο μπάτζετ.

Ή μήπως όχι;

Ψάξαμε και βρήκαμε τις διευθύνσεις που θα σας εξοπλίσουν με τα απαραίτητα, χωρίς αναγκαστικά να «δαγκώσουν» ιδιαίτερα την τσέπη σας.

Carrefour Μαρινόπουλος

Σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου μέχρι την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου θα βρείτε σχολικές τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη, ρούχα, και ό,τι άλλο χρειάζονται οι μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά με 20% έκπτωση επί των αναγραφόμενων τιμών, αρκεί να έχετε την κάρτα Μαρινόπουλος. Παράλληλα με αγορές άνω των 30€, σε σχολικά και είδη ρουχισμού Disney ή Marvel, διεκδικείτε ένα από τα 5 tablet Sony Xperia Z3 compact. 

Public

Τα καταστήματα Public και το www.public.gr  με την μεγάλη ποικιλία τους σε σχολικά είδη ενθουσιάζουν για ακόμη μία χρονιά όλους τους μαθητές. Πιο συγκεκριμένα, στα Public θα βρούμε ξεχωριστά πακέτα που περιλαμβάνουν όλα τα σχολικά βιβλία, για κάθε τάξη Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, σχολικά σακίδια με διάσημους ήρωες όπως Cars, Frozen, Barbie, Minions σε τιμές από €9,99, αλλά και σχολικές τσάντες για εφήβους από 4,99€μ τετράδια από 0,39€ και laptop με 199€. Σημειώστε ότι για αγορές online σε σχολικά είδη άνω των 35€, η αποστολή στο χώρο σας είναι δωρεάν. 

Cosmotebooks
Ετοιμοπόλεμη για ακόμα μια χρονιά η σελίδα της Cosmote εξοπλίζεται με περισσότερα από 5.000.000 έντυπα βιβλία και προσφέρει ως 30% φθηνότερα όλα τα είδη γραφικής ύλης και τα χαρτικά και έως 15% φθηνότερα τα σχολικά βιβλία, βοηθήματα αλλά και τις σχολικές τσάντες. Επίσης, οι αγορές σας συνοδεύονται με δωροεπιταγή αξίας έως 50 ευρώ για επιλεγμένα προϊόντα τεχνολογίας από τα καταστήματα Γερμανός, Cosmote και ΟΤΕ. 


Πλαίσιο

Καλό σχολικό ξεκίνημα εύχονται τα καταστήματα Πλαίσιο στα πιτσιρίκια και εξοπλίζουν τα ράφια τους με ποικιλία σχολικών ειδών. Τόσο στα καταστήματα όσο και στην online εκδοχή τους, θα βρείτε τσάντες, κασετίνες, στιλό, μαρκαδόρους υπογράμμισης, μολύβια, ξύστρες αυτοκόλλητα, ντοσιέ, φακέλους και θήκες – ζελατίνες. Ενδεικτικά, βρήκαμε τετράδιο σπιράλ με 1,49€, σχολική τσάντα Goomby με 2,99€, γόμες PVC Free από 0,09€, ξύστρες με 0,10€ και σετ μολυβιών από 0,49€. 

Μουστάκας

Τα Minions έχουν την τιμητική τους στα καταστήματα Μουστάκας, και στολίζουν κασετίνες από 8,99€, προνηπιακά καλαθάκια από 10€, κασετίνες από 14,99€ και σακίδια νηπιαγωγείου από 20€. Στα υπόλοιπα είδη, βρίσκουμε μηχανικό μολύβι τριών χρωμάτων με 2,49€, ξύστρα Giotto με 0,99€, κηρομπογιές με ξύστρα με 4,99€ και τετράδιο SKAG 50 φύλλων με 0,89€. Σημειώστε ότι για παραγγελίες άνω των 49€ από το e-shop των καταστημάτων, δε χρεώνεστε με μεταφορικά έξοδα, οπουδήποτε στην Ελλάδα. Για παραγγελίες κάτω των 49€ τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται στα 3€. Τέλος, με κάθε αγορά τσάντας Barbie Princess Power αποκλειστικά από το e-shop, παίρνετε μέρος στην κλήρωση για 10 ολόσωμες παιδικές φόρμες Barbie Σούπερ Πριγκίπισσα της εταιρίας Homesies αξίας 68€ το τεμάχιο, καθώς και 20 κούκλες Barbie Κάρα Σούπερ Πριγκίπισσα.

Unicef

Για ακόμα μια χρονιά, οι μικροί φίλοι της Unicef θα βρουν στο online κατάστημα της οργάνωσης σπιράλ δύο θεμάτων καθώς και το κλασικό μπλε τετράδιο (0,80€), σχολικά σακίδια και τρόλεϊ για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό με ανατομική πλάτη (από 14€), τσαντάκια για το κολατσιό, τσάντα ταχυδρόμου, κασετίνες από 4,50€, μολυβοθήκη πορτοφολάκι και αλουμινένιο παγούρι. Επίσης στο e-shop θα βρείτε μπλοκ ζωγραφικής, ντοσιέ με λάστιχο και κουμπί, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολύβια, και κάθε είδους γραφική ύλη.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v