Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων στο Αιγάλεω

Με σύνθημα «Υιοθετώ - Δεν αγοράζω» μια μεγάλη φιλοζωική δράση πραγματοποιείται την Κυριακή 12 Ιουνίου στο Αιγάλεω.
Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων στο Αιγάλεω
«Υιοθετώ - Δεν αγοράζω». Με αυτό το σύνθημα μια  μεγάλη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συνδιοργανώνεται από τέσσερις φιλοζωϊκούς συλλόγους των δυτικών προαστίων και τον Δήμο Αιγάλεω.

Η ιδιαίτερη αυτή φιλοζωική δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου στο Δημοτικό ‘Αλσος Αιγάλεω από τις 11:00 π.μ μέχρι τις 15:00 μ.μ.

Ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Περάματος (ΖΩΣΥΠΕ), το Σωματείο Φιλόζωων Χαϊδαρίου, το Φιλοζωϊκό Σωματείο «Η Αγία Βαρβάρα», «Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου» είναι οι οργανώσεις που εμπλέκονται σε αυτήν την πρωτοβουλία, η οποία έχει στόχο να ωθήσει τους πολίτες να προσφέρουν αγάπη, φιλοξενία και φροντίδα σε ένα αδέσποτο σκυλάκι ή γατάκι, αντί να αγοράσουν ένα από κάποιο pet-shop ή εκτροφείο συγκεκριμένης ράτσας, πληρώνοντας αρκετά χρήματα.

«Ευελπιστούμε ότι μέσα από αυτή την γιορτή -που θέλουμε να την καθιερώσουμε-να αναπτυχθεί και μια διαφορετική κουλτούρα στους συνανθρώπους μας σε ό,τι αφορά την υιοθεσία αδέσποτων ζώων», αναφέρει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ η Πρόεδρος του Σωματείου Φιλόζωων Χαϊδαρίου, Κατερίνα Κούνουπα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v