Hoodies: 9 αγορές για όλους

Αποτελούν την ιδανική επιλογή για casual και άνετο ντύσιμο και αυτός ο καιρός τους… πάει πολύ. 9 καθημερινές επιλογές για φούτερ με κουκούλα.
Hoodies: 9 αγορές για όλους
Μπορεί για τους περισσότερους η λέξη φούτερ να παραπέμπει μόνο σε ένδυση γυμναστηρίου, όμως ο συγκεκριμένος τύπος ρούχου είναι παντός… καιρού και χώρου συνδυάζοντας άνεση και στυλ.

Ιδιαίτερα μάλιστα αυτήν την περίοδο, που ο καιρός είναι (και δεν είναι) κρύος, η επιλογή ενός στιλάτου φούτερ με κουκούλα (γνωστό και ως hoodie) φαντάζει ιδανική για τις χαλαρές πρωινές μας βόλτες.



Από αριστερά προς τα δεξιά: Λευκό φούτερ Body Talk με fleece επένδυση για επιπλέον ζέστη (45€ από εδώ), Φούτερ γκρι Converse All Star Logo (29€ από εδώ), φούτερ με κουκούλα Pepe Jeans Murray, κίτρινο με κορδόνι και ξεβαμμένο στιλ (42€ από εδώ).



Από αριστερά προς τα δεξιά: Kόκκινο φούτερ με κουκούλα από τα Zara (25€ από εδώ), γκρι φούτερ από τα Pull and Bear με logo (12€ από εδώ), Φούτερ-τζάκετ με πλαϊνές τσέπες σε γκρι/μαύρο χρώμα από τα H&M (24€ από εδώ).


Από αριστερά προς τα δεξιά: Φούτερ για κορίτσια ροζ με φερμουάρ Adidas (39€ από εδώ), Φούτερ billabong για αγόρια σε κίτρινο χρώμα (35€ από εδώ), πορτοκαλί τζάκετ με κουκούλα για αγοράκια από τα H&M (10€ από εδώ).

Επιμέλεια: Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v