8 σούπερ αξεσουάρ για το smartphone σας

Ασύρματα ηχεία, ψηφιακές φορητές κάμερες, hi tech προστατευτικά οθόνης και πέντε ακόμα χρήσιμα αξεσουάρ για να «στολίσετε» το smartphone σας.
8 σούπερ αξεσουάρ για το smartphone σας
Αν όταν ακούτε την λέξη «αξεσουάρ για smartphone» το μοναδικό πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι ένα ακουστικό Bluetooth, τότε μάλλον δεν γνωρίζετε την τεράστια γκάμα προϊόντων τα οποία αφορούν την συσκευή σας.

Είτε σας αρέσει η μουσική, είτε είστε λάτρεις των καλών φωτογραφιών ή αν ακόμα θέλετε να έχετε κορυφαίο ήχο στα βίντεό σας, υπάρχει ένα αξεσουάρ για αυτό. Παρακάτω συγκεντρώσαμε οκτώ από τα πλέον χρήσιμα.

Sony Cyber-Shot QX10 Smartphone

Είναι γεγονός ότι τα smartphone βγάζουν από μέτριες μέχρι… πολύ μέτριες φωτογραφίες. Αν δεν σας ικανοποιεί λοιπόν η κάμερα του κινητού σας, μπορείτε να επιλέξετε την Cyber Shot της Sony η οποία χρησιμοποιεί optical zoom 10x και έχει ανάλυση 18.2 ολόκληρα megapixel. Συνδέεται με συσκευές iOs και Android μέσω wi-fi και χρησιμοποιεί την οθόνη του smartphone για πλοήγηση στις λειτουργίες της. Τιμή: 153€. Αγοράστε την από εδώ.

Belkin Dyle Mobile TV

Είστε εκτός σπιτιού και θέλετε να δείτε τηλεόραση στο smartphone σας χωρίς να χρεώσετε το πακέτο δεδομένων σας; Το εν λόγω αξεσουάρ της Belkin συνδέεται με το iphone ή το ipad και σας επιτρέπει εντελώς δωρεάν και χωρίς συνδρομές να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα. Τιμή: 23€. Αγοράστε το από εδώ.

Innergie PocketCell

Το αιώνιο πρόβλημα της τελειωμένης μπαταρίας λύνεται εύκολα και γρήγορα με αυτό το στιλάτο αξεσουάρ, το οποίο διαθέτει μπαταρία και καλώδιο mini και micro USB για να συνδέσετε το smartphone σας και να ολοκληρώσετε μια πλήρη φόρτιση, ακόμα και αν η συσκευή έχει κλείσει εντελώς. Τιμή: 33€. Αγοράστε το από εδώ.

QuickPod Selfie Pole

Η μανία των selfies όπως αναμενόταν οδήγησε στην κυκλοφορία δεκάδων gadgets τα οποία βελτιώνουν την όλη διαδικασία. Αν λοιπόν είναι να το κάνετε, τουλάχιστον κάντε το σωστά και εξοπλιστείτε με αυτό το Selfie Pole, το οποίο διαθέτει υποδοχή για να τοποθετήσετε το smartphone και να βγάλετε την selfie σας όπως της αρμόζει. Το μήκος του φτάνει τα 25 εκατοστά, ενώ η συσκευή διαθέτει επίσης τρίποδο, θήκη μεταφοράς και εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να βάλετε αυτόματο μετρητή αντίστροφης μέτρησης για τις φωτογραφίες σας. Τιμή: 31€. Αγοράστε το από εδώ.

Philips SoundShooter

Τα ενσωματωμένα ηχεία ενός smartphone σίγουρα δεν επαρκούν για να γεμίσουν ικανοποιητικά με ήχο ένα ολόκληρο δωμάτιο ή για να απολαύσετε την μουσική σας σε εξωτερικούς χώρους. Τα ασύρματα και φορητά ηχεία της Philips όμως είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να ακούσετε την μουσική όπως πρέπει, ενώ ο σχεδιασμός τα κάνει ανθεκτικά στις όποιες κακουχίες τυχόν υπάρξουν σε εξωτερικούς χώρους. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία τους διαρκεί μέχρι έξι ώρες. Τιμή: 30€. Αγοράστε τα από εδώ.

iShieldz RX AntiMicrobial Professional Grade HD Screen Protector

Οι περισσότερες θήκες της αγοράς προστατεύουν το «σώμα» του smartphone, όμως τι γίνεται με το μέρος του το οποίο συνήθως καταστρέφεται πρώτο; Ναι, για την οθόνη λέμε. Η συγκεκριμένη «ασπίδα», όχι μόνο θωρακίζει την οθόνη του smartphone σας από πτώσεις και κακουχίες αλλά διαθέτει ένα ειδικό αντιμικροβιακό υλικό το οποίο σκοτώνει το 99,9% των μικροβίων που ενδεχομένως να βρουν καταφύγιο σε αυτήν, σύμφωνα με την εταιρεία. Τιμή: 26€. Αγοράστε την από εδώ.

Belkin F8Z818eb iPhone Directional Microphone

Θα έχετε παρατηρήσει ότι τα βίντεο και οι ηχογραφήσεις του Iphone δεν έχουν και τον καλύτερο δυνατό ήχο. Για την ακρίβεια είναι αρκετά μέτριος. Το συγκεκριμένο Mic αναλαμβάνει να κάνει τα πράγματα αρκετά καλύτερα, ενσωματώνοντας ένα μίνι μικρόφωνο στην κορυφή της συσκευής, το οποίο μπορείτε να στρέψετε σε κάθε κατεύθυνση και να έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου. Τιμή: 69€. Αγοράστε το από εδώ.

Belkin WeMo Switch & Motion
Το συγκεκριμένο αξεσουάρ κάνει το σπίτι σας… smart και σας επιτρέπει να ανάψετε ή να σβήσετε οποιαδήποτε συσκευή έχετε συνδέσει με αυτό, χρησιμοποιώντας το iphone σας. Τηλεόραση; Λάμπα; Κλιματιστικό; Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στην αντίστοιχη εφαρμογή, ελέγχετε πλήρως την τροφοδοσία της εκάστοτε συσκευής. Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να είστε καν σπίτι για να το κάνετε. Τιμή: 86€. Αγοράστε το από εδώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v