Οι πιο σένιες τηλεοράσεις της αγοράς μέχρι 350€

Ψάχνεις να αγοράσεις τηλεόραση και δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις; Εμείς είμαστε εδώ για να σου παρουσιάσουμε τις καλύτερες επιλογές της πιάτσας.
Οι πιο σένιες τηλεοράσεις της αγοράς μέχρι 350€

«Τα ελληνικά κανάλια πολλοί εμίσησαν τις τηλεορασάρες ουδείς», λέει ένα μπούμερ ρητό και μάλλον έχει δίκιο αφού η τηλεόραση «εξαπανέκαθεν» είναι ένα από τα βασικότερα αξεσουάρ του σαλονιού ή της κρεβατοκάμαρας. Ακόμη κι αν δεν σε ικανοποιεί η ποιότητα των προγραμμάτων των ελληνικών καναλιών, είναι σχεδόν βέβαιο ότι περνάς αρκετές ώρες μπροστά στην τηλεόραση για να δεις ταινίες, σειρές, εκπομπές ή ακόμη και να παίξεις  videogames. Επομένως πάντοτε, μια καλή τηλεόραση θα βγάλει τα λεφτά της και θα αποτελέσει επένδυση για χαλαρωτικές στιγμές που θα περάσεις στον ελεύθερο σου χρόνο.

Επειδή οι επιλογές είναι πάμπολλες και οι κατασκευάστριες εταιρείες δεν τσιγκουνεύονται πια τις ίντσες, την υψηλή ευκρίνεια και τις δυνατότητες συνδεσιμότητας, μαζέψαμε τις καλύτερες επιλογές της αγοράς για τηλεοράσεις που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο/η, δίχως να χρειαστεί να δώσεις περισσότερα από 350€.

Toshiba Smart LED Full HD 43LL3C63DG 43''

Μιλάμε για 4Κ μοντέλο το οποίο με το High Dynamic Range που διαθέτει, βελτιώνει την αντίθεση των χρωμάτων, καθιστώντας τα μαύρα πιο σκούρα και λευκά πιο φωτεινά. Με τις προηγμένες δυνατότητές του, το Dolby Vision HDR παρέχει μια μαγευτική εμπειρία προβολής κινηματογράφου μέσα στο σαλόνι σου για σένα το ταίρι και τους φίλους/ες σου. Το Netflix είναι ενσωματωμένο, όπως και το media player που μπορεί να διαβάσει όσα έχεις αποθηκεύσει στους δίσκους σου κατά καιρούς ή στο λάπτοπ. Παράλληλα με 3 HDMI θύρες και 2 usb μπορείς να συνδέσεις πάνω της μέχρι και την καφετιέρα. Με κάτι λιγότερο από 300 ευρώ γίνεται δικιά σου

Philips 43PFS5525 Full HD 43 43''

Σαν μπεις στον Full HD κόσμο, δεν θα θες να ξαναβγείς, μιας και, όπως να το κάνουμε, η σχεδόν κινηματογραφική εμπειρία της υψηλής ευκρίνειας είναι άλλο πράγμα. Το σύστημα Philips Pixel Plus HD που διαθέτε η συγκεκριμένη, βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας για να σου προσφέρει καθαρές εικόνες με εκπληκτική αντίθεση. Με αυτόν τον τρόπο θα απολαμβάνεις ευκρινέστερη εικόνα με πιο φωτεινά λευκά και πιο έντονα μαύρα. Μπορεί να μην είναι smart, όμως σου προσφέρει την εγγύηση ενός μεγάλου κατασκευαστή και την υπέροχη εικόνα της. Η τιμή της ξεκινά από τα 304€. Ιδανική για μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους που απεχθάνονται τα πολλά και μπερδευτικά μπλιμπλίκια.

Hitachi Smart LED 4K UHD 43HK5300 43''

Smart TV σένια, με υψηλή ευκρίνεια η οποία θα σε καθηλώσει με τα ρεαλιστικά χρώματα, τον σχεδιασμό και το online περιεχόμενό της. Άπαξ και την πάρεις, η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο εύκολη μιας και θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις μεγάλες της δυνατότητες. Πρόκειται για 4Κ τηλεόραση επομένως είναι ταμάμ για να χαλαρώσεις και να δεις ταινίες ή σειρές, όπως και να παίξεις games. Σου προσφέρει μια εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία αφού μπορείς να μοιράζεσαι εύκολα το περιεχόμενο της φορητής συσκευής σου εκεί . Επιπλέον, μπορείς να δεις τι παίζει και πού, να προγραμματίσεις εγγραφές σε USB κ.λπ, ενώ με ενσωματωμένο το Netflix και τις μπόλικες επιλογές συνδεσιμότητας, μπορείς να απολαύσεις ό,τι θες και σκεφτείς. Η τιμή της ξεκινά από τα 314€ σε διάφορα e-shops.

LG Smart LED 4K UHD 43UP75003LF 43''

Πάμε τώρα σε μια από τις καλύτερες τηλεοράσεις της κατηγορίας της. Ξεκινάμε με τα βασικά. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής 4K αναβαθμίζει το περιεχόμενο σου για να σου προσφέρει πάντα την σούπερ ντούπερ εμπειρία θέασης, που όμοια της δεν υπάρχει. Ενσωματωμένο Netflix όπως και media player για να βλέπεις όλο το περιεχόμενο των φορητών συσκευών που επιθυμείς να συνδέσεις στην τηλεόρασή σου, είναι κάποια από τα extra benefits που συγκεκριμένου μοντέλου, που σίγουρα θα σε ικανοποιήσει. Η τιμή της ξεκινά από 341€.

Hitachi Smart LED 4K UHD 50HAK5360 50''

Επειδή στην τηλεόραση το μέγεθος μετράει, μπορείς να επενδύσεις σε αυτή την τίμια 50αρα της Hitachi, η οποία είναι 4Κ και Smart. Σου παρέχει την βέλτιστη εμπειρία θέασης, ενώ το Android λογισμικό της είναι από τα πλέον εύχρηστα και ευχάριστα στην περιήγηση. Επιλογές συνδεσιμότητας έχεις μπόλικες όπως και ενσωματωμένο Netflix και Media Player, ενώ μπορείς να την αποκτήσεις με λιγότερα από 344 ευρώ.

Samsung Smart LED 4K UHD UE43AU7172 43''

Άλλη μια «τούμπανη» επιλογή με 4K UHD ανάλυση χάρη στον επεξεργαστή Crystal Processor 4K. Aπίστευτη λεπτομέρεια χάρη στην υποστήριξη HDR10+ και έντονες αντιθέσεις χάρη στο Contrast Enhancer. Άραξε στην καναπεδάρα σου κι απόλαυσε σαν άρχοντας το αγαπημένο σου περιεχόμενο με ήχο Dolby Digital Plus και Q-Syphony για την απόλυτη ηχητική εμπειρία. Το ισχυρό 4K upscaling εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενό σου εμφανίζεται στην οθόνη σου σε ανάλυση 4K, την ώρα που ο κατοπτρισμός ταινιών ή μουσικής από το κινητό σου στην τηλεόραση είναι τόσο απλός όσο ένα άγγιγμα. Με το Tap View σύστημα που διαθέτει θα νιώσεις λες και ζεις στο 2150! Από τις καλύτερες smart τηλεοράσεις της αγοράς στη συγκεκριμένη κατηγορία. Μπορεί να γίνει δική σου με 350€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v