Ultra cool χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

Ιδέες για να κάνετε στα αγαπημένα πιτσιρίκια σας τα καλύτερα δώρα τα φετινά Χριστούγεννα και εκείνα να σας μνημονεύουν μέχρι και τα επόμενα.
Ultra cool χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

Με τούτα και με κείνα, θέλουμε λίγες μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, τα οποία φέτος θα είναι διαφορετικά από ό,τι είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Αυτό ωστόσο, δεν αλλάζει την πλέον αγαπημένη συνήθεια των παιδιών όλου του κόσμου, που δεν είναι άλλη από το να τους αγοράζουν δώρα και παιχνίδια.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν προνοήσαμε πριν από εσένα για σένα, μπαμπά, μαμά, νονέ, νονά, παππού, γιαγιά (οκ, εντάξει κατάλαβες πού το πάμε). Συγκεντρώσαμε λοιπόν μια ενημερωμένη λίστα με εκείνα τα ultra cool χριστουγεννιάτικα δώρα, που αν τα βρουν τα πιτσιρίκια, κάτω από το δέντρο, θα σας λατρέψουν.

Playmobil & Lego

Αν δεν μπορούσες να το φανταστείς, άπειρε ενήλικά, τα προϊόντα αυτωών των δύο εταιριών αποτελούν στάνταρ παιδικές αγάπες. Κάθε φορά που ακούς αυτό το όνομα, βουτάς στη νοσταλγία της παιδικής ηλικίας, δικαιολογημένα. Για αυτό τον λόγο λοιπόν μια τίμια και απόλυτα πετυχημένη λύση χριστουγεννιάτικου δώρου είναι τα Playmobil και τα Lego. Μέσα από τεράστια πληθώρα επιλογών που ξεκινούν από τα 4 ευρώ και φτάνουν στα 150 (ανάλογα με το πορτοφόλι, διαλέγεις) μπορείς να ικανοποιήσεις και το πλέον απαιτητικό, αγοράκι και κοριτσάκι. Αν είσαι μερακλής ίσως προτιμήσεις την Back to Future σειρά των Playmobil, και τις Harry Potter & Friends σειρές στα Lego.

3D Puzzles

Αν είσαι από αυτούς που κάθε φορά που ακούν τη λέξη παζλ, χασμουριούνται, μάλλον έχεις μείνει λίγο εκτός εποχής. Πλέον κυκλοφορούν ελεύθερα εκεί έξω σαγονοπεσιματικά 3D Puzzles έτοιμα να λάβουν περήφανα θέση σε ένα κουλ παιδικό δωμάτιο. Αν μπεις να ψάξεις τις επιλογές δε, θα δεις ότι υπάρχουν κυριολεκτικά τα πάντα. Από πριγκίπισσες της Disney μέχρι πειρατικά πλοία και κάστρα, σε τιμές για κάθε βαλάντιο, αφού μπορείς να κάνεις δουλίτσα από 5 μέχρι 90 ευρώ.

Διαδραστικά Βιβλία

Σίγουρα σαν τα παιχνίδια δεν έχει, αλλά και τα εκπαιδευτικά δώρα πλέον έχουν φτάσει σε δυσθεώρητο κουλ ύψος, μιας και κυκλοφορούν μπόλικα διαδραστικά βιβλία με φιγούρες και ολογράμματα από τρισδιάστατες εικόνες. Κάπως έτσι τα κλασικά κι αγαπημένα παραμύθια δεν είναι βαρετά κι επαναλαμβανόμενα, ενώ δεν χρειάζεται να ξεπαραδιαστείς μιας και μπορείς να βρεις με μια εύκολη αναζήτηση επιλογές που ξεκινάνε από 4 ευρώ.

Ηλεκτροκίνητα παιδικά αυτοκίνητα

Όλοι οι εκκολαπτόμενοι, μικροί Σουμάχερ, σίγουρα επιθυμούν να βρουν κάτω από το δέντρο τους ένα ηλεκτροκίνητο παιδικό αυτοκίνητοι. Απόλυτα λογικό, μιας και είναι τέρμα badass! Αν θες λοιπόν να κραυγάζουν από ευτυχία το όνομα σου και να σου χαρίσουν αμέτρητες αγκαλιές, τότε ξέρεις τί πρέπει να κάνεις. Οι τιμές ξεκινάνε από 30 ευρώ και ανεβαίνουν αρκετά όσο πιο luxurious επιλογές βρεις.

Funko Pop

Όλα τα cool παιδιά, μαζεύουν Funko Pop κι έπρεπε να το ξέρεις αυτό. Ακόμη κι αν δεν το ήξερες ωστόσο, είμαστε εμείς εδώ για να σ’ το μάθουμε. Αμέτρητες σειρές, ταινίες, ήρωες από παιδικά καρτούν ή video-games, αθλητές, τραγουδιστές -κι η λίστα δεν τελειώνει- έχουν τη δική τους μεγαλοκέφαλη εκδοχή. Τα πιτσιρίκια όπως αντιλαμβάνεσαι τα θέλουν όλα κι αν τα βοηθήσεις να τα αποκτήσουν θα σε αγαπούν λίγο παραπάνω. Οι απλές εκδοχές των Funko Pops κυμαίνονται στα 10-15 ευρώ. Όσο πιο limited, τόσο πιο πολύ αυξάνεται η τιμή τους.

Video Games/ Κονσόλες

Aν έχεις την οικονομική δυνατότητα να κάνεις δώρο ένα Playstation 5, τότε σίγουρα θα θέλαμε να γίνεις κι ο δικός μας μπαμπάς/μαμά ή νονός/νονά. Αν πάλι η τσέπη σου δεν μπορεί να σηκώσει κόστος πάνω από 30 ευρώ, τότε θα βρεις αρκετά videogames νέας κυκλοφορίας για να καεί ελεύθερα το αγγελούδι σου.

Μουσικά όργανα

Αν το πιτσιρίκι σου έχει κλίση στη μουσική, τότε η συγκεκριμένη επιλογή διαλύει τον ανταγωνισμό των υπολοίπων. Ντραμς, αρμόνια, μπάντζο, κιθάρες, μπουζούκια και τρομπέτες, περιμένουν το επόμενο παιδικό δωμάτιο που θα γεμίσουν με νότες. Τα παιδιά σίγουρα θα αντέξουν το coolness, το θέμα είναι να αντέξουν και τα αυτιά σου.

Tablet για παιδιά

Μια κραυγή ευτυχίας θα απλωθεί στο σπίτι που θα μπει τούτο το δώρο. Όποιος του το πάρει λοιπόν, θα κερδίσει μια παντοτινή θέση στην καρδούλα του. Οι επιλογές ξεκινάνε από τα 20 ευρώ για να φτάσουν μέχρι και τα 80-100. Tip: Αν δεν είσαι ο γονιός, ρώτησέ τους πρώτα: Δεν είναι όλοι χαλαροί με το να έχει ένα πιτσιρίκι πρόσβαση σε δική του «οθόνη».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v