Ξεκινά η Σχολική Εκστρατεία της Unicef

Για ακόμα μια χρονιά η Unicef στέκεται δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη και ξεκινά την Σχολική της Εκστρατεία με ένα μεγάλο Bazaar στο Μετρό στο Σύνταγμα.
Ξεκινά η Σχολική Εκστρατεία της Unicef
Εκπαίδευση. Προνόμιο αυτονόητο για κάποιους, ανύπαρκτο για εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο. Η Unicef στέκεται για ακόμα μια χρονιά στο πλευρό των παιδιών που (την) έχουν ανάγκη και ξεκινά την φετινή της Σχολική Εκστρατεία με ένα τετραήμερο Σχολικό Bazaar στο Μετρό Συντάγματος από την Πέμπτη 3 έως και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Στον ίδιο χώρο θα παρουσιαστεί και έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Από τη Συρία στην Ευρώπη αναζητώντας ένα καλύτερο και πιο ειρηνικό αύριο».

Με τη εκστρατεία αυτή η UNICEF υποδέχεται τους μαθητές με την έναρξη του Σχολικού έτους και προσκαλεί τους υποστηρικτές της, μικρούς και μεγάλους, να στηρίξουν το έργο της, αγοράζοντας σχολικά είδη και δώρα σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία που τα παιδιά έχουν τώρα την ανάγκη μας περισσότερο από ποτέ. Ιδιαίτερα τα πιο περιθωριοποιημένα και ευάλωτα παιδιά που στερούνται τη στέγη, το φαγητό, το νερό, το εμβόλιο, το τετράδιο, το μολύβι.

Τι θα βρούμε στο Bazzar της; Τα «χαρούμενα» 50φυλλα τετράδια, σπιράλ δύο θεμάτων καθώς και το κλασικό μπλε τετράδιο, σχολικά σακίδια και τρόλεϊ για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό με ανατομική πλάτη, τσαντάκια για το κολατσιό, τσάντα ταχυδρόμου, κασετίνες, μολυβοθήκη πορτοφολάκι και αλουμινένιο παγούρι. Επίσης, μπλοκ ζωγραφικής, ντοσιέ με λάστιχο και κουμπί, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μολύβια, και κάθε είδους γραφική ύλη.

Δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στο Bazaar; Τα σχολικά είδη της UNICEF θα βρείτε:

Στα καταστήματα της UNICEF:
Αθήνα: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη τηλ.: 210 77 99 056
Θεσσαλονίκη: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου τηλ.: 2310 286 916.

Στα περίπτερα UNICEF:
Αθήνα, Πλατεία Κοραή - Κοραή & Σταδίου (έως και τις 19 Σεπτεμβρίου).
TheMallAthens, Μαρούσι (έως και τις 19 Σεπτεμβρίου).
GoldenHall, Μαρούσι (έως και τις 19 Σεπτεμβρίου).
Στην Έκθεση Βιβλίου στο ΖΑΠΠΕΙΟ (από τις 18 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου).
Επιπλέον, τα τετράδια της UNICEF διατίθενται και σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς και στα ΕΛ.ΤΑ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v