Καλοκαιρινά φορέματα με λιγότερα από 30 ευρώ

Πολύχρωμα, θηλυκά, σέξι και πολύ οικονομικά: Διαλέξαμε δέκα υπέροχα, καθημερινά ανοιξιάτικα φορέματα για τα πρωινά μας στην πόλη και... τα θέλουμε όλα.
Καλοκαιρινά φορέματα με λιγότερα από 30 ευρώ
της Έλενας Μπούλια

Για τις καθημερινές εμφανίσεις μας στην πόλη, τώρα που η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά και επιβάλει δροσερά και φωτεινά ρούχα και αξεσουάρ, επιλέγουμε δέκα φορέματα, τα οποία, σε ποιότητα και στιλ ανάλογο με την επωνυμία τους, δεν θα μας κοστίσουν περισσότερα από τριάντα ευρώ. Κι αν η τιμή σας φαίνεται ιδιαίτερα χαμηλή, μην βιαστείτε να συμπεράνετε ότι τα βρήκαμε στα πανέρια της λαϊκής ή στα «κινέζικα». Η αλήθεια είναι ότι τα αναζητήσαμε σε νεανικά καταστήματα που φημίζονται για τις οικονομικές τους τιμές και σε online «βιτρίνες» του εξωτερικού που συνηθίζουν να κρατούν χαμηλό το κόστος των προϊόντων τους, κερδίζοντας έτσι συνεχώς νέους πελάτες.

Χαρίζοντάς μας ασύγκριτη θηλυκότητα, ανοιξιάτικο στιλ και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές, τα φορέματα που θα δείτε παρακάτω θα γίνουν οι νέοι μας σύμμαχοι τα ζεστά πρωινά που έρχονται στην πόλη. 

Φόρεμα Η&Μ
Τιμή: 19,95 ευρώ
Θα το βρείτε: Σε όλα τα καταστήματα H&M της Ελλάδας (στην Αθήνα, την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη –δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ.)
Δροσερό, ανοιξιάτικο και με υπέροχα μοτίβα σε μπλε χρώμα: Ό,τι πιο βολικό μπορείτε να φορέσετε για μία πρωινή βόλτα στην πόλη. Στα καταστήματα H&M θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά φορέματα, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 30 με 35 ευρώ. 

Φόρεμα Zara
Τιμή: 25,95 ευρώ
Θα το βρείτε: Σε όλα τα καταστήματα Zara της Ελλάδας –δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ.)
Η ανοιξιάτικη συλλογή της Casual σειράς της ισπανικής αλυσίδας ξεπερνά φέτος κάθε προηγούμενο όσον αφορά τα σχέδια και τα εμπριμέ μοτίβα. Μικρά και μεγάλα λουλούδια στολίζουν μικροσκοπικά, «αφράτα» φουστανάκια που θα σας κάνουν να δείχνετε δροσερές και χαριτωμένες. Οι μεγαλύτερης ηλικίας κυρίες θα βρουν μεγάλη ποικιλία σε εξίσου χαριτωμένα ανοιξιάτικα φορέματα στην σειρά Women, σε τιμές που δύσκολα θα ξεπεράσουν τα 40 ευρώ.

Φόρεμα με τσέπες Topshop
Τιμή: 29 ευρώ (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς)
Θα το αγοράσετε online από εδώ.
Ζέρσεϊ φόρεμα που καλύπτει τέλεια την περιφέρεια ενώ δημιουργεί ένα άκρως θηλυκό αποτέλεσμα, αφήνοντας την πλάτη ακάλυπτη. Θα το βρείτε στο αγαπημένο βρετανικό κατάστημα -το οποίο αναρωτιόμαστε πότε θα έρθει τελικά στην Ελλάδα- στην απόχρωση της φωτογραφίας. Στο ίδιο site θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μοναδικά, θηλυκά φορέματα, σε τιμές που δύσκολα θα ξεπεράσουν τις 50 λίρες (περίπου 57 ευρώ). Για τα έξοδα μεταφοράς προσθέστε άλλες 5 λίρες (περίπου 5,80 ευρώ).

Φόρεμα Mango
Τιμή: 29 ευρώ
Θα το βρείτε: Σε όλα τα καταστήματα Mango της Ελλάδας –δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ ή αγοράστε το online από εδώ.
Τέλειο τόσο για το γραφείο όσο και για την βόλτα. Άνετο και βολικό, με ένα μεγάλο, λουλουδάτο μοτίβο στο κέντρο του, διατίθεται ακόμα με βάση το γαλάζιο. Συνδυάζεται τέλεια με σανδάλια που δένουν γύρω από τον αστράγαλο, αλλά και με κολάν και μπαλαρίνες. Στο online κατάστημα της εταιρίας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε νεανικά φορέματα με τιμές κάτω των 30 ευρώ.

