Οι σούπερ προσφορές που τρέχουν τώρα

Αεροπορικά εισιτήρια, 5άστερα ξενοδοχεία, συνδρομές γυμναστηρίων, μασάζ και άλλες προσφορές που «παίζουν» αυτές τις μέρες.
Οι σούπερ προσφορές που τρέχουν τώρα
της Ηρώς Κουνάδη

Όταν η μανία με τα κουπόνια (κατά κόσμον deal sites) καταλάγιασε, και η μόδα πέρασε, τα e-mail με τις προσφορές που κατέφταναν καθημερινά στο inbox μας παρέμεναν –και σε πολλές περιπτώσεις παραμένουν ακόμα– αδιάβαστα. Μάλιστα, το Gmail έφτιαξε και ειδικό section “Promotions” στα Εισερχόμενά μας, για να μας βοηθήσει να τα… αγνοούμε πιο εύκολα. Ένα κλικ εκεί αρκεί για να μας θυμίσει ότι πάσης φύσεως προσφορές «παίζουν» ακόμα, και σε πολλές περιπτώσεις χάνουμε που δεν τις κοιτάμε πια καθημερινά. Ιδού οι καλύτερες προσφορές που αλιεύσαμε από τον θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου, για να τους… κάνετε κλικ αυτές τις μέρες.

Αεροπορικά εισιτήρια με -30% και -40%
Με την Aegean σε εξωτερικό και εσωτερικό αντίστοιχα

Η Aegean μας καλεί να προγραμματίσουμε τα ταξίδια της νέας χρονιάς, ρίχνοντας τις τιμές σε όλα τα δρομολόγιά της κατά 30% για το εξωτερικό και κατά 40% για το εσωτερικό. Οι κρατήσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, και ισχύουν για τα ταξίδια σας από τις 12 Ιανουαρίου έως και τις 30 Ιουνίου 2015. Ενδεικτικά, βρήκαμε εισιτήρια για Μασσαλία τον Ιανουάριο στα 84€ μετ’ επιστροφής, για Κοπεγχάγη τον Μάρτιο στα 110€ μετ’ επιστροφής και για Καβάλα τον Φεβρουάριο στα 62€ μετ’ επιστροφής.

Χριστούγεννα σε 5άστερο ξενοδοχείο στην Κατερίνη
Με έκπτωση -50% από το Ekdromi.gr

Ένα δελεαστικό πακέτο τριών διανυκτερεύσεων για δύο ενήλικες και ένα παιδί (έως 14 ετών) με ημιδιατροφή στην τιμή των 299€ (από 598€) στο 5άστερο Mediterranean Village Hotel & Spa προσφέρει το Ekdromi.gr. Η προσφορά περιλαμβάνει καθημερινά πρωινό και βραδινό σε μπουφέ, welcome drink στο lobby του ξενοδοχείου και παραδοσιακά γλυκά, gala με πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική την Παραμονή των Χριστουγέννων αντί του δείπνου, παιδότοπο με φύλαξη και προβολή ταινιών για τα πιτσιρίκια σας καθημερινά (15:00-23:00) και ελεύθερη πρόσβαση στο Spa Venus με απεριόριστη χρήση της εσωτερικής Πισίνας με υδρομασάζ, του hamam, της σάουνα και του γυμναστηρίου. Κρατήσεις μέχρι την Κυριακή 16 Νοεμβρίου.

Ετήσια κάρτα για το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων με 199€
Έκπτωση -38% από το Groupon.gr

Το ετήσιο ski pass του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, που κανονικά κοστίζει 320€, διατίθεται αυτές τις μέρες (μέχρι το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, πιο συγκεκριμένα) στα 199€. Η κάρτα ισχύει για απεριόριστες διαδρομές στις πίστες του σκι, στο πάρκο snowboard και στα snowmobiles, καθημερινές, Σαββατοκύριακα και αργίες, για όλη τη σαιζόν 2014-15 μέχρι το κλείσιμο του χιονοδρομικού κέντρου. Περιλαμβάνει επίσης έκπτωση 20% στα προϊόντα του Κεντρικού Chalet του Χιονοδρομικού.

Converse All Star με 49,90€
Από το GoldenBrands.gr

Πολλά διαφορετικά σχέδια των αγαπημένων μας All Star διαθέτει το GoldenBrands.gr μέχρι την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στην τιμή των 49,90€ (από 70€) και με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Διατίθενται πολλά μεγέθη (από 32 έως και 44,5) τόσο σε μποτάκια όσο και σε «χαμηλά» All Star.

Full Body Massage 45 λεπτών με 15€
Έκπτωση -53% από το BodyDeals.gr

Χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια σε όλο το σώμα στο Beauty & Queen's nails (Βασιλέως Κωνσταντίνου 34, Βάρη) με μόλις 15€ προσφέρει το Body Deals. Μπορείτε να αγοράσετε το κουπόνι της προσφοράς μέχρι την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, και να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέρα θέλετε (κατόπιν διαθεσιμότητας) μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015.

Άσκηση με 65€ το εξάμηνο
Στο Paradise Gym του Κορυδαλλού (Ξενοφώντος 32)

Όσοι μένετε στον Κορυδαλλό και τα πέριξ, δεν έχετε πια καμία δικαιολογία για να μην βάζετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας. Το Paradise Gym, που λειτουργεί στην πλατεία Μέμου από το 1987, ρίχνει τις τιμές του στα 65€ το εξάμηνο και… περιμένει τις εγγραφές σας.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v