Value for money σκηνές camping για το καλοκαίρι σου

Ψάχνεις μια value for money σκηνή για να στεγάσει το ελεύθερο ή οργανωμένο κάμπινγκ σου. Εμείς είμαστε εδώ για σένα.
Value for money σκηνές camping για το καλοκαίρι σου
Αν είσαι φαν του κάμπινγκ ξέρεις ότι το πρώτο και το πλέον σημαντικό πράγμα, για να πάνε όλα καλά στη διαμονή σου είναι μια καλή σκηνή. Αν έχεις πάλι μια πιο επιδερμική σχέση με το κάμπινγκ –ελεύθερο ή οργανωμένο, εμείς εδώ δεν κρίνουμε- θα γνωρίζεις με τη σειρά σου ότι χωρίς σκηνή δεν πας πουθενά. Για αυτό ξεψαχνίσαμε όλο το ίντερνετ για να βρούμε τις πιο οικονομικές αλλά value for money σκηνές, γιατί είναι κρίμα να τις κυνηγάς με όλα τα συμπράγκαλα σου όταν σηκωθεί το πρώτο αεράκι σε κάποια γωνιά της Ελλάδας.

Όσοι σκοπεύουν να χρησιμοποιούν την σκηνή καλοκαιρινούς μήνες ή τέλος παντων όχι σε χαμηλές θερμοκρασίες δεν χρειάζεται να δώσουν έξτρα χρήματα για να πάρουν σκηνές με αντίσταση στο κρύο. Αντίθετα, καλό θα ήταν να προσέξουν όμως η σκηνή τους να είναι διαμπερής, να έχει δηλαδή δύο πόρτες και όχι μόνο μία όπως αρκετά βορειοευρωπαϊκά μοντέλα.  

** Η έρευνα μας κινήθηκε αποκλειστικά σε σκηνές camping κι όχι σκίαστρα παραλίας, τα οποία προφανώς είναι ακόμη πιο οικονομικά, αλλά κάνουν άλλη δουλειά

Σκηνή Camping Plus by Terra Vega για 4 άτομα

Εδώ που λες έχουμε να κάνουμε με μια σκηνή Camping 4 ατόμων Camping Plus by Terra Vega 4P με μονό πανί, δύο μεγάλες εισόδους και μεγάλα πλαϊνά παράθυρα με προστατευμένα φερμουάρ. Η σκηνή διαθέτει δύο μεγάλες εισόδους με προστατευμένα διπλά φερμουάρ, εσωτερική σίτα αλλά και εξαερισμό οροφής με μεγάλο καπέλο. Παράλληλα υπάρχει εσωτερικός γάντζος οροφής για να κρεμάσεις λάμπα ή φακό και το κόστος της ανέρχεται στα 59,90€. 

Σκηνή Κάμπινγκ Outsunny 2 Ατόμων

Η σκηνή, από την εταιρία Outsunny, διαθέτει ένα αναδυόμενο σύστημα ανοίγματος (pop-up), το οποίο σου επιτρέπει να την έχεις έτοιμη σε δευτερόλεπτα, χωρίς να χύνεις ποτάμια ιδρώτα στο λιοπύρι. Είναι εξοπλισμένη με πασαλάκια για να στερεωθεί στο έδαφος και 4 πλαϊνούς σάκους για να γεμίσει με άμμο, αυξάνοντας τη σταθερότητα της. Η σκηνή, έχει πλαϊνή πόρτα, η οποία κλείνει με φερμουάρ και 2 διάτρητα παράθυρα που προσφέρουν βέλτιστο αερισμό (τα οποία μπορείς φυσικά να τα κλείσεις με την κουρτίνα για προστασία από τον ήλιο). Στο εσωτερικό της έχει γάντζο στην κορυφή για την ανάρτηση φωτός και συνοδεύεται από τσάντα αποθήκευσης και μεταφοράς. Μπορεί να γίνει δικιά σου με 68,20€.

Mil-Tec Mini Pack Super′ Woodland Σκηνή 3 Εποχών (2 Ατόμων)

Η συγκεκριμένη σκηνή είναι τριών εποχών, δηλαδή μπορεί να ανταπεξέλθει σε μία απλή βροχή, κάνοντάς την ιδανική για χρήση την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, αλλά όχι για τον χειμώνα. Ζυγίζει περίπου 2 κιλά, γεγονός που την καθιστά εύκολη στη μεταφορά της και στήνεται πολύ εύκολα, παραμένοντας σταθερή σε ήπιους ανέμους. Κοστίζει 52€ κι είναι μια value for money επιλογή.

High Peak Monodome Σκηνή 3 Εποχών (4 Ατόμων)

Παρότι πρόκειται για σκηνή 4 ατόμων συστήνεται καλύτερα για τρεις εφόσον κουβαλάτε μαζί σας πολλά πράγματα για μεγαλύτερη άνεση. Ανθεκτική και σταθερή, μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε μια απλή βροχούλα και σε ήπιους άνεμους. Στο εσωτερικό της θα βρεις και γάντζο για να κρεμάσεις λάμπα ή φακό για να νιώθεις καλύτερα όταν πέσει το σκοτάδι. Κοστίζει 62€

Escape 11217 Hike V Σκηνή Καλοκαιρινή (4 Ατόμων)

Μεγάλου μεγέθους η συγκεκριμένη σκηνή αφού μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 4 άτομα, έχει δύο πόρτες και 2 μεγάλα παράθυρα (τα οποία μπορείς να κλείσεις με σκίαστρο όποτε το επιθυμείς) αποτελεί μια πολύ καλή λύση για έναν σταθερό ύπνο χωρίς να ξεπαραδιαστείς. Με 66€ μπορεί να γίνει δικιά σου.

Μc Kinley σκηνή κάμπινγκ

Σκηνή camping τριών ατόμων από την Mc Kinley η οποία διαθέτει: τσάντα μεταφοράς, πλαϊνή τσέπη για αποθήκευση αντικειμένων, μεγάλο παράθυρο εξαερισμού στο πάνω μέρος, εσωτερική πόρτα από διάτρητο πλέγμα, πίσω άνοιγμα και το σημαντικότερο υψηλό βαθμό αδιαβροχοποίησης τόσο στο πάτωμα όσο και στο άνω ύφασμα, για να προστατεύεσαι από καλοκαιρινές βροχές. Αυτή την περίοδο θα την βρεις σε προσφορά στα Intersport με μόλις 55€.

Σκηνή 4 ατόμων 4P Single

Η συγκεκριμένη σκηνή είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα. Αν πάλι θες να είσαι έξτρα άνετος, μπορείς να βάλεις την αφεντιά σου κι άλλους δύο και να την περάσετε μια χαρά. Διαθέτει δύο μεγάλες εισόδους και μεγάλα παράθυρα με κάθετα φερμουάρ και σίτα. Παράλληλα προσφέρει και περιμετρικές υποδοχές με σχοινιά για επιπλέον στερέωση της σκηνής στο έδαφος για εκείνους τους άτιμους τους αέρηδες που μπορεί να την βάλουν στο μάτι. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε προσφορά και μπορείς να την αποκτήσεις με 69,90 ευρώ γλιτώνοντας 20 ευρώ από την αρχική της αξία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v