Τι να βάλω στον γάμο: 6 φορέματα έως 50€

Ξετρυπώσαμε έξι εντυπωσιακά φορέματα που θα κλέψουν την παράσταση στους γάμους της σαιζόν, χωρίς να σας κοστίσουν μια μικρή περιουσία.
Τι να βάλω στον γάμο: 6 φορέματα έως 50€
Καλοκαίριασε, και μαζί με τα σχέδια για διακοπές και πρώτες βουτιές ξεκίνησαν και οι προετοιμασίες για τους γάμους της σαιζόν –με ποιον θα πάω, τι δώρο θα τους πάρω, και κυρίως, τι θα βάλω… Κακά τα ψέματα, το ντύσιμο του γάμου είναι ένας μόνιμος πονοκέφαλος, γιατί ναι μεν θέλετε κάτι καλό για να τιμήσετε τους φίλους/ συγγενείς/ συναδέλφους που αποφάσισαν ότι σας θέλουν στον γάμο τους, αλλά από την άλλη το ταμείο είναι μείον και το καλοκαιρινό σας budget δεν σηκώνει 100 και 200 ευρώ για ακριβά κοστούμια και φορέματα. Τι κάνετε λοιπόν; Ξεθάβετε ό,τι κρύβεται στα ανήλιαγα βάθη της ντουλάπας σας από τις εποχές των παχιών αγελάδων, ή παίρνετε ιδέες από τις προτάσεις που συγκεντρώσαμε παρακάτω, και οι οποίες δεν θα σας κοστίσουν περισσότερα από 60€.

Σιέλ φόρεμα από την Paranoia
Τιμή: 42,41€
Θα το βρείτε στα 
καταστήματα Paranoia ή θα το αγοράσετε online από εδώ 

Εντυπωσιακό μάξι φόρεμα, σε αρχαιοελληνικό στιλ, με κορδόνι στη μέση και εντυπωσιακό άνοιγμα με λευκή δαντέλα στην πλάτη. Η σύνθεσή του είναι από 92% βισκόζη και 8% λύκρα.

Μπροκάρ φόρεμα από το Perfect Dress
Τιμή: 50€
Θα το παραγγείλετε 
online από εδώ

Εντυπωσιακό φόρεμα σε γραμμή A, που κολακεύει κάθε σιλουέτα, με μπροκάρ ύφασμα από 30% βαμβάκι και 70% πολυεστέρα. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια, η μαύρη δαντέλα που σχηματίζει V στην πλάτη.

Φόρεμα με κρουαζέ δέσιμο στην πλάτη από τα Zara
Τιμή: 49,95€
Θα το βρείτε στα 
καταστήματα Zara ή θα το αγοράσετε online από εδώ 

Κομψό και αέρινο, με γιακά σε σχήμα V και μανίκια τύπου κάπα, που μαζεύουν και σε δύο ντραπέ τιράντες, έτσι ώστε να μπορείτε να το φορέσετε με δύο διαφορετικούς τρόπους. Η σύνθεσή του είναι από 80% πολυεστέρα και 20% πολυαμίδιο.

Ρομαντικό φόρεμα από την Paranoia
Τιμή: 34,93€
Θα το βρείτε στα 
καταστήματα Paranoia ή θα το αγοράσετε online από εδώ

Μια απόλυτα girly πρόταση, με σχέδια που θυμίζουν δαντέλα, και σύνθεση από 70% βαμβάκι, 27% πολυεστέρα και 3% spandex. Διατίθεται, εκτός από το μπεζ της φωτογραφίας και σε απαλό ροζ.

Ροζ-μαύρο φόρεμα με φιόγκο από το Perfect Dress
Τιμή: 33€
Θα το παραγγείλετε 
online από εδώ

Σούπερ χαριτωμένο, με vintage αισθητική και κολακευτική γραμμή, χάρη στην τονισμένη μέση, και τον όγκο στο κάτω τμήμα που σχηματίζεται από κουφόπιετες. Η σύνθεσή του είναι από 95% πολυεστέρα και 5% ελαστάνη.

Κρουαζέ φόρεμα από τα Zara
Τιμή: 49,95€
Θα το βρείτε στα 
καταστήματα Zara ή θα το αγοράσετε online από εδώ

Στην υπέροχη απόχρωση του μπλε του κοβαλτίου, αυτό το εντυπωσιακό φόρεμα από 100% βισκόζη έχει διακριτικό άνοιγμα στην πλάτη και συνδυάζεται τέλεια με τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v