Το 2ο Run with your Dog... τρέχει στην Φιλοθέη

Το 2ο Run with your Dog πραγματοποιείται από τα Friskies® στις 4 Οκτωβρίου στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης στη Φιλοθέη.
Το 2ο Run with your Dog... τρέχει στην Φιλοθέη
Μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία του 1ου Run with your Dog, τα Friskies® πραγματοποιούν φέτος το 2ο Run with your Dog στην Ελλάδα, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, 09.00-15.00.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, γνωστού για την φιλοζωική του δράση. Το 2ο Run with your Dog θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης (Πάρκο Πικιώνη) στη Φιλοθέη.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν μαζί με το κατοικίδιό τους μια απόσταση 2 χιλιομέτρων, χωρισμένοι σε ομάδες των 25. Φέτος, εκτός από τους ενήλικες δρομείς, οικογένειες μαζί με τα παιδιά τους θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ειδικά “family runs”. Το έπαθλο για τους πρώτους νικητές είναι τροφή για 1 ολόκληρο χρόνο από τα Friskies®. Οι δεύτεροι και τρίτοι νικητές κερδίζουν τροφή για 6 και 3 μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα.

Η πρωτότυπη αυτή ψυχαγωγική εκδήλωση υποστηρίζει το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας αφού για κάθε συμμετοχή, τα Friskies® τής προσφέρουν 4 κιλά τροφής για τη σίτιση των αδέσποτων σκύλων που φιλοξενεί. Σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία θα ενημερώνει για το έργο της.

Παράλληλα, τα Friskies® θα παρέχουν περίπτερο Κτηνιάτρων το οποίο θα ενημερώνει σχετικά με την υγεία των τετράποδων φίλων και θα δίνει χρήσιμες πληροφορίες στους επισκέπτες σχετικά με εποχικά ζητήματα, εμβολιασμούς, πρώτες βοήθειες και διατροφή και ξεχωριστό περίπτερο του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Σκύλων για ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με θέματα, όπως η υπακοή, το παιχνίδι και η βόλτα.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν δράσεις που θα διασκεδάσουν όλη την οικογένεια και περαιτέρω διαγωνισμοί με πλούσια δώρα. Κατά τη διάρκεια του 2ου Run with your Dog, θα προσφέρονται στους συμμετέχοντες φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή®, μπάρες δημητριακών Fitness®, καθώς και ροφήματα Nescafe Dolce Gusto®, όλα ευγενική χορηγία της Nestle.

Το 2ο Run with your Dog από τα Friskies® ενισχύει ακόμα πιο δυναμικά την εικόνα της ιδιαίτερης σχέσης μεταξύ ιδιοκτήτη και σκύλου, αλλά και τη σημασία της καλής φυσικής κατάστασης του κατοικίδιου. Μπείτε στο www.runwithyourdog2.gr, δηλώστε συμμετοχή και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα. Οι συμμετοχές ανοίγουν στις 16/09/2015.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v