(Προ)εκπτώσεις καλοκαίρι 2011: Tips για να βγείτε κερδισμένοι

Αν η «γιορτή του shopping» της 15ης Ιουλίου σας πέφτει λίγο μακριά, δείτε τις σημαντικές προσφορές που επώνυμα καταστήματα κάνουν αυτές τις μέρες προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κατακόρυφη πτώση του τζίρου τους. Τι θα βρείτε, πού και πόσο;
(Προ)εκπτώσεις καλοκαίρι 2011: Tips για να βγείτε κερδισμένοι
της Έλενας Μπούλια

Σημαντικές προσφορές που σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν το -50% θα συναντήσει όποιος βρεθεί αυτές τις μέρες σε πολλά καταστήματα ειδών ένδυσης, υπόδησης αλλά και με έπιπλα και προϊόντα για το σπίτι. Οι καταστηματάρχες, αναγνωρίζοντας πως η φετινή οικονομική ύφεση είναι δυσβάσταχτη και οι κανονικές εκπτώσεις πολύ μακριά (15 Ιουλίου), δεν «αντέχουν» άλλο την πτώση του τζίρου τους και επιδιώκουν έτσι να προσελκύσουν το… μαγκωμένο καταναλωτικό κοινό μια ώρα αρχύτερα.

Μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις, λοιπόν, θα βρει κανείς είτε σε καταστήματα ελληνικών εταιριών-βιοτεχνιών είτε σε μεγάλα πολυκαταστήματα, ενώ ενδιαφέρον προκαλούν οι προσφορές που κατά καιρούς ανακοινώνουν τα καταστήματα ηλεκτρονικών. Ακόμα, όμως, κι αν δεν υπάρχει κάποια εμφανής «ταμπέλα» στη βιτρίνα οποιουδήποτε καταστήματος που να ανακοινώνει κάποια έκπτωση, μην διστάσετε να ρωτήσετε αν μπορείτε να έχετε καλύτερη τιμή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ειδικά αν πρόκειται να πληρώσετε μετρητοίς, οι υπάλληλοι θα σας μειώσουν την τιμή χωρίς δεύτερη σκέψη.

Παρακάτω ακολουθεί λίστα με επώνυμα -σε πολλές περιπτώσεις «ακριβά»- καταστήματα που αυτές τις μέρες κάνουν προσφορές, τι μπορείτε να βρείτε σε αυτά και πόσο, αφιερωμένη σε όλους εσάς που στις 15 Ιουλίου θα έχετε ήδη φύγει για διακοπές.

Είδη ένδυσης - υπόδησης

Καλογήρου
Αυτές τις μέρες στα καταστήματα Καλογήρου γίνεται το αδιαχώρητο και ο λόγος είναι οι προ-εκπτώσεις που έχουν ξεκινήσει σε όλα τα υποδήματα, οι οποίες, ανάλογα με το μοντέλο φτάνουν και το -50%. Αυτό, βέβαια, για την αλυσίδα πολυτελών υποδημάτων και δερμάτινων ειδών που γιορτάζει φέτος τα 120 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της στην ελληνική αγορά, σημαίνει ότι θα βρείτε ανδρικά παπούτσια Ferragamo με 250 ευρώ (αντί 330 ευρώ αρχική τιμή), ζώνες Fratelli Rossetti με 90 ευρώ (αντί 130 ευρώ αρχική τιμή) και τεράστια ποικιλία σε γυναικεία πέδιλα (ψηλοτάκουνα και μη) σε τιμές που χαμηλώνουν έως 50 ευρώ.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων Καλογήρου εδώ.

Attica και Attica Golden Hall
Οι προσφορές στο πολυκατάστημα δίνουν και παίρνουν και αλλάζουν brand ανάλογα με την ημέρα που θα βρεθείτε εκεί. Μέχρι τις 15 Ιουλίου που θα ξεκινήσουν οι επίσημες εκπτώσεις αν επισκεφθείτε το κατάστημα θα δείτε σε κάποια από τα brands του ταμπελίτσες με φούξια κύκλους –που σημαίνει ότι εκεί εκείνη την ημέρα γίνονται εκπτώσεις. Αυτές φτάνουν το -40% σε ορισμένα είδη, ενώ στα καλλυντικά αυτές τις μέρες υπάρχει έκπτωση -25%.
Περισσότερες πληροφορίες για τα πολυκαταστήματα Attica εδώ.

Timberland – Nautica – La Martina
Έως -30% φτάνουν αυτές τις μέρες οι προσφορές σε όλα τα είδη των καταστημάτων της εταιρίας Ridenco. Έτσι, είναι καλή ευκαιρία να αγοράσετε βερμούδες Timberland με 40 ευρώ, παπούτσια με 50 και 60 ευρώ και πουκάμισα με 30 ευρώ. Αντίστοιχες οι τιμές και στα Nautica, στα οποία θα βρείτε ανδρικά μαγιό με 35 ευρώ και πόλο μπλουζάκια με 30 ευρώ. Στα La Martina θα βρείτε ανδρικά πουκάμισα με 65 ευρώ και γυναικεία πουκάμισα σε τιμές από 60 έως 75 ευρώ.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων Timberland εδώ, των καταστημάτων Nautica εδώ και των καταστημάτων La Martina εδώ.

