Shopping therapy: Τι ψωνίζουμε τώρα;
Πριν στρέψουμε το ενδιαφέρον στα νέα φθινοπωρινά είδη, αξίζει να δούμε τι συμφέρει να αγοράσουμε τώρα, κατά τις τελευταίες ημέρες των εκπτώσεων για εμάς και το σπίτι μας.
Στα περισσότερα καταστήματα ρούχων και υποδημάτων τα νέα είδη έχουν εκθρονίσει τα παλαιότερα και τα εκπτωτικά κομμάτια που έχουν απομείνει κατά κανόνα είναι αυτά που δεν αρέσουν. Όχι, όμως, σε όλα. Μπορεί να μην είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσουμε ένα καλοκαιρινό φόρεμα ή ένα τοπ στα χρώματα της μόδας, η οποία άλλωστε μπορεί να μην ισχύει το χρόνου. Είναι, όμως, ιδανική εποχή για να αναζητήσουμε στα καταστήματα «φθινοπωρινά» ρούχα, τα οποία συμπεριλήφθηκαν στις καλοκαιρινές συλλογές. Έτσι, σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, όπως τα Zara, Massimo Dutti αλλά και στα Nara Camicie (φωτο) με τα υπέροχα πουκάμισα, στα Manetti και φυσικά σε καταστήματα αθλητικών ειδών θα βρείτε μεγάλη ποικιλία είτε σε μακρυμάνικα μακό μπλουζάκια, είτε σε πουκάμισα, βαμβακερά παντελόνια και λινά σακάκια, τα οποία μπορείτε κάλλιστα να φορέσετε στο γραφείο ή στις βόλτες μέχρι τα τέλη Οκτώβρη.
Τέλος, ιδανική εποχή τώρα είναι και για την αγορά μαγιό, αξεσουάρ για την θάλασσα και εσωρούχων. Πρόκειται για είδη που στην πραγματικότητα δεν έχουν μόδα και που σίγουρα θα εκτιμήσετε του χρόνου το καλοκαίρι, όταν οι τιμές τους θα είναι διπλάσιες ή και τριπλάσιες. Μεγάλες προσφορές αυτές τις μέρες θα βρείτε στην σχετική αλυσίδα καταστημάτων Orange Stores, όπου όλα τα είδη πωλούνται έως 20 ευρώ.
Τέλος, ιδιαίτερα μειωμένες τιμές αυτή την εποχή θα βρείτε και στα έπιπλα κήπου και βεράντας, καθώς, ως το τέλος σεζόν, οι περισσότεροι έμποροι θέλουν να «ξεφορτωθούν» το εμπόρευμά τους πριν έρθει ο χειμώνας. Τέτοιες προσφορές θα βρείτε στα περισσότερα καταστήματα με έπιπλα κήπου, καθώς και στα Notos Home (φωτο - δείτε εδώ), όπου τα έπιπλα κήπου έχουν έκπτωση από -20% έως -40%.