Γιορτή της Μητέρας: Δωρο-προτάσεις για χαμόγελα και αγάπες

Ενόψει της Ημέρας της Μητέρας, την Κυριακή 13 Μαΐου, συγκεντρώνουμε όμορφα δωράκια για να θυμίσουμε με έναν ακόμα τρόπο στην μαμά μας πόσο σημαντική παραμένει η παρουσία της στην ζωή μας.
Γιορτή της Μητέρας: Δωρο-προτάσεις για χαμόγελα και αγάπες
της Έλενας Μπούλια

Καμία μαμά δεν περιμένει δώρα από τα παιδιά της για να νιώσει ότι την αγαπούν και τη νοιάζονται. Τα παιδιά, όμως, νιώθουν πάντα την ανάγκη να της το θυμίζουν και η Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 13 Μαΐου, είναι μία ακόμα καλή αφορμή.

Συγκεντρώσαμε μερικά όμορφα, πρακτικά και οικονομικά δωράκια αγάπης που θα χαρίσουν στην πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μας γλυκά χαμόγελα και τρυφερά συναισθήματα. Άλλωστε, το να χαμογελά είναι το μόνο που πραγματικά μας νοιάζει…

Mum Charm από τα Swarovski
Μεταλλικό, επισμαλτωμένο γούρι με χαραγμένη την λέξη Mum και μία κρυστάλλινη καρδιά στο κέντρο, για να το τοποθετήσει είτε στο κινητό είτε στα κλειδιά είτε στην τσάντα της.
Τιμή: 41 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Swarovski ή μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ. Ακόμα: Από 9 έως 12 Μαΐου, με την οποιαδήποτε αγορά από τα Swarovski προσφέρεται monogram charm με το αρχικό του ονόματος της μαμάς σας, με μόνο 15 ευρώ.

Κασπώ με όμορφα μικρά τριανταφυλλάκια από το Flowernet
Από τις πολλές ανθοσυνθέσεις που το Flowernet προτείνει για την Ημέρα της Μητέρας ξεχωρίζουμε αυτό το όμορφο κασπώ με τα φούξια και ροζ μίνι τριαντάφυλλα.
Τιμή: 28 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Flowernet.gr.

Σετ περιποίησης και χαλάρωσης σώματος από την Apivita
Χαρίστε της ένα σετ με οργανικά καλλυντικά σώματος Apivita, από την σειρά λευκό γιασεμί και λευκό τσάι, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος, άρωμα γιασεμί και ένα κεράκι με άρωμα γιασεμί που μπορεί να ανάβει όταν θα απολαμβάνει το αφρόλουτρό της.
Τιμή: 68 ευρώ
Θα το βρείτε στο κεντρικό κατάστημα της Apivita (Σόλωνος 26, Αθήνα), στα Notos Galleries, το Attica, στα Hondos Center και σε πολλά φαρμακεία.

Δερμάτινες παντόφλες από το Zara Home
Για ακόμα πιο ξεκούραστες ώρες όταν βρίσκεται στο σπίτι, οι παντοφλίτσες αυτές έχουν δερμάτινη σόλα και όμορφο, κουφετί χρώμα.
Τιμή: 29,99 ευρώ
Θα τις βρείτε στα καταστήματα Zara Home ή μπορείτε να τις αγοράσετε online από εδώ.

«Γράμμα στη μητέρα μου», της Γουόρις Ντίρι
Μέσα από αυτό το βιβλίο, η Σομαλή Γουόρις Ντίρι (μοντέλο, συγγραφέας, ηθοποιός και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων), αφηγείται την αληθινή προσωπική της ιστορία, από τη Νότια Αφρική μέχρι το Λονδίνο και την Βιέννη και αποχαιρετά την μητέρα της, με ένα γράμμα αγάπης.
Τιμή: 11,18 ευρώ
Αγοράστε το από το online βιβλιοπωλείο της Πρωτοπορίας.

Εισιτήρια θεάτρου για δύο…
Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτό που χαροποιεί τις μαμάδες μας είναι να περνάμε χρόνο μαζί τους. Πόσο μάλλον όταν ο χρόνος αυτό περιλαμβάνει θέατρο και φαγητό. Τι προτείνουμε για την Κυριακή 13 Μαΐου; «Απατεώνες και Τζέντλεμεν», με Πέτρο Φιλιππίδη και Γιάννη Μπέζο, στις 20.00, στο θέατρο Παλλάς (εισιτήρια από 25 ευρώ).

…και γεύμα για δύο στο Nama’
Ταξιδέψτε την στην κινέζικη, την βιετναμέζικη, την ιαπωνική και την πολυνησιακή κουζίνα στο εστιατόριο-sushi bar Nama’ (Κύπρου 50, Αγία Παρασκευή) και δοκιμάστε εκλεκτό sushi, maki και sashimi. Και μην ξεχάστε να πείτε «In2life!» φτάνοντας εκεί, για να έχετε 25% έκπτωση στις τιμές τιμοκαταλόγου.

Μανικιούρ, πεντικιούρ και χτένισμα από το Days4U
Χαρίστε της 1μιση ώρα προσωπικής περιποίησης, χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Θυμίστε της πως, πέρα από μαμά παραμένει μία γοητευτική γυναίκα που οφείλει να φροντίζει τον εαυτό της. Το πακέτο «μανικιούρ-πεντικιούρ-χτένισμα» από το Days4U περιλαμβάνει φροντίδα άνω και κάτω άκρων αλλά και χτένισμα και πραγματοποιείται σε υπερσύγχρονο spa των Βορείων Προαστείων.
Τιμή πακέτου: 50 ευρώ
Θα το αγοράσετε online από εδώ.

Ψάθινο καπέλο από τα Accessorize
Για τις στιλάτες μαμάδες που θέλουν να προστατεύουν την επιδερμίδα τους από την υπεριώδη ακτινοβολία, τι προτιμότερο από ένα όμορφο καπέλο από ψάθα και ύφασμα για τις πρωινές τους βόλτες;
Τιμή: 29,90 ευρώ
Θα το βρείτε στα καταστήματα Accessorize.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v