Ιδέες δώρων για να πάρεις στον Δημήτρη και τη Δήμητρα

Έχεις δεκαεπτά Δήμητρες-Δημήτρηδες στη ζωή σου και δεν ξέρεις τι δώρο να τους πάρεις; Μη σκας, εμείς είμαστε εδώ.
Ιδέες δώρων για να πάρεις στον Δημήτρη και τη Δήμητρα

Πλησιάζει η μέρα που γιορτάζει ο Δημήτρης/Δήμητρα. Και εσύ ακόμα δεν ξέρεις τι να του/ης πάρεις. Δεν πειράζει, εμείς βουτήξαμε στα άδυτα του ίντερνετ και βρήκαμε δώρα-λουκούμι που οριακά θα θέλεις να τα κρατήσεις εσύ.

Smart Λάμπα LED με ηχείο - 20 ευρώ



Η συγκεκριμένη λάμπα LED είναι τρία σε ένα. Αρχικά είναι οικονομική. Δεύτερον αλλάζει χρώματα και προσαρμόζεται σε διαθέσεις. Και τρίτον, συνδέεται με Bluetooth και λειτουργεί σαν ηχείο.

Κάλτσες με custom σχέδιο - 22 ευρώ

Ιδανικό, πρωτότυπο, μοναδικό. Δε θα πληρώσεις μία περιουσία, θα προσφέρεις κάτι πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο.

Τηλεσκόπιο - 44.76 ευρώ



Το τηλεσκόπιο αυτό είναι η τέλεια συσκευή για παρατηρήσεις του διαστήματος και της φύσης. Η συναρμολόγησή του γίνεται εύκολα και γρήγορα, κάτι που το καθιστά ιδανικό για χρήση από αρχάριους και παιδιά. Ιδανικό για την παρατήρηση τοπίων, φεγγαριού και αστεριών. Ο Δημήτρης ή η Δήμητρα μπορεί να το θεωρήσουν «εισαγωγικό» ώστε αν θελήσουν να αγοράσουν ένα με περισσότερες δυνατότητες (κυμαίνονται γύρω στα 200+ ευρώ). 

Θερμός - 12,5 ευρώ



Με ένα θερμός και βοηθάς το περιβάλλον να αναπνεύσει, και τον/ην Δημήτρη-α να γλιτώσει 20 λεπτά από τον καφέ του (πολλά take away καφέ χρεώνουν λιγότερο το εσπρεσάκι αν πας με δικό σου ποτηράκι) αλλά και να τον διατηρήσει ζεστό/κρύο για περισσότερο.

Ξυπνητήρι - 35 ευρώ



Για τον-ην Δημήτρη-α της παλιάς σχολής, που κάνει ακόμη υπολογισμούς με το κομπιουτεράκι προορίζεται αυτό το δώρο. Ένα ξυπνητήρι-προτζέκτορας σίγουρα θα τον κάνει να χαμογελάσει -γιατί αν κάνει υπολογισμούς με κομπιουτεράκι, σίγουρα θα βάζει κλασικό ξυπνητήρι για να ξυπνήσει.

Εντελώς ασύρματα ακουστικά 29,9 ευρώ



Ξέρεις, κάποιοι άνθρωποι δεν είναι ότι δεν έχουν τα χρήματα να αγοράσουν κάτι, αλλά δεν διαθέτουν τον χρόνο. Ούτε καν να το παραγγείλουν. Ένα όμορφο δώρο,θα ήταν αυτά τα φουλ τίμια ασύρματα ακουστικά της Honor -μητρική της Huawei.

Διακοσμητική λάμπα - 25 ευρώ



Είναι κάτι μεταξύ γης, γαλαξία, σύμπαντος. Λάμπα που θα λατρέψει η μικρή Δήμητρα, η μεγάλη Δήμητρα, ο μικρός Δημήτρης ή και ο μεγάλος Δημήτρης. Μα, κοίτα τι όμορφη!

Θερμή βάση για καφέ - 9,9 ευρώ



Αν ο/η Δημήτρης/α σου είναι coffee junkie, τότε αυτό είναι το ιδανικό δώρο. Θα σε σκέφτεται κάθε φορά που θα βλέπει τον καφέ του να αχνίζει και να μένει σε ικανοποιητική για τα σωθικά του θερμοκρασία. 

Επιτραπέζιο Shit Happens  - 11,19 ευρώ



Σε όλους μας συμβαίνουν άσχημα γεγονότα, ακόμα και στους Δημήτρηδες. Πρόκειται να διαβάσεις κάποιες πραγματικά σκ@τένιες καταστάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσεις ανάλογα με το πόσο άθλιες είναι. 'Ένα έγκαυμα 3ου βαθμού είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από το να δεις τον πατέρα σου γυμνό; Μήπως είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ να ρίξεις το κινητό σου στην τουαλέτα; Ταξινόμησε την κάρτα που διαβάζεις και αν ο Δείκτης Μιζέριας του παιχνιδιού συμφωνεί μαζί σου, την κρατάς.

Τάβλι - 29 ευρώ



Και να μην παίζει τάβλι ο Δημήτρης-α σου, αφού μένει στην Ελλάδα καλό είναι να έχει ένα τάβλι σπίτι του-ης. Το συγκεκριμένο και  χώρο δεν πιάνει και καλαίσθητο είναι. 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v