Τα καλύτερα κάμπινγκ της Πελοποννήσου

Πήραμε σκηνές, στρώματα και καρεκλίτσες και τραβήξαμε πρόσω ολοταχώς στα καλύτερα κάμπινγκ που παίζουν στην αγαπημένη μας Πελοπόννησο.
Τα καλύτερα κάμπινγκ της Πελοποννήσου

Αν η καρδούλα που χτυπά στο στέρνο σου είναι φυσιολατρική είναι δεδομένο πως θα έχεις μια παραπάνω αδυναμία στο κάμπινγκ. Εμείς σε στηρίζουμε και σε συμπαθούμε ακόμη περισσότερο για αυτό θα σου δώσουμε όλες τις χρήσιμες συμβουλές που μπορεί να χρειαστείς σχετικά με τα πιο όμορφα κάμπινγκ που παίζουν στην λατρεμένη μας Πελοπόννησο. Φρόντισε λοιπόν να εφοδιαστείς με τα απαραίτητα συμπράγκαλα καλέ μας camper κι άσε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Κρόνος λίγο έξω από το Γύθειο



Ένα τριωράκι μακριά από το αθηναϊκό κλεινόν άστυ το camping Κρόνος στο Γύθειο θα σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία camping που θα συνδυάζει την ξεγνοιασιά του ελεύθερου με όλα τα βασικά facilities που επιζητάς σε αντίστοιχες διακοπές (καθαρές τουαλέτες και πλήθος από ντουζιέρες). Μπροστά σου θα απλωθεί μια υπέροχη αμμώδης παραλία, ενώ το χαρακτηριστικό ρηχό ποταμάκι είναι ό,τι πρέπει για να τσαλαβουτήσουν τα πιτσιρίκια της παρέας. Μόλις βραδιάσει θα ακούς και τις μπλουζοροκιές του ομώνυμου bar, που θα σε εφοδιάσει με αλκοολούχες προμήθειες. Υπολόγισε στα 7€ κατ’ άτομο ενώ η μικρή σκηνή κοστίζει 5€ τη μέρα κι η μεγάλη 6€.

Ερωδιός στη Γιάλοβα



Το κάμπινγκ Ερωδιός βρίσκεται σε ένα ήσυχο, φυσικό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα και τον υδροβιότοπο της Γιάλοβας στη Μεσσηνία. Μπορείς να προσαρμόσεις την εμπειρία του κάμπινγκ ανάλογα με τις ανάγκες σου και να απολαύσεις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις του κάμπινγκ, αξιοποιώντας στο έπακρο τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Ο χώρος που φιλοξενεί το κάμπινγκ είναι υπέροχος κι ερωτεύσιμος με την πρώτη ματιά αφού συνδυάζει μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο με εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Σχετικά με τις τιμές και τα ανάλογα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρονται μπορείς να μάθεις περισσότερα ακολουθώντας τον σύνδεσμο.

Triton II, στο Δρέπανο



Το κάμπινγκ Τriton ΙΙ βρίσκεται στη μαγευτική Παραλία της Πλάκας. σε μια δενδρόφυτη  και ήσυχη τοποθεσία, μόλις 12 χιλιόμετρα από την παλαιά πόλη του Ναυπλίου.

Οι εγκαταστάσεις είναι υψηλού επιπέδου  και περιλαμβάνουν ζεστό και κρύο νερό σε όλα τα σημεία, χειμώνα καλοκαίρι. Οι θέσεις είναι όλες σκιασμένες για να γλιτώσεις την ντάλα του μεσημεριού και την ζέστη του λιοπυριού. Στον χώρο υπάρχει κι εστιατόριο γιατί νηστικό αρκούδι δεν διακοπάρει ενώ  λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το camping βρίσκονται οι αρχαιολογικοί χώροι των Μυκηνών, του Άργους, της Τίρυνθας και της Επιδαύρου για το απαραίτητο sightseeing.

Σχετικά με τις τιμές, ο τιμοκατάλογος του θα σου λύσει όλες τις απορίες

Oι Θίνες στη Φοινικούντα



Το κάμπινγκ «Θίνες» βρίσκεται στα δυτικά του χωριού Φοινικούντα, πάνω στην μεγάλη παραλία Μακρυνάμμος και απέναντι από τις σπάνιας ομορφιάς «Οινούσες».Το κάμπινγκ διαθέτει οριοθετημένες θέσεις, Mini Market, καφέ & σνακ μπαρ, καθαρές εγκαταστάσεις ντουζ και τουαλέτας, πλυντήρια ρούχων, κουζίνες με ηλεκτρικά μάτια και ψυγεία, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους επίδοξους campers.

Aν σταθείς τυχερός, τότε μπορεί να πετύχεις στην παραλία και γεννητούρια από χελώνες καρέτα καρέτα που αράζουν στα παράλια της περιοχής. Στις ερωτήσεις σου για το κόστος απαντά ο τιμοκατάλογος που σου βρήκαμε.

Το Ζαρίτσι στον Τύρο Αρκαδίας



Το κάμπινγκ Ζαρίτσι βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά της Πελοποννήσου, στη μαγευτική τοποθεσία του Τυρού Αρκαδίας. Τα καταγάλανα νερά, η τεράστια παραλία, η απεριόριστη θέα, το ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον θα κάνουν τη διαμονή σου εκεί άνετη και ξεκούραστη, απολαμβάνοντας τσιλαριστές στιγμές σε ένα τουλάχιστον instagrammable φυσικό τοπίο.

Το κάμπινγκ διαθέτει ευρύχωρες θέσεις (με φυσική ή τεχνητή σκιά) για σκηνές τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα και συχνά πυκνά διοργανώνει εκδηλώσεις που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όσων λατρεύουν τα extreme sports. Αναλυτικός τιμοκατάλογος εδώ

Σίμος στην Ελαφόνησο



Γαλαζοπράσινα νερά στην παραλία του Σίμου, μοναδικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, γραφικό χωριουδάκι της Ελαφονήσου. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για να ξεφύγεις από την κουραστική και πνιγηρή καθημερινότητα;

Το Simos Camping βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από την πιο όμορφη παραλία της Μεσογείου, χαρακτηρισμένη ως προστατευόμενη περιοχή ΝΑTURA: Την παραλία του Σίμου, με τα απίστευτα σμαραγδένια χρώματα θάλασσας, τα χρυσόλευκα χρώματα λεπτής αμμουδιάς και τις μοναδικές στην Ελλάδα αμμοθίνες που φθάνουν τα 10 μέτρα ύψος, χαρίζοντας εκπληκτική φυσική σκιά. Οι εγκαταστάσεις του κάμπινγκ θα σου προσφέρουν μια σούπερ ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής, που θα ξυπνήσουν τον camper που έκρυβες στην καρδούλα σου. Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές σου έχουμε το κατάλληλο λινκ.

Κάμπινγκ Καλογριά



Μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1978, πέρασε από γενιά σε γενιά δημιουργώντας ένα από τα καλύτερα κάμπινγκ της Πελοποννήσου σε μια ευλογημένη με φυσικό κάλλος περιοχή. Μιλάμε φυσικά για τη Στούπα η οποία βρίσκεται στους πρόποδες των βουνών του Ταϋγέτου με τον Προφήτη Ηλία. Οι παραλίες Καλογριά και Στούπα προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό για διακοπές και πολλές δραστηριότητες σε ιδιαίτερα προσεγμένες εγκαταστάσεις που παρέχουν την ιδανική εμπειρία camping με άνεση και καθαριότητα. Τιμοκατάλογος εδώ 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v