Εκπτώσεις: Κινητικότητα στις μεγάλες προσφορές

Σχετικά αυξημένη είναι η κίνηση στα καταστήματα στα μέσα των εκπτώσεων, τουλάχιστον σε αυτά που η έκπτωση έχει φτάσει το -70%. Δείτε από πού συμφέρει να αγοράσετε τι και με πόσα… όσο ακόμα μπορείτε.
Εκπτώσεις: Κινητικότητα στις μεγάλες προσφορές
Παραδέχομαι ότι δεν περίμενα να δω κίνηση στα καταστήματα χθες από το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα. Κι όμως, είτε λόγω βροχής είτε λόγω διευκόλυνσης, στα εμπορικά κέντρα της πόλης υπήρχε έντονη κινητικότητα και δεν ήταν λίγος ο κόσμος που αποχωρούσε με μικρές ή μεγαλύτερες τσάντες.

Φυσικά, αυτό αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τα καταστήματα με μεγάλες προσφορές, της τάξης του -70%. Όπου δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη έκπτωσης στην βιτρίνα δεν υπήρχε και η παραμικρή παρουσία πελάτη.

Πολλά από τα καταστήματα στα οποία βρεθήκαμε χθες πραγματοποιούν αυτές τις μέρες «δεύτερο γύρο» εκπτώσεων, μειώνοντας περαιτέρω τις τιμές. Κάποια άλλα, αφού πούλησαν ό,τι πούλησαν τις προηγούμενες μέρες, έχουν ήδη γεμίσει τα ράφια τους με τις ανοιξιάτικες συλλογές και έχουν στοιβάξει σε μία γωνία ό,τι απέμεινε μειωμένο κατά τουλάχιστον -10% επιπλέον του αρχικού. Κάποια άλλα παραμένουν στο «όλα στη μισή τιμή» που είχαν εξαρχής. Ας δούμε, πιο συγκεκριμένα, πού θα βρούμε τι και με πόσα στα μισά των εκπτώσεων.

Είδη ένδυσης:
Koton: Πραγματικό ξεπούλημα στην τούρκικη αλυσίδα με τα έτσι κι αλλιώς οικονομικά γυναικεία ρούχα, αφού η έκπτωση έχει φτάσει το -70%.
Miss Sixty: Στο -60% στα περισσότερα είδη στο δημοφιλές γυναικείο κατάστημα.
Gap: Στο -60% η έκπτωση και στα casual Gap, αν και η ποικιλία στα γυναικεία είναι αρκετά περιορισμένη. Προτιμήστε τα για ανδρικά (π.χ. καθημερινά παντελόνια με 20-30 ευρώ) και για παιδικά, αφού στα εκπτωτικά είδη θα βρείτε μπλουζάκια με 5-6 ευρώ και πιζάμες με 10-12 ευρώ.
Artisti Italiani: Στο -60% έχει φτάσει η έκπτωση στα καταστήματα ανδρικών και γυναικείων business outfits. Προτιμήστε τα για ανδρικά πουκάμισα με 25-30 ευρώ και κοστούμια με 140 ευρώ.
Marks & Spencer: Η έκπτωση πλέον φτάνει το -80% και η ποικιλία σε ανδρικά και γυναικεία παραμένει μεγάλη.
Sarah Lawrence: Στο -60% η έκπτωση αυξάνει το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού.
More&More: Όλα στη μισή τιμή, στο έτσι κι αλλιώς σχετικά οικονομικό κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων.
Yzatis: Η έκπτωση φτάνει το -70% στα περισσότερα είδη της ελληνικής εταιρίας.
Vardas: Μεγάλες προσφορές στα καταστήματα ανδρικών και γυναικείων με τις τιμές να κυμαίνονται από 20 έως 50 ευρώ στα περισσότερα είδη.
Simple Caractere: Όλα στη μισή τιμή. Προτιμήστε το αν αναζητάτε βραδινά γυναικεία φορέματα.
Massimo Dutti: Λίγα είναι τα είδη που έχουν απομείνει -αφού ήδη το κατάστημα έχει γεμίσει με ανοιξιάτικα- και αυτά έχουν «πέσει» στο -70%.
Monsoon: Στο -70% η έκπτωση στο βρετανικό κατάστημα που θα βρείτε μόνο στο Mall. Προτιμήστε το για μεγάλη ποικιλία σε γυναίκεια φορέματα που μπορούν να φορεθούν και την Άνοιξη, ενώ σημαντικές είναι οι προσφορές και στα παιδικά, όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε όμορφα κοριτσίστικα φορέματα με 20 και 30 ευρώ.
Benetton: Στο -70% έχει φτάσει η έκπτωση στα καταστήματα casual ένδυσης, με την ποικιλία, ωστόσο, αισθητά περιορισμένη.
Raxevsky: Όλα στην μισή τιμή και δωροεπιταγή των 20 ευρώ για κάθε επόμενη αγορά σας.
Oysho: Στην οικονομική αλυσίδα γυναικείων εσωρούχων θα βρείτε σουτιέν με 6 ευρώ και βρακάκια με 3 ευρώ.
Accessorize: Στο -70% η έκπτωση σε πολλά αξεσουάρ της δημοφιλούς βρετανικής αλυσίδας.
Uterque: -60% και -70% η έκπτωση στα τελευταία χειμερινά της κομψής ισπανικής αλυσίδας. Προτιμήστε το για τσάντες και μπαλαρίνες.

Είδη υπόδησης:
Nine West: Ακόμα πιο μειωμένες οι τιμές στα καταστήματα γυναικείων υποδημάτων. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μπότες με 60 ευρώ, γόβες και μπαλαρίνες με 39 ευρώ και τσάντες με 35 ευρώ.
Tsakiris Mallas: Όλα στη μισή τιμή στην μεγάλη αλυσίδα γυναικείων υποδημάτων.

Παιδικά:
Mini Raxevsky: Στο -70% οι εκπτώσεις σε πολλά είδη στο παιδικό κατάστημα ρούχων, όπου θα βρείτε κοριτσίστικα φορέματα από 30 ευρώ και αγορίστικα πουκάμισα και πουλοβεράκια από 20 ευρώ.
Mothercare: Μεγάλες εκπτώσεις και στην δημοφιλή αλυσίδα παιδικών ειδών που φτάνουν το -60%.
Prenatal: Η έκπτωση στα περισσότερα είδη φτάνει το -70%, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα είναι -60%. Στο κατάστημα θα βρείτε και μία μικρή αλλά συμπαθέστατη συλλογή με αποκριάτικες στολές για μωρά από 6 έως 12 μηνών με 25 ευρώ.

Είδη για το σπίτι:
Notos Home: Επιπλέον -20% στην ήδη υπάρχουσα έκπτωση ορισμένων, επιλεγμένων brands στα καταστήματα με είδη για το σπίτι. Πιο συγκεκριμένα, στα περισσότερα αξεσουάρ, όπως είδη κουζίνας και λευκά είδη, με -30% η έκπτωση πλέον φτάνει το -50%.
Zara Home: Περεταίρω πτώση τιμών στα λίγα, ωστόσο, είδη που έχουν απομείνει –προτιμήστε το για αξεσουάρ όπως διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια και κορνίζες.
Ionia: Εκπτώσεις έως -50% σε πολλά είδη για το σπίτι.

Δείτε στα Σχετικά Άρθρα πού κινούνται οι τιμές με τις εκπτώσεις σε περισσότερα καταστήματα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v