Βρήκαμε απίθανες προσφορές για τη σημερινή Black Friday

Ρούχα, βιβλία, παπούτσια και… αεροπορικά εισιτήρια σου έχουμε συγκεντρώσει σε αληθινές προσφορές, όχι τις βλακείες του -20%.
Βρήκαμε απίθανες προσφορές για τη σημερινή Black Friday
Ας είμαστε ειλικρινείς, η Black Friday στην Ελλάδα είναι συχνά απογοητευτική, με προσφορές της τάξης του -20% που δεν συγκινούν κανέναν, και άλλες που απλώς έχουν παραποιηθεί οι αρχικές τιμές για να μοιάζουν εντυπωσιακές ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.

Αν ωστόσο έχεις μπει στο κλίμα από το hype που δημιουργείται κάθε χρόνο, και θέλεις να ψωνίσεις κι εσύ το κάτι τις σου, ψάξαμε και σου βρήκαμε προσφορές που πραγματικά αξίζουν. Κάποιες από αυτές δεν τιτλοφορούνται Black Friday, αλλά τι είναι ένα όνομα, που έλεγε κι ο Σαίξπηρ; Ιεροσυλία, ναι, ξέρουμε.

Για ρούχα…

Το ξακουστό και κοσμαγάπητο ASOS είναι γνωστό μεταξύ άλλων και για τις τεράστιες προσφορές που κάνει κάθε Black Friday, με εκπτώσεις που κυμαίνονται στο 70% για όλα του τα ρούχα –κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα, όχι μόνο προηγούμενες σαιζόν ή αυτά της ειδικής κατηγορίας outlet. Τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 50€ είναι δωρεάν, όπως δωρεάν είναι και η επιστροφή για ό,τι δεν σου κάνει ή δεν σου αρέσει. Η παράδοση είναι ταχύτατη, πάντα εντός εβδομάδας, και τα πακέτα έρχονται από αποθήκες στην ΕΕ, για να μην έχεις να ανησυχείς για έξοδα εκτελωνισμού.

Για παπούτσια…

Εξαιρετικές εκπτώσεις πετύχαμε στο Sakellaris.gr: Δες ας πούμε αυτά τα μποτάκια Birkenstock στα 99€ από 210€ ή αυτά τα σούπερ ζεστά Gabor στα 79€ από 195€. Όλες οι προσφορές ταξινομημένες κατά ποσοστό έκπτωσης εδώ και εδώ για αντρικά παπούτσια.

Για βιβλία…

Μπορεί να μην τιτλοφορούνται απαραίτητα Black Friday, ωστόσο μεγάλες προσφορές τρέχουν αυτές τις μέρες σε αρκετούς ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Δες ας πούμε τα πολύ ενδιαφέροντα βιβλία των Εκδόσεων Κριτική με -50%, επιλεγμένους τίτλους από τη σειρά Aldina του Gutenberg  επίσης με -50%, βιβλία με 2€ και άλλα με έκπτωση από 50% έως 75% από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Για αεροπορικά εισιτήρια…

Καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει λέβελ αισιοδοξίας που να ξεπερνά το «κλείνω ταξίδι στο εξωτερικό για τον χειμώνα του ‘21» αν όμως είσαι διατεθειμένος/η να πάρεις τα ρίσκα σου, έχουμε να σου πούμε ότι με αφορμή την Black Friday η Volotea έχει αεροπορικά εισιτήρια με 21€ για το Αθήνα-Βενετία (42€ με επιστροφή δηλαδή) και με 29€ για Μασσαλία (που βγαίνει 58€ πήγαινε-έλα). Επίσης, έχει αεροπορικό με 1€ για το δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη (και άλλο 1€ για την επιστροφή).

Για τεχνολογία…

Η Amazon φημίζεται για τις Black Friday προσφορές της, και μια βόλτα στο γερμανικό amazon.de θα σε πείσει για του λόγου το αληθές. Λέμε γερμανικό για να μην μπλέξεις με καθυστερήσεις στα τελωνεία και –ακόμα χειρότερα− έξοδα εκτελωνισμού, κλείνει η παρένθεση. Δες ας πούμε αυτόν τον προτζέκτορα που κάνει το παιδικό δωμάτιο εντυπωσιακό νυχτερινό ουρανό, με έκπτωση -50% στα 17,84€, αυτόν τον αφυγραντήρα επίσης με -50%, στα 42€ ή αυτά τα ασύρματα ακουστικά στα 34€ μειωμένα κατά 43%. 

Για τρίχες θα μιλάμε τώρα;

Θα μιλήσουμε λίγο και για τρίχες, γιατί βρήκαμε σούπερ προσφορές για πιστολάκια μαλλιών και σίδερα ισιώματος στο θεσσαλονικιώτικο eshop Ariane.gr, που αν δεν το ξέρεις αξίζει να το μάθεις, γιατί σου στέλνει ό,τι παραγγείλεις σε δύο μόλις μέρες, όπου και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα, και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 35€. Και που λες, -76% έκπτωση έχει το Kardashian Beauty Hair Dryer, από 161€ στα 39,20€. Και περισσότερες επιλογές, μειωμένες κατά 60-70% εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v