Πρωτότυπες μάσκες που μπορείς να αγοράσεις online

Αστείες, πρωτότυπες, χειροποίητες μάσκες από έλληνες κατασκευαστές. Παραγγέλνεις και έρχονται στην πόρτα σου σε 2-3 μέρες.
Πρωτότυπες μάσκες που μπορείς να αγοράσεις online
Είναι ωραιότερες από τις μπλε μάσκες του φαρμακείου. Επίσης, είναι επαναχρησιμοποιούμενες (ελπίζουμε να το ξέρεις ότι η μπλε μάσκα είναι μιας χρήσης), πλένονται εύκολα (στον βραστήρα, υποθέτουμε κι αυτό το ξέρεις) και είναι βολικότερες αν χρειάζεται να τις φοράς πολλές ώρες, καθότι το βαμβάκι αναπνέει καλύτερα από κάθε άλλο υλικό. Α, και κυκλοφορούν και σε φανταστικά σχέδια σαν αυτά που συγκεντρώσαμε παρακάτω.

Στο ThinkPig.gr θα βρεις μάσκες με χιούμορ σαν αυτή και με μαύρο χιούμορ σαν αυτή στα 6€

Στο μαγαζί του Etsy NeosCosmos βρήκαμε μάσκες που θα σε κάνουν να νιώσεις… γάτος ή αρχαίος έλληνας θεός. Στα 11,90€

Για τους ταξιδιάρηδες μας, μάσκες παγκόσμιοι χάρτες από το CraftWanted στο Etsy στα 14€ οι δύο, για να φοράς τη μία όσο στεγνώνει από το πλύσιμο η άλλη.

Ρινόκεροι, λιοντάρια και άλλοι πρωταγωνιστές της ζούγκλας στολίζουν τις κατά τα άλλα μαύρες μάσκες του JungleArtStudios, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 8,75€.

Ωραιότατη καρό μάσκα ειδικά σχεδιασμένη για όσους φοράμε γυαλιά (κι έχουμε κουραστεί να τα βλέπουμε θολά) από το Handmade by Roxi, στα 15€. 

Κοίτα εδώ τα δεινοσαυράκια του Eureka Designs τι χαριτωμένα που είναι. Βγαίνουν και σε μεγέθη, από small μέχρι extra large για τους κατόχους μύτης επιπέδου Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Από 8,40€

Μάσκες για… πάντα (είδες τι κάναμε εκεί) από το Js Fantasy Land στα 12,90€

Αν πάλι προτιμάς τα αρκούδια σου πολύχρωμα, το yupi Blue Bag έχει αυτό το γλυκύτατο σετ των τριών στα 18€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v