10 "τρελά" αξεσουάρ για την παραλία

Παραθαλάσσιο... τζάκι, πλωτός ψύκτης, μίνι ηλεκτρική ψησταριά, ρολόι που μετρά την ανεκτή έκθεση στον ήλιο.10 Ιδέες για πρωτότυπα αξεσουάρ παραλίας που, αν δεν είναι απαραίτητα, έχουν πλάκα!
10 τρελά αξεσουάρ για την παραλία
της Έλενας Μπούλια

Μαγιό, σαγιονάρες, πετσέτες… εντάξει, αυτά τα ξέρουμε, θα τα πάρουμε έτσι κι αλλιώς μαζί μας στην παραλία. Υπάρχουν, ωστόσο, και άλλα αξεσουάρ που δημιουργήθηκαν για να κάνουν το μπάνιο μας πολύ πιο αναπαυτικό και διασκεδαστικό. Κάποια από αυτά τα έχετε ονειρευτεί, κάποια ίσως τα έχετε δει σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, τα περισσότερα όμως δεν τα έχετε καν φανταστεί.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα αξεσουάρ, πόσο κοστίζουν και από πού θα τα αγοράσετε:

1. Μαξιλαράκι παραλίας με ενσωματωμένο ραδιόφωνο

Δεν αντιλέγουμε, ο παφλασμός του κύματος όταν λιαζόμαστε ξαπλωμένοι στην ψάθα μας παραπέμπει στο απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό. Πόσο πιο αναπαυτικό θα ήταν όμως να στηρίζαμε το κεφάλι μας σε ένα ανατομικό μαξιλαράκι που θα μας ταξίδευε με τις μουσικές του ενώ εμείς θα χαλαρώναμε.

Στο BeachStore.com βρήκαμε το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ. Στο μαξιλαράκι αυτό, με την εργονομική σχεδίαση, υπάρχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο που εκπέμπει σε AM/FM με ηχεία και ενσωματωμένα πλήκτρα αφής για «ψάξιμο» στους σταθμούς και ρύθμιση ήχου.

Τιμή: 23,90 ευρώ





2. Φορητό σκίαστρο-μαξιλάρι 


Αν η ιδέα του μαξιλαριού παραλίας σας άρεσε, θα βρείτε ιδιαίτερα βολικό και το φορητό σκίαστρο-μαξιλάρι που βρήκαμε στο BeachStore.com. Είναι χρήσιμο γιατί συνδυάζει την άνεση του μαξιλαριού και, ταυτόχρονα, την προστασία του προσώπου από την ήλιο. Έτσι μπορείτε να διαβάζετε ανενόχλητοι ενώ το υπόλοιπο σώμα σας θα μαυρίζει.

Τιμή: 25,40 ευρώ



3. UV Watch


Το γνωρίζουμε όλοι: η υπερβολική έκθεση στον ήλιο βλάπτει. Πώς, όμως, μπορούμε να γνωρίζουμε πότε η ακτινοβολία ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια; Στο GadgetLife.gr βρήκαμε το UV Watch, που έχει δημιουργηθεί για αυτό ακριβώς το σκοπό. Λειτουργεί σαν ρολόι, με 12ωρη ή 24ωρη διαμόρφωση, ξυπνητήρι, χρονόμετρο και ημερολόγιο, διαθέτει όμως και αισθητήρα μέτρησης υπεριώδους ακτινοβολίας.

Με μία χρωματιστή ένδειξη στο καντράν που ξεκινάει πράσινη, όταν η ακτινοβολία είναι εντελώς αβλαβής, και καταλήγει κόκκινη, όταν η ποσότητα της ακτινοβολίας αυξάνεται, αλλά και με αισθητήρα σφυγμού, το UV Watch σας διαφυλάσσει από τον ήλιο, ειδοποιώντας σας, σαν αξιόπιστος σύμβουλος, για τις επικίνδυνες προθέσεις του.

Τιμή: 42,39 ευρώ


4. Μίνι ηλεκτρική ψησταριά


Ψαρέψετε τις ωραίες σας… τσιπούρες (λέμε τώρα!) και θέλετε να τις απολαύσετε σπαρταριστές, δίπλα στο κύμα! Οι αυτοσχέδιες ψησταριές, όμως, δεν είναι για εσάς. Η καλύτερη λύση είναι η ηλεκτρονική ψησταριά δύο θέσεων που βρήκαμε στο BeachStore.com.

Λειτουργεί με κυλίνδρους προπανίου, δεν απαιτεί σπίρτα, ενώ διαθέτει ισχύ 10.000 BTU που αντέχει ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Χωρίζεται σε δύο θέσεις, για δύο διαφορετικά είδη ψαριών, ενώ έχει διάρκεια ψησίματος μίας ώρας.

