Bazaar Φιλοζωικής: Χριστουγεννιάτικες αγορές με... ουρά (και καλό σκοπό)

Βιβλία, ρούχα, δώρα, δίσκοι, cds, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κοσμήματα και χειροποίητα είδη πλημμυρίζουν τους πάγκους της Τεχνόπολης στις 17 και 18 Δεκεμβρίου και μας περιμένουν για να στηρίξουμε το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας.
Bazaar Φιλοζωικής: Χριστουγεννιάτικες αγορές με... ουρά (και καλό σκοπό)
"Αυτά τα Χριστούγεννα το Βazaar της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας το ονομάζουμε «Crisis Bazaar». Δημιουργούμε ένα «Μοναστηράκι» αλά παλιά, εκεί όπου έβρισκαν οι άνθρωποι ωραία και φτηνά είδη, μια αγορά εκπλήξεων όπου το ακριβότερο είναι το χαμόγελο των ανθρώπων". Με αυτά τα λόγια μας συστήνουν το ετήσιο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar τους οι άνθρωποι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας.

Βιβλία, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, καλλυντικά, λευκά είδη, δώρα, παλιά και καινούργια αντικείμενα, δίσκοι, cds, χριστουγεννιάτικα, διακοσμητικά, κοσμήματα και χειροποίητα είδη θα αποτελούν ένα Παζάρι Κρίσης με αέρα των παλιών καλών ημερών. Αγορές με νόημα, αφού τα έσοδα από αυτό το Παζάρι θα διατεθούν για άστεγα, πεινασμένα και βασανισμένα αδέσποτα, ενώ τα απούλητα είδη η Φιλοζωική Εταιρεία θα τα προσφέρει σε οργανώσεις ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ραντεβού, λοιπόν, στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, Πειραιώς 100, το Σάββατο 17 (10:00-22:00) και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (10:00-18:00). "Σας περιμένουμε για να νιώσουμε αυτό που κάθε Έλληνας ξέρει καλά: να «παζαρεύει» ως ιδιαίτερα έξυπνο «ζωάκι» τις μικρές αγορές του και να μην «παζαρεύεται» η κατάντια του από τσακάλια των μεγάλων γενικώς αγορών" λένε χαρακτηριστικά, κλείνοντας το μάτι, οι διοργανωτές.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν με προσφορές το Bazaar αυτό, μπορούν να τις φέρουν και στην «Τεχνόπολις» τις ημέρες που θα έρθουν για τις αγορές τους.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 6020202, και στο site της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v