Εσώρουχα: Όλη η θηλυκότητα που κρύβουμε μέσα μας

Ρομαντικά ή λιτά, σπορτίφ ή σέξι, τα γυναικεία εσώρουχα αποτελούν μία διαχρονική πολυτέλεια που χρίζει ειδικού ενδιαφέροντος. Επιλέξαμε τα πιο δημοφιλή της αγοράς και σας παρουσιάζουμε δείγματα των χειμερινών συλλογών τους.
Εσώρουχα: Όλη η θηλυκότητα που κρύβουμε μέσα μας
Ρομαντικά ή λιτά, σπορτίφ ή σέξι, τα εσώρουχα είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό αξεσουάρ της γυναικείας προσωπικότητας. Αυτό με το οποίο η κάθε η γυναίκα «γιορτάζει» τις πιο προσωπικές στιγμές της, είτε μόνη της ή με παρέα, και που την βοηθά να εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκή πλευρά της.

Και επειδή πρόκειται για μία τόσο σημαντική αγορά, άσχετα με το πραγματικό κόστος της, δεν θα μπορούσαμε παρά να σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα της αγοράς. Απολαύστε, λοιπόν, στο Photo Gallery, τις ολοκαίνουργιες συλλογές των πιο αγαπημένων εταιριών εσωρούχων, ενημερωθείτε για τις τιμές τους και πώς θα τα αποκτήσετε και χαρίστε στον εαυτό σας μία ακόμα, κρυφή, πολυτέλεια.

Yamamay
Ρομαντικό σετ σε φούξια απόχρωση με μαύρη δαντέλα. Το σουτιέν είναι στα 26 ευρώ και το σλιπ στα 13,90, ενώ το σετ διατίθεται και σε απόχρωση ανοιχτού πετρόλ.
Καταστήματα Yamamay θα βρείτε: Σε όλη την Ελλάδα και στην Αττική, συγκεκριμένα, στην Καλλιθέα (Ελευθερίου Βενιζέλου 155/157, τηλ. 210 657844), στο Mall (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Θέση Ψαλίδι, τηλ. 210 6300166), Νέα Σμύρνη (Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και 2ας Μαΐου 5, τηλ. 210 9334765).

Med
Η γνωστή σειρά σέξι εσωρούχων δημιούργησε για φέτος τον χειμώνα τα απόλυτα εσώρουχα αποπλάνησης. Η μαύρη δαντέλα κάνει έκδηλη την εμφάνισή της στα περισσότερα σετ, ενώ το μαύρο και το κόκκινο κυριαρχούν. Στη συλλογή θα βρείτε κορσέδες, σέξι νυχτικά και καλτσοδέτες. Για ένα σετ εσωρούχων σουτιέν – σλιπ, υπολογίστε ότι θα πληρώσετε περί τα 70 με 80 ευρώ.
Καταστήματα Med θα βρείτε σε όλη την Ελλάδα – για τις ακριβείς διευθύνσεις επισκεφθείτε το www.med.com.

Intimissimi
Αθώα και ρομαντικά, τα Intimissimi έχουν πάντα πιο νεανικές αλλά και οικονομικές προτάσεις για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές μας. Τα εμπριμέ εσώρουχα της φωτογραφίας διατίθενται μόνο σε αυτήν την απόχρωση, ενώ το σλιπ μπορεί να αντικατασταθεί και με σλιπ. Ανάλογα με το εσώρουχο που θα επιλέξετε το σετ θα σας κοστίσει περί τα 30 με 35 ευρώ.
Καταστήματα Intimissimi θα βρείτε σε όλη την Ελλάδα και στην Αθήνα
(π.χ. Ομήρου 65 - Ν. Σμύρνη, Βουκουρεστίου 27 – Κολωνάκι, Σταδίου 21 – Αθήνα, τηλ. 210 3225775, Βασιλέως Κωνσταντίνου 23 – Χαλάνδρι), ενώ για ενημερωθείτε για τις διευθύνσεις σε άλλες περιοχές μπορείτε να καλείτε στο 210 6840005.

Palmers
Μπορεί οι Αυστριακοί να μη φημίζονται για τη μόδα τους, αλλά τα εσώρουχα Palmers, που πριν λίγα χρόνια ήρθαν και στην Ελλάδα, αποτελούν αναμφισβήτητα ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η χώρα στον τομέα αυτόν. Κομψά και οπωσδήποτε ποιοτικά, τα εσώρουχα ξεχωρίζουν για την εξαιρετική εφαρμογή τους και για την υπέροχη συσκευασία τους. Το σετ που ξεχωρίσαμε σε χρώμα σοκολατί αποτελείται από μπαλκονέ σουτιέν (τιμή: 39,90) αλλά διατίθεται και σε σουτιέν χωρίς ενίσχυση (τιμή: 37,90 ευρώ), ενώ από κάτω μπορείτε να επιλέξετε το φαρδύ σλιπ της φωτογραφίας (τιμή: 27,90 ευρώ) ή στρινγκ (τιμή: 17,90 ευρώ)
Καταστήματα Palmers στην Ελλάδα θα βρείτε: Κολοκοτρώνη 2, Κηφισιά, τηλ. 210 8013757, Πατριάρχου Ιωακείμ 16, Κολωνάκι, και στη Γλυφάδα.

