Τα καλύτερα ηχειάκια για την παραλία

Είσαι από εκείνους/ες που θέλουν να ακούν τις μουσικάρες τους στην παράλια; Σου έχουμε σένια λίστα με τα καλύτερα ηχειάκια για να σου κάνουν παρέα όσο λιάζεσαι.
Τα καλύτερα ηχειάκια για την παραλία
Σαν βγεις στον πηγαιμό για την παραλία να εύχεσαι να είναι δροσερός ο δρόμος, χωρίς λιοπύρι και καύσωνα. Ευχήσου ακόμη στο σακίδιο πλάτης ή στην τσάντα θαλάσσης που θα κουβαλάς να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα για να λιάσεις το κορμάκι σου με τις ώρες χωρίς έγνοιες πώς κάτι σημαντικό ξέχασες. Πέρα από αντηλιακά, μαγιό, πετσέτες, ψάθες και κάποιο βιβλιαράκι ή περιοδικό πολλοί είναι εκείνοι που τα τελευταία χρόνια παίρνουν μαζί τους και κάποιο ηχειάκι παραλίας για να ακούσουν τις μουσικάρες τους, όσο ο ήλιος χαϊδεύει τα κορμάκια τους.

Αν θες κι εσύ να αγοράσεις ένα αντίστοιχο και προβληματίζεσαι ποιο να διαλέξεις, σου έχουμε σένια λίστα με τα καλύτερα και πιο value for money που κυκλοφορούν στην αγορά.

Bulldog Ηχείο Bluetooth 3W με Ραδιόφωνο Λευκό

Θα μοιάζει με bulldog αλλά θα είναι και ηχείο θα μπορούσε να λέει ο Γέροντας Παραλίσιος για το CH-M212 μοντέλο που είναι βέβαιο ότι θα φορεθεί σε μπόλικες ελληνικές παραλίες.

Το φορητό bluetooth ηχείο με ισχύ 3 watt, είναι full range και μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε μουσικό κομμάτι με περιορισμένη όμως απόδοση στο μπάσο, καθώς δεν διαθέτει subwoofer. Επιπλέον διαθέτει ραδιόφωνο για να ακούτε τους αγαπημένους σταθμούς. Η σύνδεσή του με άλλες συσκευές μπορεί να γίνει ενσύρματα μέσω usb κι ασύρματα μέσω Bluetooth. Με 13€ μπορεί να γίνει δικό σου.

Marvel Electronics Iron Man Ηχείο Bluetooth 3W με Ραδιόφωνο Πολύχρωμο

Oι φίλοι του Τony Stark που πάνε παραλία ξέρουν, για αυτό να τους εμπιστεύεσαι.

Το φορητό bluetooth ηχείο της Marvel Electronics με ισχύ 3 watt, είναι full range και μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε μουσικό κομμάτι παρότι δεν διαθέτει subwoofer. Επιπλέον διαθέτει ραδιόφωνο για να ακούς τους αγαπημένους σταθμούς, hands free για να μιλάς άνετα μέσω της ανοιχτής ακρόασης και δυνατότητα φόρτισης μέσω usb, για να μπορείς εύκολα να το φορτίσεις με powerbank. Μπορείς να το συνδέσεις με άλλη συσκευή είτε ενσύρματα μέσω micro sd είτε ασύρματα μέσω Bluetooth. Κοστίζει 15€.

Lifestyle Advanced IP67 Αδιάβροχο Ηχείο Bluetooth 3W

Μοδάτο και μουράτο ηχειάκι με full range ισχύ 3 watt το συγκεκριμένο. Έχει ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και την δυνατότητα φόρτισης μέσω usb, για να μπορείς εύκολα να το φορτίσεις με powerbank. Με βαθμό προστασίας IP67, μπορείς να πάρεις το ηχείο μαζί σου στη παραλία, την πισίνα ή το δάσος, καθώς έχει πλήρη προστασία από την σκόνη και αντέχει στο νερό για 30', σε βάθος πάνω από 1 μέτρο. Προσοχή η κίνηση μέσα στο νερό δημιουργεί αυξημένη πίεση σαν να το έχεις ρίξει σε μεγαλύτερο βάθος. Η τιμή του είναι 17€.

