Χάσκι σώζουν γατούλα και την κάνουν φίλη τους!

Δείτε την ιστορία της εφτάψυχης Ρόζι, που σώθηκε από μια οικογένεια χάσκι και βρήκε το νέο της σπίτι ανάμεσά τους, μέσα από φωτογραφίες.
Χάσκι σώζουν γατούλα και την κάνουν φίλη τους!
Πριν λίγους μήνες, η Λίλο, ένα πανέξυπνο θηλυκό χάσκι, έσωσε μια μικρή γατούλα τριών εβδομάδων, την οποία βρήκε αναίσθητη και ετοιμοθάνατη στον δρόμο. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε μια υπέροχη σχέση, μεταξύ της γάτας και της νέας της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, η μικρή Ρόζι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση όταν την εντόπισε η Λίλο. Όταν συνήλθε, κουλουριάστηκε πάνω στο χνουδωτό ζώο που την έσωσε, και κατευθείαν λειτούργησε τα μητρικό ένστικτο της Λίλο. Έτσι, η Ρόζι έγινε το νέο παιδί της οικογένειας χάσκι. Τους τελευταίους μήνες παίζει, κοιμάται, κάνει βόλτες και μοιράζεται εμπειρίες απόλυτα εναρμονισμένη με τους νέους της φίλους – τι κι αν αυτοί τυχαίνει να είναι σκύλοι;

Ο λογαριασμός Lilo the Husky του Instagram δημοσίευσε φωτογραφικά ενσταντανέ όλων αυτών των μηνών που το γατάκι συνυπάρχει με την οικογένεια των χάσκι. Απολαύστε την ιδιαίτερη αυτή οικογένεια στις παρακάτω φωτογραφίες:















Πηγή: Bored Panda  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v