Τα must haves (;) της τσάντας μας στην παραλία

Μαγιό πήραμε, παρεό πήραμε, γυαλιά ηλίου πήραμε, τι άλλο λείπει από την τσάντα θαλάσσης μας; Η ακόλουθη λίστα με τα καλύτερα (δοκιμασμένα) αξεσουάρ της σεζόν θα μας οδηγήσει στην παραλία… κυρίες!
Τα must haves (;) της τσάντας μας στην παραλία
της Έλενας Μπούλια

Οι θερινές μας επιδρομές στις παραλίες προϋποθέτουν αρκετό χρόνο προετοιμασίας, αν θέλουμε να εμφανιστούμε εκεί… κυρίες! Μία μεγάλη, λοιπόν, τσάντα θαλάσσης θα πρέπει να περιέχει κάποια βασικά -για κάποιες ή λιγότερο βασικά για άλλες- αξεσουάρ που δημιουργήθηκαν για να μας προσφέρουν άνεση και ψυχαγωγία κατά το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία μας.

Έχετε την τσάντα; Ωραία. Τώρα τσεκάρετε τον παρακάτω κατάλογο για να είστε σίγουρες ότι μαζί σας θα πάρετε μόνο τα απαραίτητα και καλύτερα αξεσουάρ της σεζόν. Ποια είναι αυτά; Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε:

* Σαγιονάρες Havaianas:
Γιατί όταν μιλάμε για σαγιονάρες στην παραλία, δε μπορεί παρά να εννοούμε τις μοναδικές βραζιλιάνικες Havaianas. Θα τις δείτε στα catwalks, θα τις ζηλέψετε στις παραλίες όλου του κόσμου και θα τις αποκτήσετε απλά γιατί δεν θα μπορείτε χωρίς αυτές. Χαρούμενα χρώματα, ποικιλία σχεδίων και μοναδικό στιλ. Οι Havaianas είναι το βασικό αξεσουάρ που θα οδηγήσει τα βήματά μας σε ένα σούπερ καλοκαίρι! Δείτε όλα τα σχέδια Havaianas στο site της εταιρίας. Πού θα τις βρούμε; Στα περισσότερα καταστήματα με καλοκαιρινά είδη (μαγιό, πετσέτες κ.λ.π) ή με αθλητικά παπούτσια. Πληροφορίες από την αποκλειστική αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, κα. Όλγα Πατσέα στο τηλ. 210 8992034.

* iPod Shuffle: Στην παραλία δε μπορούμε να κουβαλάμε πανάκριβα και μεγάλα mp3, τα οποία μπορεί να βραχούν, να χαλάσουν ή και να «εξαφανιστούν». Για στιγμές χαλάρωσης με την αγαπημένη μας μουσική, λοιπόν, επιλέγουμε το iPod Shuffle της Apple, που χωράει μέχρι και 240 τραγούδια, έχει διάρκεια μπαταρίας 12 ωρών, βάρος μόνο 15,6 γρ. και φυσικά πλήρη αντικραδασμική προστασία. Και για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, το αγοράζουμε on-line από τον Γερμανό με 49 ευρώ.

* Παγούρι Starbucks: Ένας απολαυστικός παγωμένος Frapuccino από τα Starbucks αποτελεί από μόνος του λόγο για να ξαπλώσουμε στον ήλιο και να απολαύσουμε τη θάλασσα. Και για να διατηρηθεί παγωμένος ακόμα περισσότερη ώρα τον βάζουμε στο χαρούμενο παγούρι της φωτογραφίας με το ενσωματωμένο καλαμάκι. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Starbucks και μάλιστα σε περισσότερα χρώματα, ενώ θα σας κοστίσει περί τα 12 ευρώ. Μην το πετάξετε αφού το χρησιμοποιήσετε! Το Starbucks Cold Cup μπορεί να χρησιμεύσει για κάθε παγωμένο ρόφημα, ενώ είναι φτιαγμένο από ειδικό πλαστικό που και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων και -εν ανάγκη- στα μικροκύματα μπαίνει.