Artisti Italiani
Η έκπτωση είναι 30% στα ανδρικά παντελόνια και πουκάμισα και στα γυναικεία παντελόνια, τοπ και πουκάμισα της εταιρίας, για όσους έχουν κάρτα μέλους –η οποία, ωστόσο, βγαίνει επί τόπου την στιγμή που θα κάνετε κάποια αγορά. Έτσι, στα καταστήματα θα βρείτε ανδρικά πουκάμισα με 50 ευρώ και παντελόνια με 70 ευρώ.
Καταστήματα Artisti Italiani υπάρχουν στα πολυκαταστήματα Fokas, The Mall, καθώς και στην Κηφισιά, το Κολωνάκι, την Ομόνοια, την Γλυφάδα και την Θεσσαλονίκη (το site της εταιρίας βρίσκεται υπό κατασκευή – για να ενημερωθείτε για τις ακριβείς διευθύνσεις των καταστημάτων τηλεφωνήστε στο 210-2835860).

Vardas 
Έκπτωση -25% έχουν οι κάτοχοι της κάρτας Vardas σε όλα τα είδη –αποκτάτε την κάρτα αυτόματα με τις αγορές σας. Επιπλέον, σε πολλά είδη θα βρείτε special prices με ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση που μπορεί να φτάσει και το -40%. Έτσι, θα βρείτε φορέματα BCBG MAXAZRIA με 200 ευρώ και ανδρικά κοστούμια Canali με 1.400 ευρώ.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων Vardas εδώ

Notos Galleries
Για λίγες ακόμα ημέρες συνεχίζεται η προσφορά του -25% σε όλες τις εταιρίες καλλυντικών που στεγάζονται στο πολυκατάστημα.

Yzatis
Η προσφορά των καταστημάτων Yzatis είναι το 1 + 1 δώρο, δηλαδή με οτιδήποτε κι αν αγοράσετε παίρνετε δωρεάν άλλο ένα προϊόν ίσης ή χαμηλότερης αξίας.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων Yzatis εδώ.

BSB
Από σήμερα (Δευτέρα 4 Ιουλίου) ξεκινούν οι προεκπτώσεις στα καταστήματα BSB οι οποίες σε πρώτη φάση θα είναι -20% για όλα τα είδη της καλοκαιρινής συλλογής. Εκεί θα βρούμε υπέροχα μακριά φορέματα από 60 ευρώ, εμπριμέ σορτς με 30 ευρώ και όμορφα τοπ από 35 ευρώ.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων BSB εδώ.

Shopping House
Δεν θα μπορείτε να ξεκολλήσετε από το Shopping House του Αλίμου καθώς εδώ και μερικές ημέρες έχουν ξεκινήσει σημαντικές προσφορές σε όλες τις εταιρίες που στεγάζει το πολυκατάστημα. Έτσι εκπτώσεις -30% και -40% θα βρούμε σε ανδρικά, γυναίκεια, παιδικά και είδη για το σπίτι. Επιπλέον, στα καταστήματα Galerie de Beaute υπάρχει έκπτωση -25% σε όλα τα καλλυντικά.
Περισσότερες πληροφορίες για τις φίρμες που στεγάζονται στο Shopping House καθώς και για την διεύθυνση θα βρείτε εδώ.

Σπίτι

Ανδρεάδης Home Stores
Έως -50% φτάνει αυτές τις μέρες η έκπτωση στα έπιπλα κήπου και βεράντας στα Ανδρεάδης Home Stores, ενώ στο -30% βρίσκεται η έκπτωση και στα υπόλοιπα είδη του καταστήματος, ακόμα και σε αυτά που αφορούν την καλοκαιρινή συλλογή. Έτσι, για τη βεράντα σας θα βρείτε σετ 7 τεμαχίων (παραλληλόγραμμο τραπέζι 90x160x72 εκ. και 6 πολυθρόνες με χαμηλή πλάτη 55x61x87 εκ.) από γαλβανισμένο και βαμμένο μασίφ χυτό σίδηρο με 990 ευρώ (από 1.630 ευρώ), καθώς και ξύλινες κορνίζες με 10 ευρώ, ενώ μεγάλες προσφορές θα βρείτε στα ριχτάρια.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων Ανδρεάδης Home Stores εδώ.

Bed & Bath
To -30% και -40% φτάνουν αυτές τις μέρες οι προσφορές στα καταστήματα Bed & Bath σε σεντόνια και πετσέτες. Εκεί θα βρείτε παπλωματοθήκες Cannon με 20 και 30 ευρώ, σετ σεντόνια και μαξιλαροθήκες με 40 ευρώ, μεγάλες πετσέτες μπάνιου με 10 ευρώ και ριχτάρια από 20 ευρώ.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων Bed & Bath εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v