Σκυλάκια... καλλωπίζονται για να βρουν σπίτι

Κομμωτής περιποιείται δωρεάν αδέσποτα σκυλάκια, για να τα βοηθήσει να βρουν σπίτι, και το αποτέλεσμα είναι απλώς υπέροχο.
Σκυλάκια... καλλωπίζονται για να βρουν σπίτι
Στα καταφύγια αδέσποτων ζουν όλων των ειδών τα σκυλάκια: Νέα και γερασμένα, ζωηρά και ήσυχα, εγκαταλελειμμένα με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης, υγιή και αγνώστων λοιπών στοιχείων. Όπως εύκολα θα μάντευε κανείς, οι νεότεροι κάτοικοι των καταφυγίων βρίσκουν ευκολότερα και πιο συχνά σπίτι, σε σχέση με τους γεράκους συγκατοίκους τους.

Ο Mark Imhof, επαγγελματίας κομμωτής σκύλων, αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό. Ξεκίνησε να επισκέπτεται καταφύγια στη Νέα Υόρκη, και να περιποιείται δωρεάν τα αδέσποτα σκυλάκια που φαίνονταν γέρικα και αφρόντιστα, με σκοπό να τα βοηθήσει να βρουν γρηγορότερα θετή οικογένεια. Οι εικόνες με το πριν και το μετά των νέων του «πελατών», παρακάτω, μιλούν από μόνες τους.

«Βλέπω τέτοια μεταμόρφωση σε όλα σχεδόν τα σκυλάκια, και είναι τρομερά ενθαρρυντικό. Και ξέρω πως θα την ανταποδώσουν αυτή την αγάπη, στα νέα τους, παντοτινά σπίτια» δήλωσε ο ίδιος στο Bored Panda.














Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v