Θέλετε να γυρίσετε τον κόσμο δωρεάν, φροντίζοντας ζωάκια;

Θέλετε να μείνετε τσάμπα στα καλύτερα μέρη του κόσμου φροντίζοντας απλώς τα κατοικίδια κάποιου; Μια ιστοσελίδα σας ενθαρρύνει να το κάνετε.
Θέλετε να γυρίσετε τον κόσμο δωρεάν, φροντίζοντας ζωάκια;

Δωρεάν διαμονή σε όμορφα σπίτια στα πιο ονειρεμένα μέρη του κόσμου. Και ποιος δεν θα ήθελε μια τέτοια ευκαιρία απόδρασης;

Χάρη στην ιστοσελίδα Trusted Housesitters μπορείτε να το κάνετε, υπό έναν όρο: Να προσέξετε όσο θα μείνετε τα κατοικίδια των ανθρώπων που έχουν το σπίτι, οι οποίοι θα λείπουν και εκείνοι για διακοπές.

Το κόστος για να εγγραφείτε στη σελίδα είναι 100 περίπου δολάρια και μέσω αυτής μπορείτε να βρείτε τον επόμενο προορισμό σας, αλλά και τα γλυκύτατα κατοικίδια που θα σας περιμένουν εκεί για να φροντίσετε.

Φυσικά εκτός από τα ζωάκια, θα πρέπει να προσέχετε και το σπίτι, ενώ η επιλογή για να γίνετε μέλος του site είναι αρκετά αυστηρή και ελεγχόμενη. Η αξιολόγηση σας ανανεώνεται συνέχεια με βάση τις κριτικές των οικοδεσποτών και  όσο καλύτερες κριτικές λάβετε, τόσο αυξάνεται και το κασέ σας, ήτοι έχετε τα δυνατότητα να επισκεφθείτε ακόμα πιο ωραία σπίτια.

Τι περιμένετε; Κάντε εγγραφή εδώ



Πηγή.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v