e-Gadgets.gr: 5 ιδέες για έξυπνα δώρα

Εκτός από τα παραδοσιακά, συμβατικά δώρα, υπάρχει και η άλλη, η πρωτότυπη πλευρά του «σάκου» του Άη Βασίλη. Συγκεντρώσαμε πέντε μοναδικές ιδέες για μικρά αλλά ευφυώς χρηστικά gadgets από το e-gadgets.gr, για να χαρίσετε στους δικούς σας ή στους εαυτούς σας.
e-Gadgets.gr: 5 ιδέες για έξυπνα δώρα
Υπάρχουν πολλοί που ισχυρίζονται ότι τα δώρα δεν πρέπει να είναι απαραίτητα χρηστικά. Θέλουν κάτι που να τους αρέσει, και όχι κάτι που να το χρειάζονται. Την χρυσή τομή έρχεται να προτείνει το e-gadgets.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα που χαρίζει ιδέες για ευφάνταστα δώρα, τα οποία συνδυάζουν την πρωτοτυπία, την τεχνολογία και την χρηστικότητα.

Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα fun πιρούνι που στριφογυρίζει μόνο του; Σε ένα «εορταστικό» USB; Σε ένα ανοιχτήρι που κάνει για εσάς την «βρόμικη» δουλειά; Αυτά και δύο ακόμη gadgets σας περιμένουν να κάνετε την καθημερινότητά σας λίγο πιο fun, λίγο πιο εύκολη, λίγο πιο διασκεδαστική.

Πιρούνι στριφογυρίσματος για μακαρόνια
Τέρμα οι προσπάθειες να φτιάξετε την ιδανική μπουκιά spaghetti, κάνοντας σβούρες με τον καρπό σας. Το πιρούνι-έκπληξη διαθέτει κουμπί, το οποίο το βοηθά να στριφογυρίσει μέσα στην μακαρονάδα σας και ετοιμάζει την πιρουνιά για εσάς. Ιδανικό για γονείς που προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά τους να τρώνε περισσότερο, το πιρούνι του μέλλοντος έχει ψηφιστεί gadget του μήνα από την ιστοσελίδα «Dinner Beat» και τιμάται 12 ευρώ. Μπορείτε να το αγοράσετε online από το e-gadgets.gr εδώ

Τηλέφωνο ντουζιέρας με εναλλασσόμενο φωτισμό
Με ενσωματωμένο LED φωτισμό, το συγκεκριμένο gadget κάνει την διαφορά στο μπάνιο σας. Το φως αλλάζει χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασία του νερού, κι έτσι γνωρίζετε πριν καν μπείτε στην μπανιέρα, την ιδανική θερμοκρασία για εσάς. Δεν χρειάζεται μπαταρίες, καθώς τα φώτα LED ενεργοποιούνται χάρη στην δύναμη του νερού. Θα το βρείτε στο e-gadgets.gr, στην τιμή των 29 ευρώ (μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ)

USB Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Δώστε εορταστικό στιλ στον υπολογιστή σας, με το USB, η άκρη του οποίου καταλήγει σε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο, που φωτίζεται κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την συσκευή. Χριστούγεννα στο laptop σας, με 12 ευρώ, αγοράζοντας το πιο γιορτινό USB από εδώ.

Ηλεκτρονικό ανοιχτήρι
Πόσες φορές κοκκινίσατε από αμηχανία, προσπαθώντας να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί μπροστά στους καλεσμένους σας, αλλά ο φελλός σας έκανε την ζωή δύσκολη; Γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο gadget, κάνοντας πανεύκολη την υπόθεση άνοιγμα μπουκαλιών. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη βάση και ειδικό κόπτη για αλουμινόχαρτο. Η τιμή του βρίσκεται στα 33 ευρώ και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να το παραγγείλετε online εδώ

Δοχείο υγρού σαπουνιού με αισθητήρα κίνησης
Το dispenser με αισθητήρα κίνησης αναλαμβάνει την υγιεινή των χεριών σας –ή και των πιάτων σας- χωρίς καν να το αγγίξετε. Λειτουργεί με μπαταρίες και διαθέτει διακόπτες για να ρυθμίσετε την ποσότητα του σαπουνιού που πέφτει κάθε φορά που τοποθετείτε τα χέρια σας από κάτω. Έχει επίσης ένδειξη για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή πόσο υγρό έχει απομείνει μέσα στο δοχείο. Ιδιαίτερα υγιεινό, το dispenser κοστίζει 18 ευρώ (μπορείτε να το παραγγείλετε από το e-gadgets.gr, πατώντας εδώ).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v