Τιμή: 72,50 ευρώ




5. Πλωτός ψύκτης


Και αφού ψήσαμε τις ωραίες μας τσιπούρες, δε θέλουμε να πιούμε και τις παγωμένες μας μπύρες; Θέλουμε και μάλιστα μέσα στη θάλασσα, ενώ θα πλέουμε στο φουσκωτό μας στρώμα. Σας ακούγεται ανέφικτο; Με τον πλωτό ψύκτη που βρήκαμε στο BeachStore.com δεν είναι.

Στο εσωτερικό του χωράνε τουλάχιστον 12 κουτάκια αναψυκτικού με παγάκια, ενώ διαθέτει και εξωτερικές υποδοχές για άλλα έξι. Είναι φουσκωτό και όταν ξεφουσκώνει γίνεται τσάντα που μεταφέρεται εύκολα.

Τιμή: 21,80 ευρώ





6. Παραθαλάσσιο «τζάκι»


Το κάμπινγκ, σύμφωνα πάντα με το προηγούμενο άρθρο μας, αποτελεί για πολλούς τις ιδανικές διακοπές. Άμεση επαφή με τη φύση, ήλιος και θάλασσα όλη μέρα και το βράδυ, μαζεμένη η παρέα γύρω από τη φωτιά… Φωτιά; Νομίζετε πως η φωτιά στην παραλία είναι εύκολη -ή νόμιμη- υπόθεση; Με το παραθαλάσσιο «τζάκι» είναι.

Το βρήκαμε στο BeachStore.com και μας άρεσε γιατί είναι μικρό αλλά θαυματουργό! Φτιαγμένο από ισχυρό ατσάλι και σιδερένια βάση, με διακοσμητικά ποδαράκια, και με κάλυμμα για να μην παίρνει τις στάχτες ο αέρας, το «τζάκι» είναι απαραίτητο σε κάθε ρομαντικό camper.

Τιμή: 108,70 ευρώ




7. Quik Pod


«Μπορείτε να μας βγάλετε μία φωτογραφία;» Δεν είναι λίγες οι φορές που έχετε ζητήσει από έναν περαστικό κάτι τέτοιο. Και πόση απογοήτευση έχετε νιώσει όταν η πολυπόθητη φωτογραφία με όλη την παρέα είναι τελικά θολή, κουνημένη ή… χωρίς την παρέα.

Το Quik Pod χρησιμεύει ως πτυσσόμενο μονόποδο (ανοιχτό φτάνει τα 47 εκ.), ικανό να «σηκώσει» κάθε ψηφιακή μηχανή. Είναι φτιαγμένο από πολυμερή άνθρακα και αλουμίνιο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μέσα στο νερό με υποβρύχιες κάμερες. Το βρήκαμε στο GadgetLife.com.

Τιμή: 41,41 ευρώ



8. Nuclear Globe


Ώρα για παιχνίδι στη θάλασσα με την ανθρωποκινούμενη πυρηνική σφαίρα που βρήκαμε στο ouaou.gr. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που όμοιό του δεν έχετε ξαναδεί. Μπορείτε να μπείτε μέσα της, να πλεύσετε και να τρέξετε πάνω στο νερό, αψηφώντας τους νόμους της άνωσης.

Η γιγάντια αυτή σφαίρα είναι κατασκευασμένη από ενισχυμένο ανθεκτικό πλαστικό και στο εσωτερικό της υπάρχουν ειδικές εσοχές για να σας βοηθούν να πιάνεστε και να την κινείτε στην επιφάνεια του νερού. Οι δύο είσοδοι-έξοδοι, το ειδικό σύστημα ρύθμισης ταχύτητας και η μοναδικότητα της, την καθιστούν ιδανικό παιχνίδι για την θάλασσα όσο και την πισίνα.

Τιμή: 299,95 ευρώ


9. R/C Sub-Sonic XP Submarine


Τα παιχνίδια στη θάλασσα συνεχίζονται με το μίνι τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο που βρήκαμε στο ouaou.gr. Μπορεί να έχει το μέγεθος μιας παλάμης, οι δυνατότητές του όμως είναι απεριόριστες.

Κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά και πάνω από το νερό αφού μπορεί να αναδύεται και να καταδύεται, ενώ διαθέτει και προβολείς για νυχτερινές περιπλανήσεις. Διατίθεται σε τρία χρώματα και οι μπαταρίες του είναι επαναφορτιζόμενες.

Τιμή: 39,95 ευρώ




10. Beach kit για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου


Μην ξεχάσετε το αγαπημένο σας σκυλάκι! Θέλει και αυτό τα δικά του αξεσουάρ για την παραλία. Και με το kit που βρήκαμε στο BeachStore.com, θα έχετε σε μία συσκευασία όλα όσα ο σκύλος σας μπορεί να χρειαστεί.

Πετσέτα θαλάσσης, λουρί και κολάρο, μαλακό μπολάκι για το φαγητό του, φρίζμπι, μπαλάκι του τένις είναι μερικά μόνο από τα αξεσουάρ που περιλαμβάνει το kit, τα οποία συγκεντρώνονται σε ένα βολικό σακίδιο, για να το έχετε πάντα μαζί σας.

Τιμή: 36,30 ευρώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v