Club Neuf
Λιτά αλλά πολύ θηλυκά, τα εσώρουχα Club Neuf ξεχωρίζουν για την άνεση και τις πολύ καλές τιμές τους. Το σετ της φωτογραφίας αποτελείται από σουτιέν και στρινγκ σε τιγρέ απόχρωση με πορτοκαλί δαντέλα, ενώ στην καινούργια συλλογή του Club Neuf, η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη on-line θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε πολύ ρομαντικά, δαντελένια σχέδια. Για ένα σετ εσωρούχων Club Neuf δεν θα πληρώσετε παραπάνω από 60 ευρώ.
Εσώρουχα Club Neuf διατίθενται σε διάφορες αλυσίδες καταστημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Ilen Fashion (Βαλλιανού 7, Άλιμος, τηλ. 210 9833121) ή επισκεφθείτε το www.clubneuf.com.

Luna
Με μακρόχρονη ιστορία στην αγορά πολυτελών εσωρούχων, τα Luna έχουν πάντα ενδιαφέρουσες προτάσεις για τις γυναίκες που δίνουν σημασία στον… εσωτερικό τους κόσμο. Από την ολοκαίνουργια συλλογή της εταιρίας, επιλέξαμε το σετ της φωτογραφίας, που αποτελείται από μπαλκονέ σουτιέν από μαύρη και μπλε δαντέλα και σλιπ-μπόξερ από διαφανή μπλε δαντέλα. Η τιμή του σετ είναι στα 76 ευρώ.
Καταστήματα Luna θα βρείτε: Κυριαζή 9, Κηφισιά, τηλ. 210 6232274, The Mall Athens, τηλ. 210 6196379, Τσακάλωφ 14, Κολωνάκι, τηλ. 210 3601253, Αγγ. Μεταξά, Γλυφάδα, τηλ. 210 9680992 και Λ. Βουλιαγμένης 146 και Μπουζιάννη 1-3, Δάφνη, τηλ. 210 9021236 και σε διάφορα καταστήματα εσωρούχων (περισσότερες πληροφορίες στο www.luna.gr).

Chantelle
Όταν η πολυτέλεια συναντά την αισθητική και η άνεση την ποιότητα, το αποτέλεσμα λέγεται… Chantelle. Χαρακτηριστικό δείγμα αυτού το πολύ θηλυκό σετ της φωτογραφίας, σε διακριτική σαμπανιζέ απόχρωση έχει δημιουργηθεί από λεπτό τούλι με ντελικάτα κεντήματα και σατέν λεπτομέρειες, ενώ αποτελείται από σουτιέν με ενίσχυση, σλιπ και -αν επιθυμείτε- ζαρτιέρες. Πέρα από την απόχρωση αυτή, διατίθεται επίσης σε μαύρο, σοκολατί και μπορντό. Ένα σετ εσωρούχων Chantelle υπολογίστε ότι θα σας κοστίσει περί τα 120 με 150 ευρώ.
Τα εσώρουχα Chantelle εισάγει στην Ελλάδα η εταιρία Πετρόπουλος Α.Ε
. (Κοντογιάννη 15, Λυκόβρυση, τηλ. 210 2897400), με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε για να αναζητήσετε τις διευθύνσεις των καταστημάτων εσωρούχων που τα εμπορεύονται.

La Redoute
Στους δημοφιλείς (ηλεκτρονικούς ή έντυπους) καταλόγους του La Redoute μπορεί κανείς να επιλέξει από αμέτρητες σελίδες εσωρούχων γνωστές μάρκες, όπως Sloggi, Fila, Princess Tam Tam, Cacharel, Kookai, Implicite, Passionata και Playtex, ή από τις πολύ οικονομικές συλλογές του ίδιου του La Redoute. Από εκεί διαλέξαμε το σετ της φωτογραφίας που αποτελείται από μπουστάκι, στρινγκ και κάλτσες, όλο δημιουργημένο με μαύρη δαντέλα. Η συνολική τιμή του σετ είναι στα 38,40 ευρώ.
Επισκεφθείτε τους καταλόγους του La Redoute στο www.laredoute.gr.


Women’s Secret
Πολύ ενδιαφέρουσα και η χειμερινή συλλογή εσωρούχων της ισπανικής εταιρίας Women’s Secret. Τα λιτά, νεανικά σχέδια από απαλά, ευκολοφόρετα υφάσματα κλέβουν για μία ακόμα φορά την παράσταση, δίνοντας στο καθημερινό εσώρουχο μία νότα πολυτέλειας. Μεγάλο συν της εταιρίας οι πολύ καλές τιμές, αφού το βαμβακερό σετ της φωτογραφίας, σε σοκολατί απόχρωση με λευκή δαντέλα, κοστίζει 30 ευρώ.
Εσώρουχα Women’s Secret θα βρείτε: Στο Attica, Πανεπιστημίου 9, στον 3ο και 4ο όροφο, στην Κηφισιά (Κηφισίας 242), στη Γλυφάδα (Αγγ. Μεταξά 34) και στο Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου, στα Σπάτα. Περισσότερες πληροφορίες στο www.womensecret.com.

Undercolors of Benetton
Ευκολοφόρετα μεν αλλά πολύ ιδιαίτερα, τα undercolors της εταιρίας Benetton, έχουν κερδίσει το κοινό τους για την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής που συναντά κανείς στα ιταλικά εσώρουχα. Από τη χειμερινή συλλογή της εταιρίας επιλέξαμε το σετ της φωτογραφίας σε αποχρώσεις του πράσινου καρό. Το σουτιέν κοστίζει 21,90 ευρώ, το σλιπ-μπόξερ είναι στα 14,90 ευρώ, ενώ μπορείτε να επιλέξετε αντί για αυτό το αντίστοιχο στρινγκ στα 13,90 ευρώ.
Καταστήματα Undercolors of Benetton θα βρείτε σε όλη την Αθήνα. Για τις ακριβείς διευθύνσεις των καταστημάτων κάντε κλικ εδώ.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v