Σκύλος δραπετεύει για να παρηγορήσει ορφανά κουτάβια

Δείτε την Μάγκι, τον σκύλο που το έσκασε για να παρηγορήσει δύο ορφανά κουταβάκια που βρισκόταν στο ίδιο κυνοκομείο.
Σκύλος δραπετεύει για να παρηγορήσει ορφανά κουτάβια
Μια συγκινητική απόδραση έλαβε χώρα σε ένα κυνοτροφείο στον Άγιο Αλβέρτο του Καναδά. Η Μάγκι, ένας αυστραλιανός ποιμενικός σκύλος που έχασε τα κουτάβια της, το έσκασε από το κλουβί της για να παρηγορήσει δύο άλλα σκυλάκια τα οποία είχαν χάσει τη δική τους μαμά.

Η Μάγκι είχε μόλις δοθεί για υιοθεσία σε μια οικογένεια της περιοχής, η οποία αποφάσισε να την αφήσει για ένα βράδυ στο κυνοκομείο Barker’s Pet Motel στην Αλμπέρτα, και να την πάρει στο σπίτι της το επόμενο πρωί.

Όμως το ίδιο βράδυ, η Μάγκι άκουσε κάτι που της ράγισε την καρδιά: Δύο ορφανά κουταβάκια, που έκλαιγαν λίγο πιο πέρα στον ίδιο χώρο. Τότε ήταν που το έσκασε από το περιφραγμένο δωματιάκι της. Οι ιδιοκτήτες του κυνοκομείου την είδαν από την κάμερα και έσπευσαν να δουν τι συνέβη. Τότε την βρήκαν έξω από την πόρτα του μικρού δωματίου των κουταβιών, να προσπαθεί να τα αγγίξει κάτω από το διαχωριστικό. Μάλιστα, πήγε προς την ιδιοκτήτρια του κυνοκομείου και την έφερε προς τα κουτάβια, «σαν να μου έλεγε, πρέπει στ’ αλήθεια να πάω κοντά τους», όπως είπε η ίδια.

Έτσι κι έγινε: Η Μάγκι κοιμήθηκε μαζί με τα κουταβάκια, τα παρηγόρησε και «την χρειάζονταν και τα χρειαζόταν. Ήταν απλώς τέλειο», συμπλήρωσε η ιδιοκτήτρια.

Εδώ βλέπετε τη Μάγκι να το σκάει για να πάει προς τα κουταβάκια:


Και εδώ να κάθεται έξω από το δωματιάκι τους και δίπλα, να τα αγκαλιάζει:


Πηγή: Boredpanda.com
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v