Εκπτώσεις 2013: Τα «κελεπούρια» της Ερμού

Κάνουμε φύλλο και φτερό την Ερμού και εντοπίζουμε τις καλύτερες εκπτώσεις και τις κρυμμένες προσφορές για τα τελευταία ψώνια της καλοκαιρινής περιόδου.
Εκπτώσεις 2013: Τα «κελεπούρια» της Ερμού
των Γιώργου Κόκουβα, Ηρώς Κουνάδη

Αν υπάρχει μια συγκεκριμένη περίοδος του χρόνου που θα πρέπει να βγείτε για shopping therapy, αυτή είναι τώρα. Αφενός γιατί στο τέλος του καλοκαιριού και της εκπτωτικής περιόδου μπορείτε να εντοπίσετε τις μεγαλύτερες προσφορές σε καλοκαιρινά αλλά και σε χειμερινά ρούχα και αφετέρου γιατί θα το κάνετε με την άνεσή σας, χωρίς τις ορδές που κατακλύζουν την Ερμού στις αρχές Ιουλίου, όταν δίνεται το σύνθημα της έναρξης των εκπτώσεων.

Το in2life κατηφόρισε την Ερμού όχι στην έναρξη, αλλά στο «νήμα» των καλοκαιρινών εκπτώσεων, έκανε φύλλο και φτερό τα εμπορικά καταστήματα και εντόπισε για εσάς τις καλύτερες προσφορές, τα μεγαλύτερα ποσοστά εκπτώσεων και τα «κρυμμένα» κελεπούρια του κάθε καταστήματος. Σας τα παραθέτουμε παρακάτω επιγραμματικά:

*Στο κατάστημα της Nike εντοπίσαμε εκπτώσεις 40% σε αθλητικά παπούτσια και χειμερινές φόρμες, καθώς και σε εξειδικευμένα ρούχα για τρέξιμο.
*Στα Migato, για τις τελευταίες ημέρες των εκπτώσεων, «τρέχει» προσφορά μισής τιμής σε όλα τα γυναικεία παπούτσια.
*Στα καταστήματα Gianna Kazakou, τα γυναικεία παπούτσια έχουν έκπτωση περί τα 30%, αλλά θα εντοπίσετε και ορισμένες καλύτερες προσφορές, με τιμή μειωμένη κατά 70%. Στα Xaris Kazakos επίσης, τα περισσότερα γυναικεία παπούτσια θα τα βρείτε μισοτιμής. Γυναικεία παπούτσια επίσης σε πολύ καλές τιμές (όλα μισοτιμής) βρήκαμε στο κατάστημα Moshoutis. Στα καταστήματα Tsakiris Mallas και Elite, όλα τα υποδήματα θα τα βρείτε με έκπτωση 50%. Στα καταστήματα Bournazos, εντοπίσαμε παπούτσια ανδρικά και γυναικεία με έκπτωση 40%.
*Αν ψάχνετε για γυαλιά ηλίου, στα Optical Παπαδιαμαντόπουλος υπάρχει η εξής προσφορά: Με κάθε αγορά άνω των 50€, σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου (μέσα από μια αρκετά μεγάλη επιλογή μοντέλων) με μόλις 10€.
*Στο κατάστημα Body Shop, όλα τα αρώματα (eau de perfume και eau de toilette) διαθέτουν μειωμένες κατά 30% τιμές.
*Πολύ καλές εκπτώσεις επί εκπτώσεων εντοπίσαμε στο γυναικείο τμήμα των καταστημάτων Zara: Θα βρείτε σακάκια και μπουφάν με έκπτωση άνω του 60% (ενδεικτικά αναφέρουμε κομμάτια με αρχική τιμή 60€ και 170€, που πλέον στοιχίζουν 20€ και 70€ αντίστοιχα). Θα βρείτε επίσης πολλά χειμωνιάτικα ρούχα σε προσφορά στο γυναικείο τμήμα, και πολλά πουκάμισα στο ανδρικό τμήμα (από 10€).
