10+1 πασχαλινές λαμπάδες για να κάνουν… Ανάσταση

Απλές ή πλουμιστές, χειροποίητες ή με τα αγαπημένα τους παιχνίδια, DIY ή με φιλανθρωπικό σκοπό, δείτε 11 πασχαλινές λαμπάδες για τα πιτσιρίκια σας.
10+1 πασχαλινές λαμπάδες για να κάνουν… Ανάσταση
Αν δεν έχετε ήδη φροντίσει να πάρετε λαμπάδες για τα βαφτιστήρια σας, τα πιτσιρίκια σας ή ακόμη και για τον εαυτό σας, σας θυμίζουμε διακριτικά ότι έχουμε μπει κιόλας στην Μεγάλη Εβδομάδα και τα περιθώρια στενεύουν.

Προτού… εκπνεύσει η προθεσμία σας και αρχίσει η γκρίνια των παιδιών που περιμένουν με τα χέρια ανοιχτά τις λαμπάδες τους, σας παραθέτουμε 11 ηλεκτρονικές και μη διευθύνσεις για να αγοράσετε οικονομικές, ευφάνταστες, όμορφες πασχαλινές λαμπάδες που καλύπτουν κάθε γούστο – καθώς και τον τρόπο να τις φτιάξετε μόνοι σας, αν είστε θιασώτες της do it yourself σχολής.

*Candle Experts
Μεγάλη ποικιλία σε λαμπάδες για πιτσιρίκια (αλλά και μεγάλους) διαθέτει το ηλεκτρονικό κατάστημα CandleExperts.gr, στο οποίο μπορείτε να βρείτε από απλές ιδέες με διακριτική διακόσμηση για τα μεγαλύτερα παιδιά, μέχρι λαμπάδες για μικρούς φίλαθλους των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων και συνθέσεις με τους αγαπημένους τους ήρωες – δείτε για παράδειγμα αυτή εδώ, με τους πιο γνωστούς ήρωες των Looney Tunes, μαζί με ταμπελάκι δωματίου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει για να διακοσμήσει την πόρτα του μετά το Πάσχα (τιμή 11,56€). 

*Happy Hippie
Λαμπάδες… για το μάτι προτείνει το ηλεκτρονικό κατάστημα με τα κομψότατα προϊόντα για παιδιά σε εξαιρετικά φιλική τιμή. Απλή αλλά όμορφη λαμπάδα με τυλιγμένο σχοινί σπάγκο στη μέση και ένα γαλάζιο ματάκι για να νικά τα ζηλόφθονα βλέμματα θα ικανοποιήσει τα μεγαλύτερα παιδιά που δεν θέλουν πλέον να κουβαλούν μαζί τους λαμπάδες-υπερπαραγωγές στην εκκλησία. Η τιμή της είναι 6€

*We love toys
Το e-shop WeLoveToys.gr κάνει αυτό το Πάσχα μια ωραιότατη προσφορά για τους νονούς που γνωρίζουν ότι τα βαφτιστήρια τους ενθουσιάζονται και ενδιαφέρονται περισσότερο για το πασχαλινό τους δώρο, παρά για την λαμπάδα που θα τα συνοδεύει: Για αγορές παιχνιδιών Lego και Playmobil από 19,99€ και άνω, σας δίνει δώρο μια πολύχρωμη λαμπάδα. Δείτε τις επιλογές των δώρων εδώ

*Perfect Toys
Παιδικές πασχαλινές λαμπάδες από 1,99€ προτείνει το ηλεκτρονικό κατάστημα που τις διαχωρίζει με πολύ χρηστικό τρόπο σε παιχνιδολαμπάδες για αγόρια και κορίτσια, καθώς και σε χειροποίητες είτε με απλά χρώματα σε τεχνοτροπία κρακελέ (από 1,99€), είτε πιο «πλουμιστές», με παιχνίδια, ζωάκια, όμορφες κορδέλες και υφάσματα που κυμαίνονται στα 10€. Δείτε εδώ την ποικιλία των ηλεκτρονικών «βιτρινών» του PerfectToys.gr. 

*Λαμπάδες Elli
Η Elli ντύνει λαμπάδες με πολύ απλά αλλά όμορφα υλικά και δημιουργεί μικρά χειροποίητα αριστουργήματα, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ και να επικοινωνήσετε με την δημιουργό για να ετοιμάσει τη δική σας. 

