Ψυγεία έως 350 ευρώ για να αγοράσεις τώρα

Έχεις περιορισμένο μπάτζετ, αλλά χρειάζεσαι οπωσδήποτε ψυγείο; Δες μερικές από τις πιο οικονομικές και τίμιες επιλογές της αγοράς.
Ψυγεία έως 350 ευρώ για να αγοράσεις τώρα

Ένα ψυγείο είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι. Αν είσαι φοιτητής, αν μόλις μετακόμισες και θέλεις κάτι άμεσα να κάνεις τη δουλειά σου ή αν το μπάτζετ σου είναι περιορισμένο και το παλιό σου ψυγείο θέλει άλλαγμα εμείς είμαστε εδώ για σένα.

Δες παρακάτω μερικές άκρως οικονομικές και τίμιες επιλογές.

Hisense RT267D4ARF

255€ από εδώ



Μοντέρνο και στιλάτο, διαθέτει μικτή χωρητικότητα 206 λίτρα, τρία ρυθμιζόμενα ράφια στην συντήρηση, μπουκαλοθήκη στην πόρτα και δυνατότητα αλλαγής φοράς πόρτας, για να την τοποθετήσεις όπου σε βολέψει.

United UND1748R

250€ από εδώ

Με συνολική χωρητικότητα 204 λίτρα, το ψυγείο της United αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για το κόστος του. Διαθέτει έλεγχο θερμοκρασίας, συρτάρι φρούτων και λαχανικών με γυάλινο καπάκι, ράφια ασφαλείας, δυνατότητα αλλαγής φοράς ανοίγματος πόρτας και κατάψυξη 4 αστέρων.

Indesit LI6 S1E S

340€ από εδώ

Ψυγειοκαταψύκτης σε inox χρώμα με χωρητικότητα 272 λίτρα, που μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες ενός ζευγαριού ή και μιας οικογένειας 3 ατόμων. Έχει την κατάψυξη κάτω και την ψύξη πάνω, ενώ το εσωτερικό του είναι όμορφα διαμορφωμένο και χρηστικό.


Crown CBR-310D Dispenser

333€ από εδώ

Με συνολικό όγκο 313 λίτρα, ο ψυγειοκαταψύκτης αυτός της Crown διαθέτει μια πρακτική έξοδο κρύου νερού με βρυσάκι για να δροσίζεσαι τις ζεστές μέρες, βαθιά ντουλάπια για κατάψυξη και ικανοποιητικό χώρο στη συντήρηση που καλύπτει τις ανάγκες 2 ατόμων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v