*50% έκπτωση στα παιδικά ρούχα εντοπίσαμε στο παιδικό τμήμα του Fokas – μισοτιμής διατίθενται τα ρούχα των βρεφικών και παιδικών σειρών Mandarino, Marasil και Sprint και 40% τα Alouette.
*Γυναικεία ενδύματα από 5€ και υποδήματα με έκπτωση 50 και 60% βρήκαμε στο Rollini, με έκπτωση από 50-70% στα Extyn (πιο casual ντύσιμο), ενώ στο Pink Woman εξαιρετικές τιμές σε όλα τα είδη – μπλουζάκια και σορτσάκια από 3€. Το κατάστημα More&More δηλώνει πως για το «τέλος εποχής» διαθέτει τα καλοκαιρινά και χειμερινά του ρούχα με έκπτωση 70% - το ίδιο ισχύει και για τα γυναικεία ρούχα του Tsantilis.
*Το κατάστημα Swarovski πραγματοποιεί αυτόν τον μήνα εκπτώσεις 40% στα κοσμήματά του.
*Στο ανδρικό τμήμα του Massimo Dutti εντοπίσαμε προσφορές στον 2ο όροφο για επίσημα ενδύματα – σακάκια και κοστούμια με 70% έκπτωση, π.χ. σακάκι από 139€, πλέον 39€. Πολύ καλές προσφορές σε σακάκια εντοπίσαμε επίσης στο ανδρικό κατάστημα των Mango (He.Mango), με εκπτώσεις ως και 60%. Στο ανδρικό κατάστημα Bertolucci εντοπίσαμε εκπτώσεις 40%, μπλουζάκια από 6€ και κοστούμι 98€.
*Ακόμη πιο φθηνά ανδρικά σακάκια (καλοκαιρινά αυτή τη φορά) βρήκαμε στα Pull&Bear, με κομμάτια που στοιχίζουν μόλις 10€. Στην ίδια τιμή, θα βρείτε casual παντελόνια και τζιν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, ενώ τα καλοκαιρινά πουκάμισα στοιχίζουν 6€ και οι μακρυμάνικες μπλούζες 10€.
*Στα Marks&Spencer θα βρείτε επιπλέον μείωση τιμών για την τελευταία περίοδο των εκπτώσεων, ήτοι έκπτωση επί έκπτωσης. Στους ορόφους του καταστήματος εντοπίσαμε ωραία χειμερινά παντελόνια και μπλούζες (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά) στη μισή τιμή.
*Τα καταστήματα Hondos Center πραγματοποιούν εκπτώσεις 50% σε προϊόντα αντηλιακής προστασίας (και όχι μόνο).
*Το νέο κατάστημα Pop Up λίγο πριν την Καπνικαρέα διαθέτει μεγάλο στοκ γυναικείων και ανδρικών casual ενδυμάτων – ενδεικτικά αναφέρουμε πως θα βρείτε t-shirts από 3€ και μαγιό από 7€. Διατίθενται επίσης μεγέθη μέχρι και XXXXL.
* Στο On Line βρήκαμε εκπτώσεις 50% σε όλα τα γυναικεία ρούχα και παπούτσια. Ενδεικτικά, πετύχαμε σανδάλια σε πολλά σχέδια και χρώματα, στα 11,99€ από 22,99€ αρχική τιμή, μακριά φορέματα σε funky καλοκαιρινά χρώματα στα 14,90€ και μπλουζάκια στα 9,90€.
* Στο κατάστημα Mat Fashion, που διαθέτει νεανικά γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη, βρήκαμε ωραίες καλοκαιρινές μπλούζες στα 15€ από 45€ και σορτσάκια που κολακεύουν τις έντονες καμπύλες, από 48€ στα 15€.
* Κάποια μαγιό στο κατάστημα Med (τα τελευταία νούμερα που έχουν απομείνει, πέραν της καινούριας κολεξιόν) διατίθενται σε έκπτωση 50%. Βρήκαμε, επίσης, δυο-τρία ωραία σετ μπικίνι, σε έκπτωση 60%.