*BabyCarrots
Το design συναντά την παιδική φαντασία και οι όμορφες ιδέες του παιδικού e-shop BabyCarrots.gr ντύνονται στα πασχαλινά τους, με λίγες αλλά κομψότατες προτάσεις: Η λαμπάδες με ψαράκι, πεταλουδίτσα, βραχιολάκι, καραβάκι, καρδούλα, σκαραβαίος και Tinkerbell καλύπτουν κάθε γούστο, ακόμη κι αν είναι απαιτητικό – δείτε εδώ τα πολύ προσεγμένα σχέδια και αγοράστε τα online – από 12,70 ως 15,90€. 

*Νεραϊδοχώρα
Χρηστικά υλικά και όμορφα μικρά διακοσμητικά της καθημερινότητας δένονται με στιλ πάνω σε λαμπάδες που απευθύνονται σε αγόρια, κορίτσια αλλά και τα ενήλικα μέλη της οικογένειας. Χωρίς να είναι ακραία «αρτίστικες», αλλά ούτε και του «συρμού» και της βιομηχανικής παραγωγής, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι των καταστημάτων στην σελίδα τους, οι λαμπάδες της Νεραϊδοχώρας ξεχωρίζουν για τα λιτά αλλά πολύ χαριτωμένα σχέδιά τους, τα οποία χωρίζονται στις εξής κατηγορίες: Για αγόρια, κορίτσια, για τον άνδρα, την γυναίκα, με αεροπλάνα, με νεράιδες και λαμπάδες με πασχαλινό αβγό. Δείτε τις εδώ

*Η φιλανθρωπική λαμπάδα
Επιλέξτε για το παιδί σας ή το βαφτιστήρι σας μία από τις λαμπάδες που πωλούν οι φιλανθρωπικοί οργανισμοί ανά την χώρα για να στηρίξετε το έργο τους και να περάσετε στα παιδιά το μήνυμα ότι Πάσχα δεν σημαίνει απαραίτητα λαμπάδα με επώνυμο παιχνίδι πάνω της, αλλά ειλικρινή σκέψη για τους γύρω μας που έχουν ανάγκη.

-Unicef: Λαμπάδες από 4€ ως 18,80€ και από απλές τεχνοτροπίες άμμου με ωραίους συνδυασμούς χρωμάτων για αγόρια και κορίτσια μέχρι όμορφες συνθέσεις με πεταλούδες, πασχαλίτσες, βραχιολάκια και αεροπλανάκια, για να στηρίξετε την προσπάθεια της Unicef να προστατεύσει τα παιδιά.
-ActionAid: 16€ στοιχίζουν όλες οι λαμπάδες που θα βρείτε φέτος στην ιστοσελίδα της ΜΚΟ, με ωραίες συνθέσεις με γατούλες, καραβάκια, μπάμπουσκα, φύλλο ελιάς και ψαράκι. Οι λαμπάδες είναι ζωγραφισμένες στο χέρι και τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα ανακουφίσουν τα παιδιά στις πιο φτωχές χώρες του κόσμου. 
-Αρκτούρος: Από 9 ως 11€ στοιχίζουν οι φετινές λαμπάδες της οργάνωσης που βοηθά την ελληνική αρκούδα αλλά και εν γένει την άγρια φύση της χώρας. Τα σχέδια των χειροποίητων λαμπάδων είναι λίγα και καλά: Αρκουδάκι, yoyo Αρκτούρος, μπρελόκ αρκουδάκι και κίτρινη λαμπάδα με γούρι. Στις σχετικές ρυθμίσεις κάτω από κάθε λαμπάδα μπορείτε να διαλέξετε το αγαπημένο χρώμα του παιδιού. 

*Περισσότερες φιλανθρωπικές λαμπάδες
Θα τις βρείτε στα πασχαλινά bazaars που διοργανώνονται κατά δεκάδες τις ημέρες που διανύουμε – ενημερωθείτε για διευθύνσεις και φορείς στο σχετικό δημοσίευμα του in2life.



*Η λαμπάδα DIY
Αν θέλετε η λαμπάδα που θα δώσετε στο βαφτιστήρι σας να είναι φτιαγμένη με τα χεράκια σας – και ως εκ τούτου πιο οικονομική, μπορείτε να ακολουθήσετε τις αναλυτικές οδηγίες που έδωσε στην κάμερα του Mama365.gr η κ. Καλογιάννη, υπεύθυνη του δημιουργικού εργαστηρίου «Με τα δυο μου τα χεράκια». Δείτε το video και τα υλικά που θα χρειαστείτε εδώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v