VIDEO: Γάτος-άσσος σε παιχνίδι μνήμης!

Παρακολουθήστε τον γάτο που μαντεύει κάθε φορά σωστά πού βρίσκεται το αντικείμενο που του κρύβουν και μάθετε την ιστορία του, μεταξύ οικογενειών που τον έδιωξαν και καταφυγίου ζώων για ευθανασία, πριν φτάσει στα χέρια της υπερήφανης αφεντικίνας του.
VIDEO: Γάτος-άσσος σε παιχνίδι μνήμης!
Ο Kido είναι ένας γάτος που πέρασε… δύσκολα χρόνια. Έζησε με δύο οικογένειες που τον παράτησαν, βρέθηκε ένα βήμα πριν την ευθανασία, αλλά τελικά βρήκε την τελευταία στιγμή ένα σπίτι που τον αγαπά, και όχι μόνο: Τον βοηθά να αναδείξει το «χάρισμά» του, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω video.

 
Πρόκειται φυσικά για την κλίση του στα παιχνίδια μνήμης. Στο παραπάνω video τον βλέπετε να μαντεύει σε ποιο ποτηράκι κρύβεται το αντικείμενο με 100% ευστοχία, κάτι που τον έχει κάνει ένα από τα μεγαλύτερα… hits στο Youtube.

«Γνωρίζω ότι όλοι οι σκύλοι και οι γάτες είναι έξυπνοι. Ο κύριος σκοπός μου με αυτό το video δεν είναι να δείξω πόσο έξυπνος είναι ο Kido, αλλά να μοιραστώ την χαρά μου που ήθελε να παίξει μαζί μου και να “κερδίσει”. Αν έχετε κατοικίδια, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να τα πείσετε να κάνουν κάτι, ιδίως για πρώτη φορά, χωρίς καμία προηγούμενη εκπαίδευση», δηλώνει η υπερήφανη αφεντικίνα του κάτω από την ανάρτηση, και σημειώνει πως αδυνατεί να καταλάβει πώς κάποιοι άνθρωποι εγκατέλειψαν έναν τόσο γλυκό και παιχνιδιάρη γάτο, ο οποίος όπως λέει, έχει γίνει η μεγάλη αγάπη της ζωής της. Τόση, ώστε να του φτιάξει και… προφίλ στο Facebook

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v