Nama’: Πείτε in2life και κερδίστε!

«Κάθε φορά που δοκιμάζουμε κάτι που δεν έχουμε ξαναφάει προσθέτουμε 75 ημέρες ζωής», πιστεύουν στην Ιαπωνία, και το in2life εξασφάλισε πολλές… επιπλέον ημέρες για τους αναγνώστες του, σε συνεργασία με το εστιατόριο-sushi bar Nama’.  
Nama’: Πείτε in2life και κερδίστε!
H Ασιατική κουζίνα κρύβει πίσω της μια ολόκληρη φιλοσοφία, μια μακρά ιστορία και έναν πολιτισμό που χρησιμοποιεί το φαγητό για να θεραπεύσει όχι μόνο το σώμα, αλλά και την ψυχή. Για τους Κινέζους ειδικά, το φαγητό πρέπει να τρώγεται πάντα μέσα σε ένα κύκλο οικογένειας και φίλων.  
Αυτή ακριβώς η φιλοσοφία μας οδηγεί στην γευστική πρόταση – προσφορά  προς όλους τους φίλους του in2life.gr:  Έκπτωση 25% στις τιμές τιμοκαταλόγου από 1 Μαΐου έως και τέλος Ιουνίου (εξαιρείται ο κυριακάτικος μπουφές).

Στο ΝΑΜΑ’ Chinese restaurant and Sushi bar λοιπόν, το πιο δημοφιλές κινέζικο εστιατόριο και sushi bar της Αγίας Παρασκευής και ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας στο είδος του, με μία ιστορία 20 ετών, μπορείτε δοκιμάσετε όλο το φάσμα της απωανατολικής γαστρονομίας: κινέζικη, βιετναμέζικη, ιαπωνική και πολυνησιακή κουζίνα σε όλο τους το μεγαλείο. Επιλεγμένες σπεσιαλιτέ από κάθε χώρα, συνδυάζονται αρμονικά και παρουσιάζονται σε ένα ολοκληρωμένο και απολαυστικό μενού.               

Αν πάλι σας αρέσει το sushi, το maki και το sashimi, είστε στο σωστό μέρος. Όπως χαρακτηριστικά λέει μια ιαπωνική λαϊκή ρήση «κάθε φορά που δοκιμάζουμε κάτι που δεν έχουμε ξαναφάει προσθέτουμε 75 ημέρες ζωής»: Αξίζει, λοιπόν, να δοκιμάσετε τα 50 είδη του πιο εκλεπτυσμένου εδέσματος που προσέφερε στην παγκόσμια γαστρονομία η Ιαπωνία.

Nama Chinese Restaurant and Sushi Bar
Κύπρου 50, Αγία Παρασκευή, τηλ: 210-6008936, 6932 -588100 
Ανοιχτά καθημερινά από τις 19:00 μ.μ. 

Ενημερωθείτε για το μενού στην επίσημη σελίδα του εστιατορίου www.nama.gr 
Κάντε like στην σελίδα του στο Facebook, για να έχετε άμεση πρόσβαση στις προσφορές και στους  διαγωνισμούς που θα ακολουθήσουν.   

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v