Υπέροχα ανοιξιάτικα ρούχα έως 30€

Έξυπνες προτάσεις για γυναικεία και ανδρικά ρούχα – κλειδιά, που θα ανανεώσουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας, χωρίς να σας κοστίσουν περισσότερα από 30€.
Υπέροχα ανοιξιάτικα ρούχα έως 30€
Καθώς ο καιρός αλλάζει και τα βαριά μας πανωφόρια βρίσκουν την θέση που τους αρμόζει, εκείνη στο πατάρι μας, οι βιτρίνες γεμίζουν χρώμα και μας βάζουν σε πειρασμό για μια ανοιξιάτικη ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Το ταμείο, όμως, είναι μείον και η φωνή της λογικής δεν συμφωνεί με την παρόρμησή μας. Τι κάνουμε, λοιπόν; Διαθέτουμε ένα μικρό ποσό, της τάξης των 10€, 20€ ή 30€ το πολύ σε ρούχα-κλειδιά που θα ανανεώσουν το στυλ και την διάθεσή μας χωρίς να μας κοστίσουν πολλά. Μερικά τέτοια διαλέξαμε παρακάτω.

Ελαφρύ πουλόβερ από τα Zara
Τιμή: 9,95€
Αγοράστε το 
online από εδώ ή βρείτε το στα καταστήματα Zara
Ιδανικό για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας στην πόλη, αυτό το ελαφρύ oversize πουλόβερ με τα μανίκια που φτάνουν ως τον αγκώνα διατίθεται σε πολλά διαφορετικά φωτεινά χρώματα σαν το κοραλλί της φωτογραφίας, το ροζ ή το κίτρινο. Η σύνθεσή του είναι από 80% βαμβάκι και 20% νάιλον.

Μίνι φούστα από την Paranoia
Τιμή: 25,41€
Αγοράστε την 
online από εδώ ή βρείτε την στα καταστήματα Paranoia

Μίνι φούστα σε άλφα γραμμή, που κολακεύει κάθε σιλουέτα, φτιαγμένη από 95% πολυεστέρα και 5% spandex. Διατίθεται σε πολλά σούπερ ανοιξιάτικα χρώματα: εκτός από το κόκκινο της φωτογραφίας, θα τη βρείτε σε κίτρινο, βεραμάν, μπλε και ροζ.

Φλοράλ μπλέιζερ από την Bershka
Τιμή: 29,99€
Αγοράστε το 
online από εδώ ή βρείτε το στα καταστήματα Bershka
Συμπληρώνει και αναδεικνύει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση (όπως το τζην με το λευκό t-shirt της φωτογραφίας) και αποτελεί το ιδανικό πανωφόρι για τα ανοιξιάτικα βράδια που είναι πολύ ζεστά για μπουφάν αλλά και πολύ κρύα για σκέτο μπλουζάκι. Η σύνθεσή του είναι από 97% πολυεστέρα και 3% ελαστάνη.

Μίνι φόρεμα από τα Pull & Bear
Τιμή: 19,99€
Αγοράστε το 
online από εδώ ή βρείτε το στα καταστήματα Pull & Bear
Χαριτωμένο casual φόρεμα, σε άλφα γραμμή, και σε δύο φανταστικές αποχρώσεις: πετρόλ και κόκκινο της φράουλας. Η σύνθεσή του είναι από 96% πολυεστέρα και 4% ελαστάνη.

Και τα ανδρικά…
Πικέ φούτερ από τα Zara
Τιμή: 25,95€
Αγοράστε το 
online από εδώ ή βρείτε το στα καταστήματα Zara
Φτιαγμένο από 100% βαμβακερό ύφασμα, αυτό το ελαφρύ φούτερ φοριέται άνετα πάνω από τα αγαπημένα σας t-shirt αλλά και μόνο του. Το δε φερμουάρ του το καθιστά ιδανικό για τις… ξαφνικές αλλαγές διαθέσεων του καιρού.

Παντελόνι από την Bershka
Τιμή: 24,99€
Αγοράστε το 
online από εδώ ή βρείτε το στα καταστήματα Bershka
Στιλάτο και κομψό, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους από το πρωί ως το βράδυ, και από το γραφείο ως το μπαρ. Διατίθεται, εκτός από το καφεκόκκινο της φωτογραφίας, και σε μαύρο, εκρού και μπλε σκούρο. Η σύνθεσή του είναι από 98% βαμβάκι και 2% ελαστίνη.

Καρό πουκάμισο από τα Pull ‘n’ Bear
Τιμή: 19,99€
Αγοράστε το 
online από εδώ ή βρείτε το στα καταστήματα Pull & Bear

Ελαφρύ και ανοιξιάτικο, με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί χωρίς να «φωνάζει», αυτό το 100% βαμβακερό πουκάμισο συνδυάζεται τέλεια με ένα απλό λευκό t-shirt όπως αυτό της φωτογραφίας, αλλά φοριέται ωραιότατα και μόνο του.

Η.Κ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v