* 2ο μαγιό Tommy Hilfiger: Ένα μαγιό είναι λίγο, πολύ λίγο. Γιατί βρέχεται, λερώνεται… σε κάθε περίπτωση ένα δεύτερο μαγιό στην τσάντα μας είναι άκρως απαραίτητο. Ειδικά αν το μαγιό αυτό είναι όσο εντυπωσιακό, σέξι και in όσο το εμπριμέ Tommy Hilfiger της φωτογραφίας. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται καν να τρέξετε στα καταστήματα. Το αγοράζετε on-line από το ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων, εσωρούχων και αξεσουάρ eprive.gr. Το συγκεκριμένο μπικίνι ανήκει στην φετινή συλλογή του Tommy Hilfiger, τα χρώματά του είναι λευκό με τουρκουάζ και η τιμή του είναι στα 99.90 ευρώ.

* Πετσέτα Benetton: Απαλή σαν βελούδο, απορροφητική σαν βαμβάκι και με υπέροχα χρώματα για να κάνουν το μπάνιο μας στη θάλασσα ακόμα πιο διασκεδαστικό. Η καλή πετσέτα θαλάσσης δεν είναι απλά ένα χρηστικό αντικείμενο αλλά ένα πραγματικό αξεσουάρ που θα απολαμβάνετε να φιγουράρετε πάνω σε ψάθες και ξαπλώστρες. Στα καταστήματα Benetton θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από πετσέτες θαλάσσης, σε διάφορα σχέδια και χρώματα και σε τιμές που κυμαίνονται από 20 έως 50 ευρώ.


* Στιλάτες ρακέτες Amila Pro Beach: Η παραλία απαιτεί παιχνίδι και τι καλύτερο από τις αγαπημένες ρακέτες που μας γυμνάζουν και μας γεμίζουν ευεξία και -το καλύτερο;- χαρίζουν το πιο ομοιόμορφο μαύρισμα! Μην ξεχάσετε, λοιπόν, τις ρακέτες σας και αν δεν έχετε σας προτείνουμε να τις αγοράσετε on-line από το tennismarket.gr με 65 ευρώ. Σας φαίνονται ακριβές; Είναι φτιαγμένες από carbon για να είναι πολύ ελαφριές (μόνο 350 γρ.) και έχουν ιδανικές διαστάσεις, ενώ διατίθενται σε διάφορα καλοκαιρινά χρώματα.

* Ψάθινο καπέλο Accessorize: Για απόλυτο beach look που θυμίζει κάτι από χολιγουντιανή σταρ στο Κάπρι θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο. Προτιμήστε κάποιο σε φυσικό ψάθινο χρώμα με εμπριμέ γείσο με χαντρούλες, κοχύλια και φιογκάκια, ακριβώς όπως αυτό που βρήκαμε στο Accessorize. Προστασία από το ήλιο και ασύγκριτο στιλ που θα τραβήξει τα βλέμματα. Η τιμή του είναι στα 18 ευρώ και θα το βρείτε στα περισσότερα καταστήματα Accessorize σε όλη την Ελλάδα. Για τις ακριβείς διευθύνσεις κάντε κλικ εδώ.


* Αντηλιακά Bobbi Brown:

 
Α-πα-ραί-τη-τα! Με τον ήλιο να έχει γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ, φέτος δεν κάνουμε ούτε βήμα χωρίς το αντηλιακό μας. Δοκιμάσαμε τα αγγλικά αντηλιακά Bobbi Brown και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε. Σας προτείνουμε, λοιπόν, για το σώμα το Sunscreen Body Spray SPF 15, που είναι ελαφρύ, δροσερό, δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UVA/UVB. Η αδιάβροχη φόρμουλά του περιέχει αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε και ένα μαλακτικό μείγμα με έλαια από σταφύλι, ελιά και καστορέλαιο. Έτσι αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και ελαφρώς αρωματισμένο με… essence παραλίας!

Για το πρόσωπο επιλέξαμε το Protective Face Lotion SPF 15, που ενυδατώνει και προστατεύει το πρόσωπο από βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου. Περιέχει αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε και καταπραϋντικό απόσταγμα χαμομηλιού, ενώ απορροφάται αμέσως από το δέρμα αφήνοντάς το απαλό και έτοιμο για εφαρμογή make-up.

Τα καλλυντικά Bobbi Brown θα τα βρείτε μεταξύ άλλων στο Attica (Πανεπιστημίου 9, Αθήνα) και στο κατάστημα Aroma (Σολωμού 3, Ψυχικό).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v