Τα πιο κουλ ψυγεία της αγοράς

Έψαχνες μία συσκευή που να μπορεί να σε αφήσει σύξυλο; Ίσως θα έλεγε κανείς «παγωτό»; Μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
Τα πιο κουλ ψυγεία της αγοράς

Ψάχνεις να βρεις ψυγείο αλλά έχεις πελαγώσει με τις τιμές; Το παλιό σου ψυγείο έχει αρχίσει να μην παγώνει τις τροφές σου; Δεν μπορείς να περιμένεις πότε θα ξανακάνει παγωνιά για να βγάλεις έξω τις μπίρες σου; Άραξε στον καναπέ σου σαν βολική αρκούδα και δες τι έχουμε να σου προτείνουμε.

HISENSE RB390N4WC1 Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost Inox (392 ευρώ)

Πρόκειται για έναν τρομερό ψυγειοκαταψύκτη με καθαρή χωρητικότητα 304 lt και τύπο ψύξης No Frost που σε απαλλάσσει από τη διαδικασία της απόψυξης. Διαθέτει και βρυσάκι νερού στην πόρτα για μεγαλύτερη ευκολία. Το σύστημα ψύξης Multi Air Flow, διαχέει τον ψυχρό αέρα ομοιόμορφα στο εσωτερικό της συντήρησης έτσι ώστε όλα τα τρόφιμα να ψύχονται ομοιόμορφα σε όποιο σημείο και αν τα έχετε τοποθετήσει. Με αυτό τον τρόπο διατηρούν την φρεσκάδα και τα θρεπτικά τους στοιχεία, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Διαθέτει και ειδικό ράφι στην κατάψυξη που επιτρέπει την συντήρηση ογκωδών τροφίμων και την εύκολη πρόσβαση στα αποθηκευμένα τρόφιμα.

SAMSUNG RB29HSR2DSA/EF (398,96 ευρώ)

Αυτό εδώ το τούμπανο ψυγείο διαθέτει συμπιεστές Digital Inverter, μεγάλη χωρητικότητα, βολικά καλάθια και συρτάρια που προσαρμόζονται. Αλλά έχει και εσωτερικό φωτισμό LED και Ful No Frost τεχνολογία που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη ψύξη και την αποφυγή δημιουργίας πάγου. Με το ράφι Easy Slide που είναι τοποθετημένο επάνω σε κυλινδρικούς αρμούς και τραβιέται προς τα έξω θα οργανώνετε αποτελεσματικά και θα φτάνετε εύκολα όλα σας τα τρόφιμά σας -χωρίς να ξεχνάτε την ύπαρξή τους. Τέρμα πια τα σαπισμένα καρότα. 

Whirlpool W7 831A OX Ψυγειοκαταψύκτης 343lt NoFrost Inox Υ191.2xΠ59.6xΒ67.8εκ. (496 ευρώ)

Αυτός ο ψυγειοκαταψύκτης της Whirlpool με χωρητικότητα 343 λίτρα, μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες ενός ζευγαριού ή και μιας οικογένειας 3 ατόμων. Κι αυτός με τεχνολογία No Frost για να μην γίνεται το ψυγείο σας το καλοκαίρι Ανταρκτική. Είναι σχετικά αθόρυβο, 37db -κατάλληλο για όσους δεν αντέχουν τη φασαρία του ψυγείου. Σημείωσε ότι έχει και αρκετά καλή απόδοση.

Hotpoint-Ariston HAFC8 TT33SK O3 Ψυγειοκαταψύκτης 335lt NoFrost Inox (519 ευρώ)

Ψυγειοκαταψύκτης της Hotpoint-Ariston με οθόνη αφής και συναγερμό ανοιχτής πόρτας για τους ξεχασιάρηδες. Δημιουργεί πάρτυ ατμόσφαιρα με τον φωτισμό Led στο εσωτερικό του και έχει τη δυνατότητα να ψύχει και να καταψύχει γρήγορα. Έχει και ειδικό συρτάρι που ελέγχει την υγρασία. Φυσικά με τεχνολογία No Frost και επίπεδο θορύβου στα 37db, για τους νευρικούς της παρέας.

Beko RCNA366I60XBN Ψυγειοκαταψύκτης 324lt NoFrost Inox Υ185.2xΠ59.5xΒ67εκ. (459 ευρώ)

Ο ψυγειοκαταψύκτης της Beko με χωρητικότητα 324 λίτρα, είναι κατάλληλος για όσους θέλουν ένα σχετικά μέτριου μεγέθους ψυγείου για να αποθηκεύουν τα τρόφιμά τους. Έχει «δυνατή» χωρητικότητα όσον αφορά την κατάψυξη, αν είσαι ο τύπος που θέλει να έχει τρόφιμα για έναν μήνα. Φυσικά με τεχνολογία No Frost, και χαμηλό επίπεδο θορύβου – για την ακρίβεια, στα 35db.

Morris Retro Mrs31083b (289,99 ευρώ)

Για όσους θέλουν κάτι ρετρό, να μην ξεχνάμε τα "νοσταλγικά" ψυγεία Morris. Εδώ προτείνουμε ένα μικρούλι, γιατί μετά οι τιμές... ανεβαίνουν αρκετά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v