19 πράγματα που θα καταλάβεις αν έχεις γάτα

Γατομάνες και γατοπατέρες ενωθείτε. Τα παρακάτω σας αφορούν και σίγουρα τα έχετε ζήσει.
19 πράγματα που θα καταλάβεις αν έχεις γάτα

Αν έχεις γάτα, τότε θα ξέρεις ότι ειναι τα πιο ακατανόητα και γλυκά πλάσματα στον πλανήτη. Και σίγουρα θα συμφωνήσεις με κάποια απο τα παρακάτω.

Αν όχι σε όλα.

To Instagram φτιάχτηκε για βίντεο με γάτες.

 

A post shared by Dr Cat (@littlecatsclub) onΤο photo stream του κινητού σου έχει ως εξής: 5% φαγητό, 15% φίλοι και οικογένεια και 80% γάτες.Τα βραδινά χάδια είναι υπέροχα.Οι τρίχες σε καναπέδες, κρεβάτια, ρούχα όμως όχι.Και αυτό το ρόλερ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σπιτιού.Το διπλό κρεβάτι δεν αρκεί για την γάτα σου.Αντιδράς έτσι όταν συνειδητοποιείς ότι το γκομενάκι που σου αρέσει έχει σκύλο.Απαγορεύεται να φορέσεις ρούχα τα οποία δεν έχει δοκιμάσει πρώτα η γάτα σου σαν μαξιλάρι.Οι γρατζουνιές είναι συνήθης απόδειξη αγάπης.Τα χαρτόκουτα είναι το καλύτερο σπίτι. Όσα λεφτά και αν ξοδέψεις σε άλλα από το pet shop.Η ενασχόληση με το πληκτρολόγιο είναι δύσκολη υπόθεση.Oι πατούσες τους είναι το καλύτερο πράγμα που έφτιαξε ποτέ η Φύση.Περιμένεις να σε υποδεχτεί έτσι όταν γυρνάς...

... όμως σε υποδέχεται κάπως έτσι.Το ιδανικό σου βράδυ περιγράφεται κάπως έτσι:Το ιδανικό τους βράδυ περιγράφεται κάπως έτσι:Το χαρτί τουαλέτας δεν είναι για αυτό που νομίζεις, είναι ακόμα ένα παιχνίδι.Πρέπει συνέχεια να εφευρίσκεις παιχνίδια για να τη διασκεδάζεις.Το μασάζ με τις πατούσες είναι το καλύτερο όλων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v