7 Telemarketing αγορές για να μπει καλά η χρονιά

Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο καμένα πράγματα που υπάρχουν στο ελληνικό telemarketing για να μπει με το δεξί το 2021.
7 Telemarketing αγορές για να μπει καλά η χρονιά
Δεν θα σου πούμε ψέματα ούτε θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας. Είμαστε από εκείνα τα παιδιά, που πολλές φορές τα βράδια ξενυχτάνε και χαζεύουν στο telemarketing, πράγματα που σε καμία περίπτωση δεν χρειάζονται, όμως έχουν σκεφτεί πολλές φορές να παραγγείλουν. Ξέρεις προφανώς σε ποια προϊόντα αναφερόμαστε. Σε όλα εκείνα που κάποιος συμπαθέστατος κύριος ή κάποια αξιαγάπητη κυρία, επί μισαώρου πλέκουν το εγκώμιο. Εφόσον λοιπόν ο κατ’ οίκον περιορισμός συνεχίζεται είπαμε να ενδώσουμε στον πειρασμό και να αγοράσουμε τα «καλύτερα, χειρότερα» πράγματα από όσα κυκλοφορούν στο ελληνικό telemarketing, ώστε να μας μπει καλά το 2021, αφού με το 2020 προκόψαμε.

Τζελ αναζωογόνησης από έκκριμα σαλιγκαριού

Αναπλαστικό gel με δροσερή υφή για γρήγορη ανάπλαση, ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος. Πλούσιο σε έκκριμα σαλιγκαριών, προβιταμίνη Β5 και υαλουρονικό οξύ. Ρυθμίζει τις φλεγμονές του δέρματος, αναδομεί τα κύτταρα και επιδιορθώνει τον αλλοιωμένο δερματικό ιστό. Όλη η παραπάνω πρόταση δεν μας ενδιαφέρει, μόνο να μας εξηγήσει κάποιος τι είναι το έκκριμα σαλιγκαριού.

Βοηθός για κάλτσες



Επιτέλους κάποιος σκέφτηκε το προφανές, το πόσο κουραστικό είναι δηλαδή να βάζεις τις κάλτσες σου μόνος δίχως τη βοήθεια ενός έμπειρου καλτσοτοποθετητή. Τώρα όλα τα προβλήματά σου λύθηκαν, μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος, αφού το παραγγείλεις.

Ντολμαδοπαρασκευαστής

Γιατί κανένα ντολμαδάκι που φτιάχτηκε μόνο του, δεν ήταν ένα καλό ντολμαδάκι. Ξεχάστε τα παραμορφωμένα, κακοτυλιγμένα ντολμαδάκια, που σας έκλειναν όλη μέρα στην κουζίνα. Τώρα έχετε ένα εργαλείο που δουλεύει για σας. Ο ντολμαδοπαρασκευαστής τυλίγει τα ντολμαδάκια σας με μία κίνηση. Απλώστε το φύλλο πάνω στην ταινία του, γεμίστε το με ρύζι ή κιμά και τραβήξτε τον φορέα. Το ντολμαδάκι τυλίγεται μόνο του και πέφτει στο μπροστινό μέρος της συσκευής. Τόσο εύκολο! Ο ντολμαδοπαρασκευαστής διαθέτει ρύθμιση για ψιλά, μεσαία και χοντρά ντολμαδάκια. 

Έξυπνο λάστιχο

Μετά την έξυπνη σίτα, εμφανίστηκε το έξυπνο λάστιχο να βάλει κάτω κάθε smart συσκευή εκεί έξω. Ξεχάστε τα λάστιχα από ... λάστιχο που καίγονται από τον ήλιο, τσακίζουν, τρυπάνε, σκίζονται και καταστρέφονται σε λίγο καιρό. Τώρα ήρθε το έξυπνο μεταλλικό λάστιχο, που αντέχει στον ήλιο και τις καταπονήσεις. Δεν τρυπάει, δεν σκίζεται, δεν τσακίζει, δεν καταστρέφεται από τον ήλιο. Από ανοξείδωτο ατσάλι εξωτερικά, είναι εύκαμπτο, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Μαζί σας κάνουμε δώρο την κεφαλή ρυθμιζόμενης πίεσης, για να ποτίζετε και να καθαρίζετε τον κήπο και το αυτοκίνητο. Μια μοναδική πατέντα, το έξυπνο μεταλλικό λάστιχο θα το βρείτε αποκλειστικά στην diamant AE. Διατίθεται σε 7.5, 15, 22.5 και 30 μέτρα.

Μίνι Ρολόι αντικουνουπικό

Καλός ο χειμώνας δεν λέμε, θα έρθει σύντομα και το καλοκαιράκι και θα πληθύνουν τα κουνούπια που έχουν τον απέθαντο. Για αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Το ρολόι - ξυπνητήρι διαθέτει και διακόπτη εκπομπής υπερήχων για την απώθηση των κουνουπιών. Οι υπέρηχοι που εκπέμπει το ρολόι - ξυπνητήρι αναπαράγουν τους ήχους που απωθούν τα κουνούπια και έτσι κοιμόσαστε χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων.

Πιστόλι μαλλιών Magnum

Κι ενώ πάντα σου φαινόταν ανησυχητικό το επάγγελμα πιστολάκι-κομμώτρια, τώρα όμως με τούτο εδώ το μαραφέτι τα πράγματα σοβαρεύουν. Το πιστολάκι μαλλιών Magnum, με το πρωτότυπο σχήμα του, θα δώσει έναν άλλο... αέρα στο χτένισμα των μαλλιών σας. Με λειτουργία θερμού σε 2 εντάσεις, καθώς και κρύου αέρα, είναι η ιδανική λύση για ένα διαφορετικό τρόπο χτενίσματος. Όσο γράφουμε, εσύ παραγγέλνεις.

Μαγική Σκούπα Σφουγγαρίστρα

Αν θες να γίνεις ο Κόπερφιλντ του σφουγγαρίσματος, τότε σου έχουμε το κατάλληλο gadget. Είναι μικρή και ελαφριά, έχει δικό της μηχανισμό για το στύψιμο και τεράστια απορροφητικότητα. Οι προδιαγραφές του καουτσούκ είναι να απορροφά 20φορές το βάρος του. Αντικαθιστά πλήρως την ηλεκτρική σκούπα! Διαθέτει ένα εύχρηστο και ακριβή μηχανισμό στυψίματος. Δεν χρειάζεται καν ο κουβάς. Σφουγγαρίζετε στον μισό χρόνο και χωρίς να κουράζεστε. Το μοναδικό πέλμα της από γκοφρέ καουτσούκ μαζεύει χνούδια, σκουπίδια και τρίχες και οι ραβδώσεις που έχει στο πέλμα της είναι ειδικά κατασκευασμένες για να καταφέρνει ειδικό και σχολαστικό καθάρισμα των αρμών, εκεί δηλαδή που υστερούν όλες οι κοινές σφουγγαρίστρες. Καθαρίζει χαλια και μπαλκόνια, πλένει ακόμη και παντζούρια και τζάμια.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v