Ασφαλείς Online αγορές με προπληρωμένη κάρτα

Εύκολες και γρήγορες συναλλαγές, ασφάλεια και αξιοπιστία. Ανακαλύψτε της χρήσεις της προπληρωμένης κάρτας.
Ασφαλείς Online αγορές με προπληρωμένη κάρτα
Η προπληρωμένη κάρτα έχει μπει στην ζωή μας για να καλύψει το κενό μεταξύ χρεωστική και πιστωτικής κάρτας. Η ιδέα γεννήθηκε από την επιτυχημένη χρήση της δωροκάρτας την προηγούμενη δεκαετία. Αναλογιζόμενοι το πρόσφατο παρελθόν, διαπιστώνουμε πως η δωροκάρτα δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα μέσω πληρωμής για τις αγορές μας που είναι προπληρωμένο, παρέχει ανωνυμία αλλά μας διευκολύνει και στις πληρωμές μας σε e-shops και φυσικά καταστήματα. Τον ίδιο σκόπό εξυπηρετεί λοιπόν και μία προπληρωμένη κάρτα. Άσε που δεν χρειάζεται να γίνεται πιστωτικός έλεγχος πριν την έκδοσή της. Με μια απλή online αίτηση η κάρτα αποστέλλεται εντός 5-10 εργάσιμων ημερών μέσω ταχυδρομείου.

Θα λέγαμε ότι η κυριότερη διευκόλυνση της κάρτας τέτοιου τύπου είναι η διαδικασία ανανέωσης υπολοίπου καθώς επίσης και ότι δεν υπάρχουν υπερχρεώσεις και επιτόκια καθώς η χρήση της στηρίζονται στην φιλοσοφία διαθέσιμου υπολοίπου και όχι σε πιστώσεις. Η ανανέωση του υπολοίπου είναι πολύ απλή συνήθως. Από μεταφορά μέσω τραπεζικού λογαριασμού, μεταφορά από διαδικτυακές τράπεζες αλλά ακόμη κι από καταστήματα λιανικής απευθείας. Με τις υπηρεσίες προπληρωμένης κάρτας, η διαδικασία ανανέωσης είναι οικεία καθώς μοιάζει με αυτήν της ανανέωσης χρόνου ομιλίας στα καρτοκινητά, με απλή αγορά δελτίου με αριθμό PIN από καταστήματα σούπερ μάρκετ, πρατήρια βενζίνης είτε ακόμη και τα περίπτερα σε όλη την χώρα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ποσού μεταξύ 25€, 50€, 75€, ή 100€ και επιλέγει ο καθένας το αντίστοιχο πόσο που θέλει να ‘’φορτώσει’’ στην κάρτα του.

Δεν πρόκειται να ξεπεράσετε το όριο ούτε να χρεωθείτε με υπέρογκα επιτόκια πια. Θα είναι ένα εργαλείο συναλλαγών και όχι πλέον ένας βραχνάς για τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Όταν το υπόλοιπο της κάρτας είναι μηδενικό απλά δεν μπορεί να πιστωθεί επιπλέον ποσό αρά σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνάτε την δυνατότητα αγορών και πληρωμών. Αυτά τα χαρακτηριστικά την καθιστούν κατάλληλη για εφήβους ή για άτομα που κάνουν πρώτη χρήση κάρτας. Οι χρεώσεις είναι καθορισμένες εξ’ αρχής και αυτό βοηθά τους κατόχους της κάρτας αυτής να υπολογίζουν και να τηρούν τον οικογενειακό προϋπολογισμό και να αποφεύγουν τις κρυφές χρεώσεις στον λογαριασμό των συμβατικών πιστωτικών καρτών. Δεν εκδίδεται λογαριασμός και οι μικρές χρεώσεις που ισχύουν γίνονται ταυτόχρονα και την ανανέωση υπολοίπου. Δεν υπάρχει ρίσκο, γιατί να μην τη δοκιμάσετε λοιπόν;


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v