ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΓΟΡΕΣ

Action Aid: Γίνε ο μυστικός Βαλεντίνος κάποιου

Η Action Aid σας δίνει την δυνατότητα να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους ένα δώρο το οποίο θα έχει την δική σας χειρόγραφη αφιέρωση.

Action Aid: Γίνε ο μυστικός Βαλεντίνος κάποιου

Η Action Aid, η διεθνής μη κυβερνητική οργάνωση, η οποία καταπολεμά την φτώχεια και την αδικία σε όλον τον κόσμο, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα δώρο στα λατρεμένα σας πρόσωπα. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε και εσείς να συμβάλλετε στο φιλανθρωπικό έργο του οργανισμού, αφού παράλληλα θα κάνετε ένα δωράκι στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ταυτόχρονα θα βοηθήσετε άπορες οικογένειες και παιδιά σε όλον τον κόσμο.
 
Το δώρο θα παραμείνει κρυφό στους παραλήπτες μέχρι την στιγμή που θα το παραλάβουν από την Action Aid. Μπορείτε να επιλέξετε το δώρο σας αναμεσά σε χειροποίητα κοσμήματα από τοπικούς συνεταιρισμούς, μπλουζάκια, διακοσμητικά χώρου και αλλά πολλά είδη.

Το δώρο μπορείτε να το αγοράσετε στο κατάστημα Action Aid, το οποίο βρίσκεται στην οδό Βεΐκου 2 στο Κουκάκι ή μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα eshop.actionaid.gr.
Το δώρο σας θα συμπεριλαμβάνει ένα γραπτό σας μήνυμα το οποίο θα έχει το μοναδικό σας γραφικό χαρακτήρα, στην ειδική καρτέλα ‘Secret Valentine’.

Αυτή είναι η διαδικασία που θα ακολουθήσετε στην περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε το δώρο μέσα από το eshop.actionaid.gr, αφού θα έχετε επιλέξει το δώρο σας, στο βήμα «Ολοκλήρωση Αγοράς» - «Διεύθυνση Χρέωσης» θα πρέπει να δώσετε τα δικά σας στοιχεία. Η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα. Ξετικάρετε την «Διεύθυνση Χρέωσης» και εισάγετε τον παραλήπτη. Στο πεδίο «Σχόλια» εισάγετε το μήνυμα- αφιέρωση για τον παραλήπτη σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Η συμπόνοια είναι η βάση της ηθικής"

Άρθουρ Σοπενχάουερ, Γερμανός φιλόσοφος

  • 1931 - Εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μουσείο Μπενάκη.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2