Motorola Sonic Boost 220 Ηχείο Bluetooth 3W

Το φορητό bluetooth ηχείο της Motorola με ισχύ 3 watt, μοιάζει ιδανική λύση για να το έχεις μαζί σου σε θάλασσες κι ακτές. Mε μια πλήρη φόρτιση, σου προσφέρει έως 6 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής. Επιπλέον έχει την δυνατότητα φόρτισης μέσω usb, για να μπορείς εύκολα να το φορτίσεις με powerbank. Με βαθμό προστασίας IPΧ5, μπορείς να πάρεις το ηχείο κοντά σου στη θάλασσα ή την πισίνα, καθώς έχει αντοχή σε ρίψεις νερού (π.χ. βροχή). Με 20€ μπορεί να γίνει δικό σου.

Sony SRS-XB01 Ηχείο Bluetooth 3W

Το κομψό και ελαφρύ Bluetooth ηχείο της Sony –με ισχύ 3 watt- διαθέτει στρογγυλεμένη σχεδίαση και έναν παθητικό πομπό, ο οποίος χαρίζει στη μουσική σου βαθύ και έντονο ήχο.

Παρά το μικρό του μέγεθος, το ηχείο προσφέρει πανίσχυρο ήχο και χάρη στην έως και 6 ώρες δυνατότητα αναπαραγωγής που προσφέρει η ενσωματωμένη μπαταρία, θα απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής χωρίς διακοπές. Με 18,98€ μπορεί να γίνει δικό σου και να το μοστράρεις με καμάρι στην παραλία.

Xiaomi Mi Pocket 2 Ηχείο Bluetooth 5W

Το XIAOMI Mi Pocket Speaker 2 είναι ένα απίστευτα πρακτικό ασύρματο ηχείο Bluetooth, το οποίο συνδυάζει αρμονικά την εύκολη φορητότητα με την εξαιρετική απόδοση. Επιπλέον, αποδεικνύεται ανθεκτικό κατά των φθορών και είναι φτιαγμένο από ειδικό υλικό στη βάση για να μην γλιστράει. Ταυτόχρονα, μη σε παραπλανά ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του, είναι σε θέση να αποδώσει εξαιρετικό ήχο, καθώς διαθέτει οδηγούς της κορυφαίας εταιρείας Tymphany, για δυνατά μπάσα και κρυστάλλινα πρίμα, πάντα σε απόλυτη ισορροπία. θα σε εντυπωσιάσει και η μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας (1200mAh), η οποία διαρκεί για έως 7 ώρες συνεχούς λειτουργίας, για ν’ ακούς ότι επιθυμείς χωρίς κανένα άγχος μην ξεμείνεις από μουσική ενώ λιάζεσαι. Κοστίζει 29,70€ και μπορείς να το αγοράσεις εδώ.

JBL Go 3 Αδιάβροχο Ηχείο Bluetooth 4.2W

Το JBL Go3 είναι ένα από τα καλύτερα ηχειάκια που κυκλοφορούν εκεί έξω καθώς προσφέρει πέντε ώρες αναπαραγωγής μουσικής με μία μόνο φόρτιση εκπέμποντας εξαιρετικά πλούσιο και λεπτομερή ήχο με βαθύ μπάσο. Σύνδεσέ το μέσω Bluetooth με το smartphone, το tablet ή άλλη συμβατή συσκευή και άκου μουσική με κορυφαία ποιότητα ήχου. Το JBL Go 3 διαθέτει πιστοποίηση ανθεκτικότητας IP67 στο νερό και τη σκόνη για να ακούς μουσική σε κάθε σου παραλιακή εξόρμηση. Με 36,80€ μπορείς να το αγοράσεις σε ποικιλία χρωμάτων εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v