Οι πιο κουλ πετσέτες θαλάσσης κάτω από 10€

Ξεσκονίσαμε όλο το ίντερνετ και βρήκαμε για πάρτη σου και μόνο τις πιο κουλ πετσέτες θαλάσσης που κοστίζουν λιγότερο από 10€.
Οι πιο κουλ πετσέτες θαλάσσης κάτω από 10€
Έχουμε φτάσει στον Αύγουστο πια, και κανονικά τα μόνα μας άγχη θα έπρεπε να είναι αν έχουμε πάρει όλα τα πράγματα που θα χρειαστούμε φέτος στην παραλία. Εκτός από μαγιό, αντηλιακά, σαγιονάρες, λουλουδάτα πουκάμισο και κάποια βιβλιαράκια στην τσάντα της παραλίας, κάνουμε χώρο και για την πετσέτα θαλάσσης που θα στρώσουμε είτε στην ξαπλώστρα μας είτε στην ψάθα μας, αν δεν είμαστε φαν του οργανωμένου. Αν τώρα του λόγου σου, δεν έχεις ή θες να αλλάξεις πετσέτα και να τη φλεξάρεις σε θάλασσες και ακτές, σου έχουμε τη λύση χωρίς να ξεπαραδιαστείς κιόλας. Για αυτό βρήκαμε τις καλύτερες πετσέτες θαλάσσης που κυκλοφορούν εκεί έξω και κοστίζουν λιγότερο από 10€.

Η γοργονοπετσέτα η καλή

Καλοί κι οι μάγκες δεν λέμε αλλά οι γοργόνες έχουν δικαιολογημένα την τιμητική τους στις παράλιες. Με 4,45€ μόνο μπορεί να γίνει δικιά σου και να κάνεις τη μόστρα σου στην παραλία.

Η μεγάλη χελωνοπετσέτα

Οι θαλασσοχελώνες είναι ίσως μαζί με τα δελφίνια τα πιο αγαπημένα πλασματάκια που κυκλοφορούν στα θαλάσσια πέριξ. Αυτή η πετσέτα κοστίζει 4,85€ και έχει μήκος 185€ και πλάτος 90€ καλύπτοντας κάθε ξαπλώστρα και ψάθα που σέβεται τον εαυτό της.

Η σύνθεσή της είναι 100% βαμβάκι, ένα υλικό το οποίο καθιστά την πετσέτα ανθεκτική στην χρήση αλλά και απορροφητική καθώς επιτρέπει στο ύφασμα να αναπνέει, χωρίς να συγκρατεί την υγρασία.

Η δελφινοπετσέτα

Καλές κι οι χελώνες αλλά οι σταρ του καλοκαιριού είναι προφανώς τα δελφίνια. Για αυτό με 5€ μπορείς να την κάνεις δική σου και να τη χαρείς στα φετινά σου μπάνια.

Η σύνθεσή της (90cm x180cm) είναι 100% πολυεστέρας, ένα υλικό το οποίο κάνει την πετσέτα να στεγνώνει γρήγορα και επιπλέον η άμμος να φεύγει εύκολα από πάνω της.

Η ταυροπετσέτα

Ιδανική για να φας μπεργκεράκι πάνω της η ταυροπετσέτα (70cm x150cm) κάνει 5,20€ κι είναι ιδανική επιλογή για τις εξορμήσεις σου στην παραλία.

Η ψυχεδελική κουκουβάγια

Πάμε τώρα σε μια πιο χίπικη επιλογή (70cm x150cm) που είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει τους φασαίους φίλους σου. Με 5,86€ μπορείς να την αποκτήσεις.

Μonopoly λέμε και κλαίμε

Θες όλοι να σχολιάζουν την πετσέτα (140ccm x 70cm) σου και να σε ρωτάνε από πού την πήρες. Τσιμπάς πετσετούλα θαλάσσης Monopoly με 6€ και καθάρισες.

Milkshake

Όσοι ξέρουν στα μπιτσόμπαρα πίνουν milkshake. Όσοι ξέρουν πιο πολύ παίρνουν κι αντίστοιχη πετσέτα θαλάσσης με 6,30€.

Ανανάς και πάσης Ελλάδος

Η σωστή πετσέτα θαλάσσης (150cm x 75cm)έχει ανανά με γυαλιά ηλίου γιατί έτσι. Με 7€ μπορεί να γίνει δική σου.

Casa de Papel

Mε αυτή την πετσετούλα (70cm x140cm) όλη η παραλία θα τραγουδά το Bella Ciao. Κοστίζει μόνο 7,90 για να μην στενάξει και το πορτοφόλι σου.

ΝΑSA

Για τους φίλους και τις φίλες που γουστάρουν το διάστημα, έχουν την κατάλληλη πετσέτα (70cm x140cm) για να τη μοστράρουν με καμάρι στα φετινά τους μπάνια. Κοστίζει 8€ για να μην ξεπαραδιαστούν κιόλας.

Μπυροπετσέτα

Αν θες να γίνεις το talk of the town κάθε παραλίας, καλό θα ήταν να τσιμπήσεις την πετσέτα σε σχήμα μπύρας κι όλα τα άλλα θα πάρουν τον δρόμο τους, δίνοντας μόνο 8,50€.

Μινι Βαν

Υπάρχει καλύτερο από το να μπεις σε ένα βανάκι και να φτάσεις παραλία. Ναι υπάρχει. Να πάρεις και την αντίστοιχη πετσέτα θαλάσσης (110cm x150cm) μαζί σου. Στα 8,70€

Harry Potter

Για τους πιστούς του Hogwarts έχουμε την ιδανική πετσέτα στα 8,90€ ( (70cm x140cm)  Η σύνθεσή της είναι 100% μικροΐνες, ένα υλικό το οποίο καθιστά την πετσέτα ιδιαίτερα ελαφριά, ώστε να στεγνώνει γρήγορα και επιπλέον η άμμος να φεύγει εύκολα από πάνω της.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v