Τέντες παραλίας: Value for money επιλογές για να (μην) «ψηθείς»

Ψάχνεις σκίαστρο για την εξόρμηση στην παραλία; Δες μερικές από τις καλύτερες και ποιο value for money επιλογές.
Τέντες παραλίας: Value for money επιλογές για να (μην) «ψηθείς»
Ωραίο το σοκολατένιο μαύρισμα, αλλά κακό πράγμα ο ήλιος που βαράει ντάλα και κάνει το κεφάλι σου να κουδουνίζει.

Τα σκίαστρα παραλίας είναι η μόνη λύση δροσιάς αν δεν βρεις φυσικό ίσκιο, και αποτελούν πιο «σταθερή» λύση συγκριτικά με τις παραδοσιακές ομπρέλες που κάθε λίγο και λιγάκι θα πρέπει να τις έχεις στο νου σου μην τις πάρει ο άνεμος και τις πάει στο απέναντι νησί.

Δες παρακάτω μερικές τίμιες επιλογές, που αντέχουν σε αρκετά μποφόρια και θα σε βγάλουν ασπροσπρόσωπο (κυριολεκτικά μιας και δεν θα σε κάψει ο ήλιος).

Grasshoppers Τέντα/Σκίαστρο Παραλίας Nassau II

39€ από εδώ

Χωράει άνετα τρία άτομα, και αντέχει σε αέρα μέχρι 4-5 μποφόρ. Στήνεται εύκολα, έχει διχτάκια για αερισμό και σούπερ χαμηλή τιμή για αυτά που προσφέρει.

Velco Τέντα/Σκίαστρο Παραλίας Pop Up Bahamas VLC

54€ από εδώ

Ανθεκτική σε αρκετά μποφόρ, μικρή για εύκολο κουβάλημα, αλλά ευρύχωρη τόσο ώστε να χωράει 2 άτομα συν τα αξεσουάρ της παραλίας. 

Salty Tribe Τέντα/Σκίαστρο Παραλίας Aeolians

99€ από εδώ

Εύκολη στην τοποθέτηση και τη μεταφορά, διαθέτει ελαστικό ύφασμα Microfiber lycra και δύο ορθοστάτες, ενώ «καρφώνεται» με σακιά άμμου στο έδαφος. Αντέχει σε δυνατό αέρα, αρκεί να την στήσεις σωστά προς τη φορά που φυσάει.

TerraNation Τέντα/Σκίαστρο Παραλίας με Αυτόματο Μηχανισμό Hare Kohu Plus Sand

114€ από εδώ

Ανοίγει κλείνει με την ίδια ευκολία χάρη σε αυτόματο pop up μηχανισμό που λύνει χέρια και γλιτώνει χρόνο από βουτιές, αντέχει σε ήπιους ανέμους και προσφέρει ίσκιο για δύο άτομα συν τα πράγματα της παραλίας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v