Φόρεμα Lipsy
Τιμή: 29 ευρώ (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς)
Θα το αγοράσετε online από εδώ.
Όταν πρόκειται για σέξι, θηλυκά και πρωτότυπα φορέματα -από αυτά που δεν θα δείτε εύκολα να φορούν πολλά κορίτσια στην πόλη- το όνομα που μας έρχεται στο μυαλό είναι Lipsy. Το βρετανικό κατάστημα, με τις πολύ οικονομικές τιμές, δείχνει να απευθύνεται αποκλειστικά σε party girls –ή τουλάχιστον σε όσες ξεκινούν την ημέρα τους με αυτή την διάθεση. Αν και οι τιμές των περισσότερων φορεμάτων της εταιρίας ξεπερνούν τα 30 ευρώ, οι τιμές τους πάντως είναι αρκετά προσιτές. Το συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο αφήνει σχεδόν όλη την πλάτη ακάλυπτη, ταιριάζει περισσότερο για την βόλτα ή την εκδρομή. Για τα έξοδα μεταφοράς προσθέστε επιπλέον περίπου 9 ευρώ.

Φόρεμα Fullah Sugah
Τιμή: 27,50 ευρώ
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Fullah Sugah –δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ ή θα το αγοράσετε online από εδώ.
Η αλυσίδα καταστημάτων ρούχων και αξεσουάρ Fullah Sugah γέμισε φέτος τις κρεμάστρες της με υπέροχα ανοιξιάτικα φορέματα, για κάθε στιλ και ηλικία, τα οποία δύσκολα θα ξεπεράσουν τα 40 με 50 ευρώ. Το συγκεκριμένο, της φωτογραφίας, διατίθεται και σε απόχρωση του κόκκινου. Συνδυάζεται ιδανικά με λευκά ή κόκκινα πέδιλα.

Φόρεμα La Redoute
Τιμή: 20,30 ευρώ (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς)
Θα το αγοράσετε online από εδώ.
Ένα έξυπνο φόρεμα πόλης, σε εξαιρετικά καλή τιμή που θα σας βολέψει αφάνταστα. Διατίθεται και σε μαύρο, ενώ χαρακτηριστικό του είναι οι δύο τσέπες στο κάτω μέρος του που το κάνουν να μοιάζει με φούστα. Έτσι, μπορείτε να το συνδυάσετε με μία φαρδιά ζώνη και πέδιλα σε ασορτί χρώμα, για μία πιο βραδινή εμφάνιση. Για τα έξοδα μεταφοράς υπολογίστε επιπλέον 7,90 ευρώ.

Φόρεμα BonPrix
Τιμή: 29,90 ευρώ (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς)
Θα το αγοράσετε online από εδώ.
Το online κατάστημα BonPrix αποτελεί μία πραγματική έκπληξη για την γυναίκα που αποζητά το στιλ και την οικονομία στην εμφάνισή της. Κανείς δεν περιμένει να βρει προσεγμένα σχέδια όταν διατίθενται σε τόσο χαμηλές τιμές. Κι όμως, στο Bon Prix βρήκαμε πραγματικούς θησαυρούς. Το φόρεμα της φωτογραφίας, με το κρουαζέ ντεκολτέ και τις ρυθμιζόμενες τιράντες, από 100% βαμβάκι, διατίθεται ακόμα σε σκούρο καφέ αλλά και σε εμπριμέ με λουλούδια. Για τα έξοδα μεταφοράς υπολογίστε επιπλέον 10,95 ευρώ.

Φόρεμα BonPrix
Τιμή: 27,90 ευρώ
Θα το αγοράσετε online από εδώ.
Ένα ακόμα φόρεμα από το online κατάστημα BonPrix σε φούξια μοτίβο –θα το βρείτε και με βάση το τιρκουάζ. Δροσερό και με υπέροχα χρώματα, καλύπτει κομψά τις ατέλειες, ενώ χαρίζει ελκυστικό ντεκολτέ. Είναι φτιαγμένο από 95% βισκόζη και 5% ελαστάν.

Φόρεμα 55DSL από το Yoox
Τιμή: 30 ευρώ (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς)
Θα το αγοράσετε online από εδώ.
Ποιος είπε ότι είναι αδύνατο να ψωνίσουμε και επώνυμα και οικονομικά; Αρκεί να ψάξουμε στα σωστά μέρη. Στην προκειμένη περίπτωση στρεφόμαστε στο online κατάστημα Yoox, το οποίο φιλοξενεί μεν κάποιες από τις πιο γνωστές μάρκες της αγοράς, πουλώντας, όμως συχνά τα προϊόντα τους σε εξαιρετικά μειωμένες τιμές. Εκεί βρήκαμε και το φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή 55DSL της Diesel, το οποίο διατίθεται σε ροζ, γαλάζιο και γκρι. Είναι φτιαγμένο από 100% βαμβάκι και δείχνει εξαιρετικά δροσερό και βολικό, τόσο για την βόλτα όσο και το γραφείο σε μία πιο… casual μέρα. Όσο για τα έξοδα μεταφοράς, αν επιλέξετε το standard delivery (θα κάνει περίπου 5-6 εργάσιμες), αυτά είναι δωρεάν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v