* Στο Toi et Moi η έκπτωση του 50% δεν ισχύει για την καινούρια κολεξιόν. Βρήκαμε, όμως, αρκετά ωραία σορτσάκια και φούστες στα 24€ από 50€, και ολόσωμες φόρμες στα 35€ από 70€ αρχική τιμή. Τα μεγέθη που έχουν απομείνει κινούνται κυρίως στις κατηγορίες small και large –τα medium είναι δυσεύρετα.
*Στο Paranoia οι εκπτώσεις ξεκινούν από το 50% και… σπάνε αυτό το φράγμα σε μερικές περιπτώσεις. Μερικές ενδεικτικές τιμές: Πολύχρωμα μακριά φορέματα στα 25€, χαριτωμένα μίνι φορεματάκια στα 15€, μπλουζάκια στα 10€, παντελόνια και φόρμες γυμναστικής στα 15€. Η διαθεσιμότητα σε μεγέθη είναι ικανοποιητικότατη.
* Στο BSB βρήκαμε κάποια casual γυναικεία ρούχα σε έκπτωση 50%. Οι νέες κολεξιόν δεν διαθέτουν έκπτωση. Ενδεικτικά, πάντως, τα σορτσάκια ξεκινούν από 19,95€ και οι μπλούζες από 6,54€.
* Στη Ρουχομάνια τα (κατά κανόνα μικρά σε μέγεθος) γυναικεία casual ρούχα απολαμβάνουν έκπτωσης 50% έως 70% στις ήδη χαμηλές τιμές τους. Πράγμα που σημαίνει μπλουζάκια με 5€.
* Στο S. Oliver όλα (μα όλα) τα γυναικεία και ανδρικά ρούχα έχουν έκπτωση 50%. Κάποια, μάλιστα, αγγίζουν και το 60%. Η διαθεσιμότητα σε μεγέθη είναι ακόμα μεγάλη. Βρήκαμε, μάλιστα, και προσφορές όπως γυναικεία τζιν παντελόνια στα 22,95€, βραδινά φορέματα στα 50€ και μπλουζάκια στα 9,95€.
* Στο Tally Weijl οι εκπτώσεις αγγίζουν το 70%, ενώ οι προσφορές περιλαμβάνουν τρία t-shirts στην τιμή των δύο, μπλουζάκια από 2,95€ και mix’n’match μπικίνι στα 9,95€ για το ένα σετ ή στα 15,95€ για τα δύο. Σημειώστε ότι τα μεγέθη είναι εξ ορισμού αρκετά μικρά –οι διαθεσιμότητες, πάντως, είναι καλές.
* Στο Calzedonia βρήκαμε ανδρικά μαγιό στα 14,75€ και μπικίνι στα 30€. Οι εκπτώσεις κυμαίνονται στο 50%, και τα μεγέθη είναι ακόμα αρκετά.
* Στο Stradivarius η έκπτωση ξεπερνά σε αρκετές περιπτώσεις το 50%: Βρήκαμε, για παράδειγμα, μπλουζάκια στα 3,99€ από 9,99€ αρχική τιμή.
* Στο Oysho βρήκαμε λίγα μπικίνι στην εντυπωσιακή προσφορά των 4,99€ από 14,99€ το σουτιέν και 2,99€ από 11,99€ το σλιπ –ήτοι, περί τα 8€ το σύνολο. Κατά τα λοιπά, η κολεξιόν των εσωρούχων δεν έχει κάποια έκπτωση.
* Στο H&M ένα μικρό τμήμα του ισογείου είναι αφιερωμένο στις εκπτώσεις –όλο το υπόλοιπο κατάστημα διατηρεί τις (ούτως ή άλλως χαμηλές) κανονικές τιμές του. Εδώ βρήκαμε μπικίνι στα 6€, μπλουζάκια στα 5€, καθημερινά φορέματα σε διάφορα σχέδια και χρώματα στα 9,95 και υφασμάτινα γυναικεία παντελόνια στα 7€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v